Отговори
# 315
  • София
Йо забраих да ти се оплача.... Blackstreet утре ще са на Какао  Sad а аз чак днес разбрах и няма да мога да ида  Crossing Arms така ме е яд значииии  ooooh!

Еее сис  Cry Cry  никъв шанс ли няма да идеш  Praynigпоне ти, че за мене е ясно, че нема как  Sad  ееееееее ако можех и аз да отида ее и ти ако можеше малее къв купон щеше да станеее  Party  Mr. Green
Нищо догодина  Hug Hug Hug Hug

# 316
Джейн Hug това момиче ще играе в Чучулигата Peace

fahriye evcen много я харесвам Heart Eyes

# 317
  • София
Романтиче аа стана ясно значи след тва чудене  Joy Joy Joy Joy Joy Joy А Серенай я виж по диема "Сезони на любовтаЮ май така беше сериала с нея, еми аз и един епизод не можах да изгледам  Wink

Иначе лекаа  Hug Hug

# 318
Вани лека Hug

# 319
Не изкоментирах серията. Напълно и 100% разбирам и подкрепям Емиер! Единствения момент, в който не го подкрепям е когато скри за  Руя. И никак не го подкрепям в трети сезон, но това изобщо не го и броя за филм.
Сега ми почват любимите епизоди.  Heart Eyes С едни изключения, де. Хич не искам да съществуват Руя и Едже. Патици тъпи. А между другото  сцената, която съм гледала най-много пъти. Поне 10 пъти е тази с целувката в унито. Нямам търпение да я видя и с дублаж. Мен не ме дразни дублажа. Може би защото почнах сериала първо с дублаж и после на турски изгледах. Пък и ми е по приятно, като ми  говорят и разбирам. Mr. Green

# 320
  • У Диспансера ...♥♥♥
Абе облечете се в бяло и ще ви пуснат  Joy Joy
Ренка,да бе той колко подробно разказа,тя тая пак го пита,да отнема времето на други с много по-важни въпроси,ама Беяз кърти с мимики направо,той Бу едвам се сдържаше да и отговори сериозно на тая недочулата  Mr. Green
Ти пък Йо ,какви други теми тука ще си я оправаме колко искаме,няма да ходим из темите да се караме с хората сега  Peace
Ееее тая от Листопад е голяма сладурка и аз я харесвам много  Heart Eyes

# 321
Сис,тебе няма спокойно  Hug ма другите тежко им ши разберът от де изгрява слънцето  Mr. Green

# 322
Ча и Серенай ши са взимат  Mr. Green
smile3521

Пак стана весело Joy Joy Joy
Много, всеки ден, ще е така Joy........до победата.
Джейн, защо приемаш факта, че като не ни хареса на някои от нас кока на Хазал и я критикуваме? newsm78
Напротив, аз лично винаги съм си казвала какво ми харесва и какво не в тях и то не е за първи път, а и това, че е Хазал или Чаатай значи ли, че трябва да си затварям очите когато нещо не ми допада било то във визията или в поведението им, категорично не, както съм и отбелязвала когато ми е харесвало нещо или много неща в тях защото съм правдива и обективна що се отнася до тях.

# 323
Йо забраих да ти се оплача.... Blackstreet утре ще са на Какао  Sad а аз чак днес разбрах и няма да мога да ида  Crossing Arms така ме е яд значииии  ooooh!

Еее сис  Cry Cry  никъв шанс ли няма да идеш  Praynigпоне ти, че за мене е ясно, че нема как  Sad  ееееееее ако можех и аз да отида ее и ти ако можеше малее къв купон щеше да станеее  Party  Mr. Green
Нищо догодина  Hug Hug Hug Hug
свърши тя  ooooh! дружките ми са на работа вечерта,а аз рано сутринта съм на работа и много окъсняхме. то се е видяло че всичките партита на които искам да ида все се случва нещо и ги изпускам.  ooooh! и на Wu-tang неможах да ида

# 324
Сис,тебе няма спокойно  Hug ма другите тежко им ши разберът от де изгрява слънцето  Mr. Green
newsm47

# 325
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ама Влъх кви са тия имена,хич не са ми познати,те тия хаус маус нещо ще са щом не ги знам  Mr. Green
Наде,така ще е ама ние си се шегувкаме,да става весело,обаче като почнат да излизат снимки с тях двамата леко прегърнати,ей тогава ще е голямото шоу ви казвам  ooooh!
Ауууу краставичар с краставици ще плаши тука Влъха  Joy Joy

# 326
Джейн,как с Едже   Shocked Laughing Аз даже не съм и си го помисляла. Къде е онова човече-да прикадя  Joy

Joy Joy JoyИ ти ли прихвана от тях с каденето hahaha hahaha hahaha
Направо викам ходжа да викат, да им побае малко, черна магия да им направи, други да не поглеждат, само те двамцата да се вземат, че да настъпи мир у селото. Joy

# 327
  • У Диспансера ...♥♥♥
А Ренка щеше да гледа  уж Любовната игра  Mr. Green
Ходжа вика Надето ох не мога вече  rotfImao rotfImao

# 328
Абе облечете се в бяло и ще ви пуснат  Joy Joy
Ренка,да бе той колко подробно разказа,тя тая пак го пита,да отнема времето на други с много по-важни въпроси,ама Беяз кърти с мимики направо,той Бу едвам се сдържаше да и отговори сериозно на тая недочулата  Mr. Green
Ти пък Йо ,какви други теми тука ще си я оправаме колко искаме,няма да ходим из темите да се караме с хората сега  Peace
Ееее тая от Листопад е голяма сладурка и аз я харесвам много  Heart Eyes
хаха а Бу как му се изсмя когато говореха с момичето по телефона  Joy
ооо аз с 15 теми немога да се оправям и следя  ooooh! едвам едвам хвърлям по едно око на АФК-то

Влъх хип хоп легенди са тези  Joy ти от де ше знаеш за тях като не слушаш такова хаха

# 329
Ама Влъх кви са тия имена,хич не са ми познати,те тия хаус маус нещо ще са щом не ги знам  Mr. Green
Наде,така ще е ама ние си се шегувкаме,да става весело,обаче като почнат да излизат снимки с тях двамата леко прегърнати,ей тогава ще е голямото шоу ви казвам ooooh!
Ауууу краставичар с краставици ще плаши тука Влъха  Joy Joy
Що бе душа, що за шоу, ще е, не разбирам.....шоу без завеси ли?!?
Какво като, ще излезнат техни общи снимки, дори и да се залюбят какво от това, кое Ви притеснява някои от Вас, бихте ли ми обяснили, Вие наистина ли го искате само с Хазал и с никоя друга, наистина не Ви разбирам, обяснете ми?! Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт