Осми клас съм вече аз :D Тема 31.

• 36 312
  • 725
  •   1
Отговори
# 600
  • my own world....
Направо не чудо, а напалм.... и пак не е сигурно

# 601
Еее, хайде сега Joy не с лошо hahaha

# 602
  • my own world....
http://offnews.bg/index.php/244149/darzhavata-ostavi-klasicheska … te-vav-vakantsiya

#2gunfire #2gunfire #2gunfire
Министерството препратили към директорката, демек ние сме никои, къде е напалма питам аз?

# 603
  • Варна
Да,това с парашутистите си е от време оно.Ама да сложат по един,макс двама на клас,а не по 5-6 както виждам е в някои у-ща в София. Rolling EyesЧе то вече реално си застрашава нормалния учебен процес. Tired

При моя в класа вчера е долетяла нова девойка,рускиня.Та станаха и те 27,с една бройка надплановото.А иначе е чул за момче руснак,но учил си тук досега с бал 29 в съседен клас.Та те още 1вия ден са се питали кой с какъв бал е влязъл. Wink
Метнаха ги здраво с домашните.Направо в дълбокото.Входното по мат.ще е другата седмица,а по АЕ контролно на думите в понеделник.Учителя по математика нещо бил "ужасен".Как пък баш по този предмет ни се падна такъв,късметлия. LaughingИначе в класната си и учителката си по БЕЛ е влюбен.Адаптацията и социализацията върви с пълна сила,вече са групичка .
Учебник по математика му набавих вчера скорострелно,че имаше тест от него да прави за дом.Остават сборниците там.По БЕЛ им събира пари да ги купува общо за класа.По АЕ дадохме по 52 лв.за 1вата част.
Това е отчета!

# 604
  • I want it all and I want it now.
Lady_A много неприятно. Дано да се реши проблема.  Peace

Моят напредва с адаптацията. Запознал се с децата. По математика имат преговор и др. седмица ще правят входното ниво.  Laughing
 За сега няма парашутисти.  Трудно му е ставането сутрин, особено на мен. Сестра му и тя почва в 7,20 и я карам аз. Направо много ми се спи тези дни  Laughing

# 605
  • Варна
И на мен ми се спи,ама само събота и неделя ще е. LaughingЦяла година ще е 1ва смяна,от 7.30,транспорт освен частния друг няма от тук.

# 606
Я да ви питам като по-печени. Тези, дългите наименования на предмети ( например ХООС ) пълни ли ги изписвате в бележника или може някак да се съкратят? Питам, понеже до миналата година ни изискваха пълните наименования, а за тази нямаме указания, пък бележникът до утре трябва да е готов.  Confused

# 607
  • София
Я да ви питам като по-печени. Тези, дългите наименования на предмети ( например ХООС ) пълни ли ги изписвате в бележника или може някак да се съкратят? Питам, понеже до миналата година ни изискваха пълните наименования, а за тази нямаме указания, пък бележникът до утре трябва да е готов.  Confused
Химия и оп. на ок. среда.
Така пиша в бележника и в дневника.

# 608
Благодаря, ganis.
Не разбирам защо са изисквали досега да ги пишем с цели думи. Проверих в наредбата за документацията, ами никъде не видях такова изискване. Много ми е интересно как ще се хване ХООС в пълния си вариант в едно квадратче от раздела за седмичната програма.  Mr. Green

# 609
  • София и там където не се пуши
Оо, аз в бележника си пиша химия, физика и т.н

После срочните да се изписват

Нали знаете, че има правило за изписване на редът на предметите.

# 610
  • Варна
Не са ни тормозели с изисквания нас.Пишехме ги Химия,Физика,Биология,История....с кратките им наименования просто. Rolling Eyes

# 611
  • София
Благодаря, ganis.
Не разбирам защо са изисквали досега да ги пишем с цели думи. Проверих в наредбата за документацията, ами никъде не видях такова изискване. Много ми е интересно как ще се хване ХООС в пълния си вариант в едно квадратче от раздела за седмичната програма.  Mr. Green
Ти не ме питай, как изписвам цялото наименование в личните дела на учениците. Няма такова щастие:)

И един куриоз. Почти всяка година, когато дъщеря ми поднася бележника, за да го разпиша като родител, се разписвам на мястото на класния ръководител  Embarassed

Иначе има и други хубави наредби. В дневника и личните дела номера на класа да се изписва с римски цифри, не с арабски. Иначе сме в "голямо нарушение"..

Остава и математиката да ни накарат по наредба да преподаваме с римски цифри.

# 612
  • София и там където не се пуши
Ганис напиши как се подреждат ,за който му трябва, дано да съм улучила, гледах на баткото от бележници

# 613
  • София
В момента няма как, у дома съм:)
Освен това различните училища (ЕГ, ПГ) имат различни учебни планове и различна наредба.

# 614
  • Варна
Debora R, радвам се, че си пак на линия  Simple Smile

Да дам отчет за входното ниво по АЕ - 160 въпроса за два учебни часа  Laughing

От вчера се чудя как се дава входно на език, който трябва да се започне от A,B,.... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт