Отговори
# 300
  • У Диспансера ...♥♥♥
http://www.vbox7.com/play:23dfb5a36a
Нали съм добра пак го слагам  Mr. Green
Лава  Heart Eyes Hug
Нервирала са Йо,ох падам с тебе тая вечер ,как и се каниш на Серенайката,малииии като почне сериала то ще е чудо направо  Mr. Green

# 301
  • У Диспансера ...♥♥♥
Слънце, не се нервирай,Систъра си сънува сватби  Mr. Green
Тя за нея си и Халидулко говори,та затова къди,нещо да не и провали плановете  Mr. Green

# 302
тц тц и аз си имах такива коментари де  Joy ама дреме ми аз пак се смях  Joy

в края на предната тема го има с преводче 6 минутки е ама си заслужава  hahaha

# 303
Слънчице що са нервиш Mr. Green

Ирка дай пак Praynigде да знам де съм бляла Shocked

Цитат
Абе ние ще си чакаме 44,а вие си се радвайте двамката на живот
аАаааа #Cussing out

Лава Hug Heart Eyes  bouquet

# 304
Слънце, не се нервирай,Систъра си сънува сватби  Mr. Green
Тя за нея си и Халидулко говори,та затова къди,нещо да не и провали плановете  Mr. Green
Ирка, ооо то там и без прикаждане- работата сигурна  Joy

# 305
  • София
Слънце, не се нервирай,Систъра си сънува сватби  Mr. Green
Тя за нея си и Халидулко говори,та затова къди,нещо да не и провали плановете  Mr. Green

Охооо ама аз как си се имам с Халилудко ще взема да го насъскам срещу Серенайката и нема се занимавам аз  Mr. Green  Joy Joy
Ама иначе те нека си вдигат сватбата, аз веднага мога да предложа мен и Чачи за кумове  Mr. Green Mr. Green

# 306
  • София
http://www.vbox7.com/play:23dfb5a36a
Нали съм добра пак го слагам  Mr. Green
Лава  Heart Eyes Hug
Нервирала са Йо,ох падам с тебе тая вечер ,как и се каниш на Серенайката,малииии като почне сериала то ще е чудо направо  Mr. Green

Е златна си  Hug Hug Hug
Еми...сигурно  Mr. Green и сега се чудя да влизам ли в темата за сериала, ако има такава де, че ако има фенове на Серенайката, ох низнам кък ша се разбереме с тях  Mr. Green  Joy Joy

# 307
Слънце,много ясно,че ще има,нали и тя участва  Joy Не пречи да си изказваш мнението,само че по-меко изразено  Joy

# 308
А за Сери само хубави неща  Peace пускам иначе ашкъма да ва думни с канчи по тиквочите  Mr. Green

# 309
  • София
Слънце,много ясно,че ще има,нали и тя участва  Joy Не пречи да си изказваш мнението,само че по-меко изразено  Joy

Охх то това май нема как да стани  Mr. Green  Joy Joy  Twisted Evil Twisted Evil  Joy Joy Joy то там война ще стане направо сигурно, а някой каза нещо положително за нея или некви намеци за тоци, моци и т.н. лелеееее горко им  ooooh! ooooh!  Mr. Green  Joy Joy Joy

# 310
Гледам колко хубаво сЕ прекарвали на пробните снимки, как всички многооо се забавляват, ама то още рибата в мОрето, ние тиганя сме подложили  Mr. Green
А сватбата вероятно е на Толгахан и Топрак, с кумове Серенай и Ча  Crazy
Между другото тоз Фуркан Согут днес пусна новина че Енгин А. ще играе с Ферах Зейнеп, но няма да е в любовен сценарий, не разбрах филм или сериал, нали тя щеше да играе в Чучулигата  newsm78
Engin Akyürek ve Farah Zeynep Abdullah'ın başrollerini paylaşacağı "Bi Küçük Eylül Meselesi" filminde Ceren Moray ve Serra Keskin de olacak
Engin Akyurek and Farah Zeynep Abdullah's starring in the movie "it's a matter of A Little in September" to share Ceren Moray and Serra will be too Sharp

Убавица!

Аз се чудя Икси къде изчезна, а тя в Русееее

# 311
  • София
А за Сери само хубави неща  Peace пускам иначе ашкъма да ва думни с канчи по тиквочите  Mr. Green

Е ние да сме казали нещо лошо   Shocked Shocked  Mr. Green  Joy Joy

# 312
Ирка newsm51Беяз е невероятен  Joy Joy Joyтя дет зададе въпроса май не гледаше Shockedтой Бу го разказа в началото за ролята ooooh!Много съжалявам че не разбирам за да го гледам това шоу #Cussing out

# 313
Йо забраих да ти се оплача.... Blackstreet утре ще са на Какао  Sad а аз чак днес разбрах и няма да мога да ида  Crossing Arms така ме е яд значииии  ooooh!

# 314
Слънце, този до Еджето дето не му знаят името се уточниха,че е гримьор  Joy

Сис и собствената си ли сестра ще тероризираш?  Shocked  Joy Засега нямам мнение за Серенай,като я видя как играе и се вписва в картинката-ще споделя,но щом нещо не ми хареса ще си го кажа  Peace

Момичета днес сякаш постоях повече пред компа и сега ме болят очите,мисля да се оттеглям.Лека вечер и спокойни(всъщност,кой каквито желае) сънища.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт