Отговори
# 345
Наде,това е Симай от КГ Хазар  Peace
Ахааааа, мерсаж.

# 346
Ами лично аз не,ама Наде кой ни пита нас с кой го искаме,дуднем си тука,пък някой ще ни чуе сигурно,просто на мен не ми допада със нея ако станат двойка,иначе не само с Хазал,ей нещо подобно като това момиче от Листопада което публикува Ренката,ще си подхождат ,с някое дребно фино девойче,а тя ми е леко груба за него и лично естетически не ми харесват като двойка Peace
+1 

# 347
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Мили момичета събота и неделя брат ми се беше влошил много а днес като цяло чудо дишал сам спирали са му апарата за да видят дали ще се справи справил се е. От вчера му спряха хапчетата и сега чакат да видят дали ще се събуди.Поемат риска, за да може да го оперират. Сега се молим да се събуди най-после. Състоянието е тежко все още просто имаме глътка въздух. Дано господ да го пази и да се събуди и да е с акъла си.
Мислете позитивно и моля ви молете се.  Praynig 

И много ви благодаря,че сте с мен! Praynig Hug

# 348
Лудостче,ще се оправи ще видиш  Hug

# 349
  • У Диспансера ...♥♥♥
Наде,не съм сигурна ама май павилионче нещо имали,това ми се върти из главата като спомен,и за чужденците бяхме коментирали един път та от там съм запомнила  Wink
Влъх,заемам се със задачата,която ми постави,де забегнаха Гъбка и Йо,да не отидоха да трепят Серенайката  Joy Joy Joy Че да извикат Хазал,да знаете мъдрят нещо двете  Mr. Green
Снежито явно не си е взела батерия още,няма хабери Снежи споко  Hug
Лудостче,постоянно мислим позитивно и искрено се надяваме да се оправи  Hug Praynig

# 350
всеки е тук да си изрази мнението било то добро или лошо за Серенай или за когото и да е било. така както някои я харесват и възхваляват тук така и ние можем да си изкажем мнението и да си кажем някои неща. и както сега се говорят не добри неща за нея със започването на сериала може нещата да се обърнат.никой не знае...е аз за мен си знам ,но при някой друг може и да е обратното  Naughty

# 351

Рени,  Hug Hug Hug за новата тема   bouquet   love001
Диспансерът се пълни, както виждам. Привет на новите.  bouquet
Само четири дена отсъствах и сте отхвърлили толкова материал, като фурии сте. ooooh!
На всички подарявам любимо градинско цвете - латинка.   bouquet
Рали

# 352
Влъх,заемай се ко ми са туткаш още  Joy

# 353
  • Още у мъглата ...
Их, поговорих си със сестрьонката и хайде пак цоп при вас   jumpuu

Та както не ми влиза Серенайката в общото кадро с Чаги, така не ми влиза и тоз момчурляк

newsm78

# 354
  • У Диспансера ...♥♥♥
всеки е тук да си изрази мнението било то добро или лошо за Серенай или за когото и да е било. така както някои я харесват и възхваляват тук така и ние можем да си изкажем мнението и да си кажем някои неща. и както сега се говорят не добри неща за нея със започването на сериала може нещата да се обърнат.никой не знае...е аз за мен си знам ,но при някой друг може и да е обратното  Naughty
За мен и аз си знам Mr. Green
Рали  Hug
Ми такава съм,вие пък от преводите не ми ли свикнахте с туткането вече  Mr. Green

# 355
Мили момичета събота и неделя брат ми се беше влошил много а днес като цяло чудо дишал сам спирали са му апарата за да видят дали ще се справи справил се е. От вчера му спряха хапчетата и сега чакат да видят дали ще се събуди.Поемат риска, за да може да го оперират. Сега се молим да се събуди най-после. Състоянието е тежко все още просто имаме глътка въздух. Дано господ да го пази и да се събуди и да е с акъла си.
Мислете позитивно и моля ви молете се.  Praynig 

И много ви благодаря,че сте с мен! Praynig Hug

Лудосче,:hug: Praynig  Praynig вярвам,че брат ти ще се оправи.

# 356
Лудосче  Hug с теб сме мила. това са добри новини,много се радвам  Hug

# 357
  • Още у мъглата ...
Ирка, с Йо отидохме да събираме оружие за боя  Joy Joy Joy

# 358
Лудосче Hug Hug Hugс теб сме миличка Hugвсичко ще се оправи Hug

# 359
За мен и аз си знам Mr. Green
Рали  Hug
Ми такава съм,вие пък от преводите не ми ли свикнахте с туткането вече  Mr. Green
ааа и за тебе знам  Mr. Green нали сме си Влъхли,само 3-тата нещо издава фронта  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт