Отговори
# 450
 wavey Hug
Жани Hugдано се оправи бързо детенце.
Лудосче Hugс теб сме.Дано всичко се оправи. Praynig
Иркааааа HugГладах,гледах като че  втората сцена най ми хареса в клипа Heart EyesБраво страхотно си се справила и този път  bouquetБлагодаря.Кога каза че излиза следващия клип newsm78 Heart Eyes

# 451
Къде е 44  епизод аз забравих че няма нищо интересно в епизода за това и нещем да го гледаме. Mr. Green

# 452
Здравейте на всички.  wavey
Ирче,  newsm51 прекрасно си се справила с клипа. Много ми хареса.
И на мен много ми харесва това, че по всяко време на денонощието тук има някого, с когото можеш да си пишеш и това е само в нашата тема.  Laughing Hug

# 453
Оххх, докато седна на спокойствие и то станало следобед. Rolling Eyes

Ирче, какви критики, какви пет лева, ФЕмирският ти клип+песента са се получили страхотно. Heart Eyes
Жана,
Скрит текст:
скорошно оздравяване на детенцето ти.

Привет 55 и на появилите се след мен.
Абе тези гъркини по всяко време пият кафе с Чаги. Laughing

Diziler Dünyası<< Hazal kayanın ve Çağatay Ulusoy yeni dizileriyle ilgili tüm bilgiler sayfamızda beğenelim.

# 454
  • В света на мечтите... ❤
Привет красиви сладурчета от Диспансера   Hug  Hug  Hug
Снощи пак купонът е бил до ранни зори  dance
Жани Hug  Hug  Hug бързо оздравяване на малката!
Ирка  отново си се справила страхотно с режисьорската работа    bouquet  Hug ,направо не е лошо да вземеш да изкараш една тапия за режисьор и да отиваш като помощник при сериала на Чаги,тъкмо да имаме вътрешен човек  Crazy
Виж кой още ти изпраща поздравления за добре свършената работа и главните актьори са много доволни  newsm10

Да позагрозя малко с едни тъжен Емко,ама на вас да не ви става тъжно от него  Peace  Hug

Искате ли кльопачка  newsm78   chef

Скрит текст:

# 455
ехееее някой се сети да сервира да му апнем  Mr. Green

# 456
  • Под Сините камъни
Уха Дани разкош си.Колажите са един път а пък кльопачката веднага си взимам
Ади от мен разхладителното
Скрит текст:

# 457
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ида,ида  Hug Hug Hug

Значи ми харесахте произведението,благодаря ви милички  Hug Hug Heart Eyes
Проф,то е от нашите момичета изрязаното,та за това е със още едни субтитри,трябваше иначе да тегля наново серия без превод,а и който не знае сцената като нас наизуст да знае аджеба за какво крещят двамата  Mr. Green
Друг клип ще видим Влъхлата какво ще измъдри ,че и мен ме изненадва  Mr. Green
Жани, Hug и моя син снощи почна да повръща,дадох му Упсарин,от тоя дето се разтваря,и днеска нищо му няма,ама ей така изведнъж почна,без никакви наченки,и който ще отива на море,пазете се много,че има много гаден вирус,половината деца от нашия хотел се разболяха,и си тръгнаха преждевременно  Peace

# 458
Ето едно не много сполучливо колажче от twitter

Жани, бързо да се оправите, явно е някакво летно вирусче, ама може и да от прегряване вчера от жегата, давай повече течности да не се обезводни  Peace

# 459
Клипа е страхотен.Браво. Hug

# 460
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ееее Дани Hug Поздравителната им картичка един път  Heart Eyes
А другото,видя ли го тъжен и веднага ми става тъжно,а пък като има и стих ,мога и сълзи да пусна ,диспансерска му работа значи  ooooh!
За другия му проект ще ходя да се цаня в екипа Mr. Green

# 461
Уха Дани разкош си.Колажите са един път а пък кльопачката веднага си взимам
Ади от мен разхладителното
Скрит текст:
Пепи  Hug много добре си подбрала разхладителните,всичките са разкошни,идеално се връзват с кльопачката  newsm10  Hug

# 462
Хазал я туйтна май е с някъв кучето  Hazal Kaya‏@HazalKaya1103m
minnak bi pitbull gordum sanki!! Simple Smile) “@dorukccetin: Leyla & Mecnun @HazalKaya110 pic.twitter.com/WXAcxPOmyy”

# 463
Ееее Дани Hug Поздравителната им картичка един път  Heart Eyes
А другото,видя ли го тъжен и веднага ми става тъжно,а пък като има и стих ,мога и сълзи да пусна ,диспансерска му работа значи  ooooh!
За другия му проект ще ходя да се цаня в екипа Mr. Green
Радвам се,че ти хареса поздравлението,на ФЕмир страшно им допада клипа,а на Хазалчето песента на Мико вече й е любима  Peace  Crazy
А,така сега трупай опит с клипчетата и догодина за следващия сериал,ще си ни вътрешната свръзка,а и нали казаха,че през 2014г. може да очакваме общ Хазатайски проект,значи ще е двойно по-хубаво  Crazy  Hug  Hug  Hug

# 464
Хазал я туйтна май е с някъв кучето  Hazal Kaya‏@HazalKaya1103m
minnak bi pitbull gordum sanki!! Simple Smile) “@dorukccetin: Leyla & Mecnun @HazalKaya110 pic.twitter.com/WXAcxPOmyy”
В началото ми заприлича на Джейда, нали тя постоянно се снима с нейното кученце.  Laughing Heart Eyes Сладурчета. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт