Отговори
# 555
и при мене е ладничко  Joy даже трещя и гърмя малко,че и поръси дъждец  Joy

Пепи честит рожден ден на сестричката ти    bouquet

# 556
Забелязвам, че освен манията по Фемир и най-много Чаги(поне при мен), ни свързва и страстта към храната. Трапезата тук никога не е празна, а аз съм все гладна. Добре, че не ми се лепи така лесно, че както ям да съм много над нормата. Ма много! Mr. Green

При мен е топло дори, не много, но не вали към момента.

# 557
  • В света на мечтите... ❤
Мераба къзлар  wavey wavey wavey wavey wavey
Скрит текст:
след няколко свещички за повръщане и температура,и след половин ампула Диган инжекциозно,малко сме по добре,но до кога не се знае,като цяло е парцал милата Sadказаха ни ако и тая нощ продължи да повръща,утре сутринта на система Sadедин път го преживях с баткото същото,тогава и в  болница лежахме,дано сега не се налага,че ще полудея
Наде душко и аз нямам проблем за копването на снимки от туитър и истаграм Winkпонякога ги изкарвам и във фоново изображение самите снимки(с десен бутон) и тогава им копирам изображението както се прави по принцип,сега пробвах и аз ,но нямам проблем Hug
Ирка Hugдано сте се разминали само с това джанъм,ние на морето не успяхме тая година да лепнем нещо(като как така незнам)щото по принцип не се разминаваме всяка година,все си ги лепваме летните вирусни инфекции Sadзакон божий,ама да минават по леко поне................
ще позяпам тук там и аз малко,докато има малко мир Blush
Пепита жива и здрава да ти е сестричката,а за другото което го искаш,ще ти го пратя по фейса къз Hug
Жани джанъм  Hug  Hug  Hug стискам палци всичко да се размине леко и да не стигате до болницата  Praynig   love001  Hug

# 558
Приятно гледане на тези, които, ще гледат тазвечершния епизод.
Аааа, Жана, справих се със снимките. Grinning
Как е детенцето ти, по-добре ли е?
И при нас вална леко, колкото да прохладни, супер е.
Петрова, разкошни кафенца си ни поднесла, особено ФЕмирското. Heart Eyes
Охх, пак настръхнах като четях този диалог, за мен тази сцена е най-силната в 67 епизод, дори повече ми въздейства от самата им сватба.

Емир- Фериха, отговори ми! Защо?
Ф-Какво защо?
Е-Защо след толкова години е тази война Фериха?
Фериха- Ти не можеш да ме питаш защо! Мехмет може да пита, баща ми може да пита, майка ми може да пита, дори и Сехер може да пита, но ти не можеш да ме питаш защо!
Емир- Фериха, защо не ме изчака? Защо си тръгна без да кажеш нищо, без да поговорим?
Фериха- Защо?
Фериха започва да чупи чаши
Фериха- Виж, ето затова! Затова! Заради тези! Заради това! Ти избра едно парти, което никога няма да спре!
Емир- Фериха, ти дори не дочака да направя избор. Тръгна си без да говориш с мен!
Фериха- Толкова много исках да ме учудиш !
Емир- Да те учудя ли? Фериха, това е твоя работа! Още от първия ден твоята работа е да ме учудваш.
Фериха- Защо се учуди, Емир? Учуди се, защото си тръгнах от къщата, в която ме затвори! Учуди се, че заминах с г-н Левент ли? Или пък завръщане ми ли? Какво? Например аз не се учудих, дори че се сгодяваш!
 Емир- Ти не се учудваш, ти учудваш, Фериха!
Фериха- Знаеш ли аз на какво се учудих? Излезе и си тръгна без да отговориш. Аз тръгнах след теб. Видях те, когато вдигаше тост. Видях те, когато направи своя избор. Видях те, когато ме изоставаше!
Емир- Ти...? Фериха, какво видя? Какво чу? Кажи ми нещо!
Фериха- Онази вечер няма никакво значение! Виж тук! Тази вечер! Виж в какво положение сме!
Емир- Фериха, трябва да ми кажеш нещо! Три години се питам защо! Затова трябва да ми кажеш нещо, Фериха!
Фериха- Ти ни изостави заради едно парти, което никога няма да спре.
Емир- Ти чу, че партито ще продължи и си тръгна, нали?
Фериха- Спасих те от този товар!
Емир- Фериха, ти си чула началото на разговора ни! Не почака, не чу как приключи онзи разговор!
Фериха- Вдигахте тост! Плануваше бъдеще с Едже!
Емир- Аз имах само един план. И той беше да се върна вкъщи и да ти кажа, че партито е свършило.
Фериха- Ти не си избрал работата. Ти си избрал мен.
Eмир- Как стана така?!
Фериха- Значи трябвало е да чакам още малко, така ли? Още колко? Една минута ли? Няколко секунди ли? Какво?
Емир- Да не беше чакала! Да беше влязла. Да беше разхвърлила наоколо, да беше попитала какво правя, да ми беше поискала сметка!
Фериха- Няколко секунди! Едно погрешно разбиране! Виж къде ни доведох! Ти не ме ли изкара права? Онзи пръстен не ли на ръката ти?
Емир- А твоят пръстен? Не поглеждайки дори в лицето ми, не свали ли твоят пръстен, за който казваше, че никога няма да го свалиш?
Фериха- До сутринта може да си търсим сметка. Нищо няма да промени. Няма да промени нищо, изживяно през 3-те години.
Емир- Фериха, днес...
Фериха- Какво днес? Днес като погледнеш към нас, какво виждаш? Освен болка, гняв, разочарования какво имаме? Какво ще ни спаси?
Емир- Късно е, нали? Късно е!
Фериха- Късно е!

Последна редакция: ср, 31 юли 2013, 19:25 от Neidjal

# 559
И тази ми е от любимите сцени. Самата сватба хич пък не ми е любима. Дори да изключим края и. Някак си нищо не ми настръхва. Докато на първата цялата изтръпвам.

# 560
И тази ми е от любимите сцени. Самата сватба хич пък не ми е любима. Дори да изключим края и. Някак си нищо не ми настръхва. Докато на първата цялата изтръпвам.

+1!

# 561
Аху и синът й.

# 562
Пепи, Hug Heart Eyes  bouquet
Да ти е жива и здрава сестричката и още 100 години да ни черпиш за нейно здраве.

Жана, Hug Heart Eyes
Бързо оздравяване на детенцето.

Лудостче, Hug Heart Eyes Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Скорошно възстановяване на братчето ти. До края на седмицата да ни зарадваш с добри новини.

Момичета, дано и Дея да е добре и скоро да се обади.

За Надето, Hug Heart Eyes  bouquet -здравия разум в темата.
Скрит текст:

# 563
  • Още у мъглата ...
Здравейте на вечерната сесия  Hug Hug Hug

Пепи  Hug
Да е жива и здрава сестра ти, обичайте се и се подкрепяйте  Heart Eyes
Много любов, късмет и щастие й пожелвам Hug

И да си покажа пропуска  Laughing ФЕмир  Heart Eyes

# 564
  • У Диспансера ...♥♥♥
И аз тази сцена умирам за нея,ама ако мога да замахна една чаша към нея,направо щеше да е супер  Crossing Arms
Винаги си задавам въпроса,той още там искаше да се сдобрят и тя го скастри с това късно е,даже не го остави и да си довърши мисълта,а той трябваше да беснее според мен,не да ми реве,ми да и трясне една чаша та току виж и избил ината  ooooh!
И после Емир,с мен ли си,ей това не разбрах,уж късно е ,а като и каза сбогом и се н....ра както винаги като усети дебелия край и кляка  ooooh!

# 565
Скрит текст:
Пепи, Hug Heart Eyes  bouquet
Да ти е жива и здрава сестричката и още 100 години да ни черпиш за нейно здраве.

Жана, Hug Heart Eyes
Бързо оздравяване на детенцето.

Лудостче, Hug Heart Eyes Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Скорошно възстановяване на братчето ти. До края на седмицата да ни зарадваш с добри новини.

Момичета, дано и Дея да е добре и скоро да се обади.
За Надето, Hug Heart Eyes  bouquet -здравия разум в темата.
Скрит текст:
Петровче, много ме ласкаеш ей.   love001
Вярно беееее и Дея изчезна и повече не се появи.

Много е нежна на тази си снимка. А дано и в Прилив и Отлив да не я боядисват с червено червило, като великденско яйце. Rolling Eyes
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 31 юли 2013, 19:52 от Neidjal

# 566
  • в подножието на планината
Здравейте! wavey

Ирка, Hug гледах клипа и мога да кажа, че е страхотен...  bouquet

Жани, бързо оздравяване на детенцето ти... Hug

Пепи, да е жива и здрава сестричката ти... Hug

Наде, Hug благодаря, че ми припомни този ФЕмирски диалог...  bouquet

Приятно гледане на тези, които ще гледат серията тази вечер! Hug

# 567
Оххххх, Ирче, права си, още в този момент Емко искаше да се сдобрят но тя му подряза крилцата.
Вярно е, че Фери избърза и чула недочула хукна за Америка с Левент, само че човек когато е афектиран, той нито слуша, а камо ли да изслушва докрай, та Фери я оправдавам за заминаването й, даже много му търпя пораслото мъжко его с Едже.
Тя трошеше чаши милата, защото заради тях, заради клуба, заради нестихващото вечно Емирово парти, тя беше принизена със земята и Емир просто в последните серии преди раздялата им, я имаше за даденост.
После в парка......добре, че тогава забрави за ината си и даде воля на чувствата си, а Емко, той винаги беше готов за нея.
Звездичке, привет. 55

# 568
  • Още у мъглата ...

+1!

Наде  Hug Силве  Hug Романтиче  Hug
Аз ревах като идиот на тази сцена още на турски като я гледах, разбирайки какво се случва от реакции, очи, изказ (глас) и с  вече 5-те думи на кръст, които бях схванала, а после ... още и още ... и с gr субтитрите и с БГ субтитрите, обожавам я тази сцена  Heart Eyes Знам, че почти винаги си пореввам на нея, но обичам да я гледам  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 31 юли 2013, 19:57 от Екстра сенската

# 569
И аз тази сцена умирам за нея,ама ако мога да замахна една чаша към нея,направо щеше да е супер  Crossing Arms
Винаги си задавам въпроса,той още там искаше да се сдобрят и тя го скастри с това късно е,даже не го остави и да си довърши мисълта,а той трябваше да беснее според мен,не да ми реве,ми да и трясне една чаша та току виж и избил ината  ooooh!
И после Емир,с мен ли си,ей това не разбрах,уж късно е ,а като и каза сбогом и се н....ра както винаги като усети дебелия край и кляка  ooooh!
май имаше нужда от повторението с шамара  Mr. Green виж като и обърса един тогава и млъкна  Joy

Общи условия

Активация на акаунт