Отговори
# 405
  • София
Тук така заваля  ooooh! ooooh!

Лека сис  Hug Hug и на всички лягащи  Hug Hug

Релаксче е как ще си сама  Shocked даже и като си сама, пак не си сама  Mr. Green  Joy

# 406
  • Още у мъглата ...
айде всичко изполяга сама ше си говоря  Mr. Green

Релаксче  Hug Ний сме наоколо, ти говори, ний ща слушаме  Mr. Green Heart Eyes

# 407
Извинете ме че не влизах няколко часа ама 1 гледах епизод после ме извиаха да речем на любовна среща и чак сега се връщам. Hug

# 408
Галя,гледа ли въркулаците  Mr. Green

# 409
Как хубаво разхлади сега.. Party Ще може да се спи тази нощ.

Mиленче, в диспансера никой никога не е сам.  Mr. Green

Tази снимка не я бях виждала. Влюбените гълъбчета (Джан и Ча) пак са заедно. Mr. Green Гледам и някаква има с рогца..  Joy

# 410
ООО гледах ги направо нямам думи и немога да коментирам а между другото гледах снощи филма За първи път готин е не е лош тинейджарски с този който играе Стайлс. Аз очоквах че Алисън и Айзък ще се целунат ама не.

# 411
  • София
Е и аз лягам, че утре раааано тръгваме живи и здрави  Grinning  Party То понеделнишки така ми тръгна  ooooh!  Wink

Айде момичета ще се видим след седмица пак живи и здрави , аз ще хвърлям по очо през тела  Mr. Green нимож съ отървети от мени  Mr. Green

Лека нощ  на всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 412
ООО гледах ги направо нямам думи и немога да коментирам а между другото гледах снощи филма За първи път готин е не е лош тинейджарски с този който играе Стайлс. Аз очоквах че Алисън и Айзък ще се целунат ама не.
даскалицата на Дерек и тя чудовище  Rolling Eyes

# 413
Йоанче,  Hug приятно изкарване. Да събереш много слънчеви лъчи! И да се поплицикаш хубаво за тези като мен, които няма да ходят на морето.  Rolling Eyes Лека ти нощ.Hug

# 414
Йоанче,бай бай да снимаш някой батко  Peace

# 415
  • Още у мъглата ...
Лека, Йоанче  Hug

Цамбуркай се в морето, фащай тенче, вечерите купонясвай и въобще пълна веселба си спретни  Grinning Heart Eyes

# 416
# 417
# 418
# 419

Общи условия

Активация на акаунт