Отговори
# 330
А от де пари за ходжа  ooooh!  ши напрайм парцални чумпилчета мязащи на партнъорките му и боц моц и битти митти  остава само момата с кока во веки  Mr. Green					

# 331
# 332
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ами лично аз не,ама Наде кой ни пита нас с кой го искаме,дуднем си тука,пък някой ще ни чуе сигурно,просто на мен не ми допада със нея ако станат двойка,иначе не само с Хазал,ей нещо подобно като това момиче от Листопада което публикува Ренката,ще си подхождат ,с някое дребно фино девойче,а тя ми е леко груба за него и лично естетически не ми харесват като двойка Peace

# 333
А Ренка щеше да гледа  уж Любовната игра  Mr. Green
Ходжа вика Надето ох не мога вече  rotfImao rotfImao
Не тоз бе Laughing Една любовна история Peaceгледах до някъде ама ще чакам да качат серията че с тия риклами откачам ooooh!

Цитат
А от де пари за ходжа   ooooh!  ши напрайм парцални чумпилчета мязащи на партнъорките му и боц моц и битти митти  остава само момата с кока во веки   Mr. Green
rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Наде те са още у филма Laughingша им мине Laughing

# 334
Момичета, да знаете нещо за Пейкова, изчезна и не се е появявала от много време?!
Ренкааааа, дай Боже Praynig да им мине бързо и без трайни последици. Joy

# 335
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ееее чувала съм ги тия бе,ама имена трудно помня та затова  Mr. Green

# 336
Ами лично аз не,ама Наде кой ни пита нас с кой го искаме,дуднем си тука,пък някой ще ни чуе сигурно,просто на мен не ми допада със нея ако станат двойка,иначе не само с Хазал,ей нещо подобно като това момиче от Листопада което публикува Ренката,ще си подхождат ,с някое дребно фино девойче,а тя ми е леко груба за него и лично естетически не ми харесват като двойка Peace
Мерси, че ми отговори.

# 337
  • У Диспансера ...♥♥♥
Момичета, да знаете нещо за Пейкова, изчезна и не се е появявала от много време?!
Ренкааааа, дай Боже Praynig да им мине бързо и без трайни последици. Joy
Пейкова,каза Наде че лятото им е много натоварено и ще има много работа,май на морето нещо се занимава ,та каза като свърши сезона е пак тук при нас  Peace

# 338
Ееее чувала съм ги тия бе,ама имена трудно помня та затова  Mr. Green
ти си гледай клиповете,тия не са важни  Mr. Green ще чакам скоро нов  hahaha

# 339
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
Joy Joy
Видя ли винаги отговарям,стига да не ми спрат нета или нещо мамата да прави номера,няма нужда от благодарности Наде Heart Eyes

# 340
Наде, явно Хазал си се харесва с това кокче, с тези дрехи и така си ходи, нали знаеш на вкус и на цвет товарищи нет  Hug
Рени, мерси, нещо тез турски имена и думи все са ми еднакви, не ги разбирам  Hug

Дениии, мерси много за статията за Хазал, много ми хареса  Hug  bouquet

Ясно е, че и двамата ще имат нови партньори, въобще не ме е грижа Ча с кого ще се прегръща, проблема си е негов, ама както Ирка каза "тя ми е леко груба за него и лично естетически не ми харесват като двойка ", без леко  Peace

Слънчице, имаш моята подкрепа  Peace

Хайде лека и спокойна нощ! 1countingsheep

# 341

Тръстиката е чок сигурно Rolling Eyes

# 342
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз отговорих бе Ренка Mr. Green
Лека Джейн Hug,ами леко,да съм по-деликатна за това така се изразявам  Mr. Green

# 343
Скрит текст:
Joy Joy
Видя ли винаги отговарям,стига да не ми спрат нета или нещо мамата да прави номера,няма нужда от благодарности Наде Heart Eyes
Ми как да не ти благодаря, като винаги ми отговаряш и то не избирателно и аз съм като теб, когато знам отговорите.
Пак благодарско за инфото за Пейкова, ще се вейнем към нейния край та затова попитах.
А кой е/коя е hazar erguclu, чаги го е/я е последвал/а?!
Ренка, teşekkür ederim и на теб.

# 344
Наде,това е Симай от КГ Хазар  Peace

Общи условия

Активация на акаунт