Отговори
# 420
Трябваше да оставят русата мацка а не тази даскалица направо се ужасих от нея.

# 421
  • Още у мъглата ...
Joy Joy
Не ги бях гледала "миньончетата", малко са ми като тримата глупаци  Joy Joy

# 422
Добър вечер в късни доби! Hug Hug Hug

И аз да изкажа едно огромно благодаря на Рени за новата тема!  bouquet Както винаги е страхотна, но ти си знаеш! Много си те ловкам, душица златна! hug  love001

Ирка, Снежи, Петрова, Дани, Габи  Hug момичета отново сте творили красоти! newsm51   love001 hug

Абе днес какво сте се разписали за няколко часа сте изписали 29 страници #Crazy #Crazy #Crazy нямате стигане   animal037...Браво на вас! smile3501

Днес цял ден сте приклаждали, попове и тем подобни, ходжи, моджи сте викали Mr. Green

Ирка, Hug изгледах клипчето! Моите поздравления smile3501 smile3501 smile3501 Много ми хареса как си съчетала двете песни, а кадрите с целувките на Фемир са перфектно оформени. А песничка на Авеню - Бягство е моя любима. Страшни коментари за епизода, направо падам от смях с теб, радвам се, че вече си с нас! Hug

puphi, Hug добре дошла в диспансера, попаднала си на правилното място, всяка една от нас е луднала по Фемир в малка или в голяма степен. Споделяй си наволя, това, което чувстваш и ти е на сърце

Йоанче, Hug приятна почивка на морето Party

Гале, Hug благодаря за музикалното оформление!  bouquet

Лудосче, Hug всичко ще е наред ще видиш Hug, имай вяра и надежда, ние сме с теб,миличка, молим се за него Praynig

Лека нощ и сладки сънища от мен! hug hug hug

Последна редакция: ср, 31 юли 2013, 01:49 от skakalinka

# 423
Няма проблем но ако не бяха ме извикали сега щеше да има още музика но така става понякога.Момичета кокичета мисля да отивам в страната на сънищата лека. Hug

# 424
  • Още у мъглата ...
Лека нощ и от мен  Hug

Heart Eyes

# 425
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ади всичкото калабалък си легнало,аз правя клипа Влъх,не си сама,до сега тука нещо ми се опъна,ама припотих се ,няколко пъти,но го измайсторих, и бягам към леглото вече,че се изморих много  Mr. Green
Кали  Hug радвам се,че са ви харесали и целувките и песните  Heart Eyes
Влъх,ти 10 сцени си изброила,ако не бях ги резнала не 7 мин. а 20 мин. клип щеше да стане,а Мико няма такава дълга песен,че пак две съм събрала,да видим дали ще ви хареса 2-та  newsm78

# 426
  • У Диспансера ...♥♥♥
И това с Емир дето пие и чупи чашата така и не го открих,ровех целия епизод и не го намерих  #Crazy

http://vbox7.com/play:a57f4bc2c4
Хайде лека,критики утре ще приемам  Mr. Green Hug Hug

# 427
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Що па утре?

Много ми хареса началото, защото точ в точ е като оригиналния клип на песента, пък той ми е сред любимите! Heart Eyes Малко шизофренично ми дойде наслагването на два чифта субтитри, особено в тоя час на денонощието дето и без това трудно фокусирам. Laughing И предпочитам да е само с песни на Мико, но виждам че идеята ти е била да вмъкнеш текстът за всичкото. Laughing Нищо де, иначе пък нямаше да знам, че има такава песен. Peace Виж, изпълнителите като имена съм ги чувала. Laughing
Хубав ти е клипът! Ставаш все по-добра с техническата обработка! Hug Скоро направо ще чакаме ти да ни направиш свестен трети сезон на сериала. Laughing Hug Peace

μόνος μou. profi_1 и 0 Гости преглежда(т) тази тема. tooth
Кαληνύχτα. smile3524

Последна редакция: ср, 31 юли 2013, 05:01 от profi_1

# 428
Добро утро!

Кафе
Скрит текст:

# 429
  • в подножието на планината

Добро утро! Hug

Много си харесвам темичката ни, защото по всяко време на денонощието има с кого да си хортуваш... Laughing

Ирка, Hug не мога да слушам клипчето, защото съм на флашката  ooooh! но съм сигурна, че е чудесен...  bouquet

Лава, Hug благодаря за кафенцето!  bouquet

Лудостче, Hug с теб сме... Praynig

Хубав ден! Hug

# 430
  • Пловдив
Добро утро милички!  Hug   Hug  Hug  Май още спите, гледам снощи до късно сте стояли  Simple Smile
Днес умирам от главоболие, откакто си отворих очите  Banghead  smile3511

Хубав ден от мен!

# 431
  • София !
Добро утро сладурки  Hug , една закуска от мен ,
Скрит текст:
и хубав ден ви желая  Hug  Hug

# 432
Добро утро Hug Hug Hug

Лава Hug  bouquet Илда HugТуити   bouquetдано ти мине бързо тиквето HugБъни Hug  bouquet

Ирка Hugбраво smile3501 и Райничка ми пее Heart Eyes newsm51

Хубав ден Hug

# 433
Ееееей, голям рахат локум е в темата ни-кафенца, музичка, сладки приказки по всяко време на денонощието, Heart Eyesа добро Ви утро.
Минавам само да Ви видя и изчезвам, че днес нямам време. Rolling Eyes
Профи, "ще гледаме да не те напрягаме", но то не зависи от нас, каквото има да се случва, ще се случи и без наша намеса.

Ей тези гъркини, ей.
Скрит текст:

# 434
  • Под Сините камъни
Брех то бива писане ама ващо нийде го няма.Не можах да ви изчета от снощи  ooooh! ставам да се приготвям за тръстиката и от там ще продължа да ви чета  Whistling
Айде до по късно.
Еее Марто ние вчера на срещи само сме ходили.И ние със Жана изкарахме една доста приятна вечер заедно  Hug

Общи условия

Активация на акаунт