Аз съм на 22.. може би е добре да спомена, че не съм имала бременности и съответно не съм и раждала.. и не съм бременна.. Както и да е. Та по въпроса - преди година ми откриха фиброаденом, който след цикъла ми просто се изпари и от тогава не съм ходила на изследвания, но тъй като гърдата отново ме боли и то много, а и както при предишния път е като подута, след 2 седмици ми предстоят любимите за всички разнасяния из лекарските кабинети. "Като подута" имам предвид, че не се напипва точно топче, а голяно образувание, което не е с кръгла, а по-скоро с овална форма. Точно по тази причина миналия път лекарите решиха, че може би е било някакво възпаление, но проблема е, че една седмица преди втората диагноза успяха да снимат фиброаденома, който после изчезна... Въпроса ми тук е дали на някой му се е случвало подобно нещо?
Втората част от поста е свързна с това, че съм постоянно уморена. Опитвала съм се да спя по повече, но резултата е, че пак съм толкова уморена, но мога да изкарам до по-късно. Междувременно съм с ниско кръвно. Случва се сутрин, ако не си изпия кафето, долната граница да ми падне до 60.. Не пия нищо за него, защото личната до сега не е споменавала, че е проблем. Също много често, ако се изправя без да съм изчакала да свикна с новото си положение на тялото ми, ми причернява и няколко пъти даже съм се пребивала. Не губя съзнание, но ми омекват коленете, става ми черно пред очите и падам, а после след 5-6 секунди като се свестя съм замаяна, но бързо минава. Имам и силни мигрени.. Друго не се сещам като симптоми, но исках в крайна сметка да ви попитам дали тези неща ви звучат като нещо познато, за да мога да кажа нещо по-конкретно на личната, защото тя не обича много да се задълбава и да ми задава сама въпроси, с които да ме насочи..
Занимавам се с инженерен и графичен дизайн и правя 3д макети на компютър и прекарвам доста време пред него, но гледам да не превишавам 4 часа на ден. А и като цяло не съм забелязала компютърът да има отношение към мигрените и умората ми.