Отговори
# 45
Ча туйтна туко що тази снимка
Скрит текст:
вече има 3 туйта постижение  Joy
То пък да беше някоя мацка а то една от сценариските Laughing

Галя Hugдали ще ти остане дупка Laughing

# 46
  • в подножието на планината
Здравейтееее! wavey

Първо да благодаря за темичката...Клодиии, Heart Eyes  love001 newsm51 smile3525

Днес цял ден нямам нет, защото правили някаква профилактика и съм бясна... #Cussing out пък и жегата ми действа изнервящо и ставаааа... smile3511

Йоанче, приятна почивка на морето! Hug

Нещо интересно да съм пропуснала?... newsm78

# 47
Ча туйтна туко що тази снимка
Скрит текст:
вече има 3 туйта постижение  Joy
Tц,тц, какво ми туитва снимка на Еджето.  ooooh! Mr. Green Да вземе да даде една снимка на него и Серенайчето та да разбунят духовете.  Whistling Joy

# 48
Сега написа в туитър:
Çok beklediniz biliyorum ama az kaldi!!! Ilk fotograflar hafta sonu geliyor.. Sevgiler #medcezir

''Знам, че остана много малко. Първите снимки започват през уикенда." Така ми го превежда преводача. Laughing

# 49
Неси го преведе Знам, че много чакахте, но малко остана!! През уикенда идват първите снимки.. С обич "приливииотливи"

# 50
Неси го преведе Знам, че много чакахте, но малко остана!! През уикенда идват първите снимки.. С обич "приливииотливи"
А така е по-добре.  Laughing
Дано да пуснат някоя снимка зад кадър.. и скоро да излязат снимките от фотосесията.

# 51
  bouquet за темата

Да не е празен запис:

И трима убавци:

# 52
Илда  spoko HugНеси  Heart Eyes е пуснала сюжета на Хазал в другата тема Laughing друго ойк Rolling Eyes

Силве Hug

# 53
  • В света на мечтите... ❤
Подозирам,че и снимката и туита са направени от мениджърката  Thinking

# 54
Илда  spoko HugНеси  Heart Eyes е пуснала сюжета на Хазал в другата тема Laughing друго ойк Rolling Eyes

Силве Hug

Благодаря!  bouquet Hug Heart Eyes Тъкмо си мислех, че съм незабележима... Rolling Eyes

# 55
  • У Диспансера ...♥♥♥
Joy Joy Joy Joy Много е приказлив, като тебе и той,направо ми е много смешен,като туитва,а и кво ми се мазни като слага снимка на тая,голям подлизурко се извъди обаче  Mr. Green

# 56
  • У Диспансера ...♥♥♥
Звезде  Heart Eyes Hug просто щъкам и шетам,насам,натам аз иначе веднага щях да се отзова  hug

# 57
♥ Рени ♥ и аз не мисля че ще ми остане Grinning но наистина ми се ще да го изгледам пак.  
Хазал в какъв проект се очертава да играе ? Пак трудна любов или екшън  Thinking  Сигурно пак ще е в положителна роля ама богата или бедна ? Мисля, че идвете ги играе добре  Peace

# 58
Ирка, Hug Heart Eyes ти да не си вече със светкавичния нет... Laughing

Прочетох това, което е превела Неси Heart Eyes за сериала на Хазал...хареса ми това, че героинята й ще бъде силна и уверена в себе си, но нещо сюжета ми е мътен...какви любови ще се въртят идея си нямам... ooooh! дано да има успех сериала... Praynig Praynig Praynig

# 59
  • У Диспансера ...♥♥♥
Звезде,ми чи кък направо фърча из страниците вече  Joy Joy
Скрит текст:
В бар на плажа се появява пингвин. Сяда, поръчва уиски и пура. Изпива уискито, пурата изпушва до половината, става и тръгва. През цялото време цари пълна тишина, всички останали посетители гледат пингвина втрещено, а той, на излизане, се обръща и пита леко учудено:
- Какво сте ме зяпнали така?
Пръв и единствен се окопитва бармана:
- А, нищо...просто за първи път виждаме пингвин, на плажа, в бар, да пие уиски, да пуши пура, че и да говори.
Пингвинът отсича сърдито:
- С тия цени – и за последен!
Ренка,ама големи сте циции бе  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт