Отговори
# 75
Приятно гледане. Heart Eyes

# 76
Ау,тук такава буря мина  ooooh! добре,че замина.  Simple Smile

Оо Чаги се разписал със снимка на Едже  Shocked  Joy Е,по-добре от нищо  Laughing

# 77
Ми то има и други снимки, ама Ча го крият
‎MEDCEZIR‬ ღ From todays photoshooting Backstage ;

Еми Хазал се появи в целия си блясък, и Ча да не остане по-назад  Joy Hug

Ето го мойто ашкъмче, чок гьозел  Heart Eyes

# 78
  • У Диспансера ...♥♥♥
Къде е че не го виждам ашкъмчето ти,ти да не говориш за серията,че аз се пукнах да се кьоря в снимките  ooooh!

# 79
Емир направо ме разбива тука ама обичам да го гледам лош... Heart Eyes

# 80
Приятно гледане Laughing

Джейн кой тоз твой ашкъм  Laughing

# 81
  • София
Тоя Емир  Joy Joy Joy кво разправя на Санем, любовникът ти здраво харчи пари по Фериха  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy ехх тая негова ревност  Mr. Green  Crazy

# 82
Който иска да погледне актьорът,който играеше Юнал как го готвят и преобразяват за някаква роля.Мале какво ли не прави грима  ooooh!  Laughing

Скрит текст:

# 83
Къде е че не го виждам ашкъмчето ти,ти да не говориш за серията,че аз се пукнах да се кьоря в снимките  ooooh!
И аз Joy Joy

# 84
  • У Диспансера ...♥♥♥
На мен ми е много хубав тука,то няма само да и се претриса и да и се лигави на тая Фериха,да види и тя,че може и по-друг начин да се държи с нея,нищо че после,ще е още по претисащ и се  ooooh!

# 85
  • В света на мечтите... ❤
Ау,тук такава буря мина  ooooh! добре,че замина.  Simple Smile

Оо Чаги се разписал със снимка на Едже  Shocked  Joy Е,по-добре от нищо  Laughing
Бурята дойде при нас  buria голям дъжд,голямо нещо,гръмове и мълнии

Приятно гледане на всички  tv  Hug  Hug  Hug

Щом са взели да се появяват снимки,все на някоя ще цъфне и Чачко  Peace

# 86
  • в подножието на планината
И аз Joy Joy

И аз... Joy

# 87
Който иска да погледне актьорът,който играеше Юнал как го готвят и преобразяват за някаква роля.Мале какво ли не прави грима  ooooh!  Laughing

Скрит текст:

Това ако не го знаеш изобщо немож го позна #Crazy

# 88
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ренка,за Левент бей става на въпрос май,ама като не гледах серията от начало и не мога зацепя  Mr. Green
Йо,ама видя ли го в бара като му казаха и какъв тик получи на бузата си  Joy Joy
Рони  Hug грима е страшна работа  Peace

# 89
  • У Диспансера ...♥♥♥
Халдун бей ще си изпее песента тука вече ,то много игра и се умори човека,тая пиянка пък как залита,че и на токове се покекнала,и то какви високи  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт