Отговори
# 435
Добро утро  Hug Благодаря за кафетата   bouquet

Поли,имай вяра, с теб сме!Дано всичко се оправи.  Praynig  Hug

Слънце, приятно изкарване,да се попечеш и заради мен,че май скоро няма да видя море  Grinning

Надето
е питала за Пейкова,а аз питам за Евита?Къде изчезна това момиче?  newsm78

Ирка
и аз слушах Бягство,но забравих да те похваля  Blush  Grinning Браво,една от любимите ми песни съчетана с ФЕмир!  Heart Eyes

Икси, е в Русе,така ли?Вчера там времето е било много лошо и доста наводнения е имало.Дано са добре с Марто.

Хахаха от нейната настояща снимка и от негова стара  Laughing

# 436
Добро утро и от мен, красавици! hug

Ирка, Hug браво smile3501 много ми хареса, песничката на Мико не бях я чувала досега, много ми хареса. Ставаш все по-добра режисьорка!   love001 hug

Лава, благодаря за кафенцето  bouquet

Туити, благодаря за закуската с прекрасна гледка    bouquet и дано бързо да ти мине главата Hug

Бъни, Hug и на теб за обилната закуска    bouquet

Наде, Hug за Чатайското кафенце    bouquet наистина гръкините са странишни фенове на Чаги и те какви красотят творят за него

Профи, Hug Звезде, Hug Рени, Hug Пепи, Hug Ванина, Hug

Едни красиви и щастливи Фемир - трябваше по-често да ги виждаме такива Heart Eyes

Хубав, слънчев, топъл ден с много усмивки и прекрасни моменти! Hug

# 437
Наде Hug  bouquetВани HugКали Hug  bouquetПепи Hug

Те тия гъркини по зле и от нас Mr. Greenсамо на Ча колажи Laughing

Вани Евита се появява чат пат във фейса но явно и на нея и е много тръстиката Rolling Eyes

# 438
Добро утро,
Прекрасна тема, кафенца, закусчици, компания, благодаря на всички,  bouquet, влизам и се зареждам  Party
Ирче, много ми се иска да видя клипчето, ама съм на работа, и не става, довечера непременно Ша Та КритИкувам  Hug
Ето нещо от любимото ни Баяз Шоу, тренират за сватбата  Joy
Скрит текст:

Туити, дано болката отмине бързо  Hug

Цитат
Гледайте да не ме натягате с изрази от типа "да се вземат със Серенайката", че аз съм върл фен на "Ча и Ха фор евър"! Серенайката може да се ползва за сваляне на напрежението фор момънт.
Профиnewsm10 newsm10 newsm10
Лудосче, имай вяра, моля се всеки ден за братчето ти, дано се оправят нещата, ще се пребори, сигурна съм  Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

Толкова са сладки!

# 439

и на появилите се след мен.

От фейса

Аз излизам на разходка с децата.До после. Hug
Хубав ден на всички!  bouquet

# 440
Здравейте момичета. Hug

# 441
еййййййй само записче от мен Stopче малката ми е парцал от сутринта Sadяко порвръщане Confused
прехвърлих ви набързо,ама май йени хабери йок Winkне че ми е до тях в момента.............
а за снощната среща с Пепини Hugбеше супер Blushни'моим свари да се наприказваме Wink
Дано се оправи малката бързо Heart Eyesще се включвам от време на време ако има чалъм Blushвсички ви  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 442
  • Под Сините камъни
еййййййй само записче от мен Stopче малката ми е парцал от сутринта Sadяко порвръщане Confused
прехвърлих ви набързо,ама май йени хабери йок Winkне че ми е до тях в момента.............
а за снощната среща с Пепини Hugбеше супер Blushни'моим свари да се наприказваме Wink
Дано се оправи малката бързо Heart Eyesще се включвам от време на време ако има чалъм Blushвсички ви  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Жанче дано се оправи бързо малката  Hug.Ама снощи нищо и нямаше бе  newsm78 ,лоша работа

# 443
Влъх, Hug ами аз като не го правя не знам моментите ,който съм избрала до къде го докарват ,ама си се справила с две песни  Whistling ма мн ма кефи началото  Mr. Green

# 444
  • Още у мъглата ...
Добро утро/ден, прекраснички  Hug

Нали се включвам сутрин винаги по-късно и съм на далавера - поднесени кафенца, закусчици, красотички  Grinning Мерси  Heart Eyes
Пък таз сутрин и клипче за капак на кефа  Party
Ирка  Hug Любима песен с любими сцени (то коя ли ФЕмир сцена не е любима и коя ли Мико песен не е любима, ама има по-любими от любимите  Heart Eyes)  newsm51 newsm51

А пък аз посреднича за по едно романтично кафенце от нашичките  Heart Eyes

Лек, слънчев, прохладен, усмихнат и хубав ден  Hug

Жани  и да се оправя бързо детенце  Heart Eyes

# 445
Аз благодаря за Бягство, а то имало още един клип,голям съм заплес,добре,че е Систъра   Grinning

Много добра идея Сис и много добро изпълнение Ирка.   smile3521 newsm10Насладих се максимално на ФЕмир + Мико  Hug

# 446
Сис,мерси  Hug Влъх,тряа измисля нещо друго ,че то било много забавно  Joy

# 447
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Добро утро на всички! Гледам яли сте, пили сте кафе, я малко десерт! Grinning

Туити, да ти минава бързо главичката, че знам какъв ад е! fingerscrossed

Лудосче, много прегръдки и късмет! Hug fingerscrossed

Жани, да се оправя детенцето ти час по-скоро! Сигурно е от жегата вчера.  Hug fingerscrossed

# 448
  • гр златоград гр. созопол гр. царево
И това с Емир дето пие и чупи чашата така и не го открих,ровех целия епизод и не го намерих  #Crazy

http://vbox7.com/play:a57f4bc2c4
Хайде лека,критики утре ще приемам  Mr. Green Hug Hug
страхотен е smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 449
Добро утрооо от мен Hug

Влъх клипчето аз утре ще го гледам на работа,че в на интернета пъпли със скоростта на остарял охлюв  Joy

Общи условия

Активация на акаунт