Отговори
# 675
офффф тъпото партиии пак почнааа  ooooh!  #2gunfire

мале от 2 дена немога да се нагледам на мъжо ми  Joy нещо ми става

# 676
Райче  Hug тя само към Емко я пестеше тая нейната добрина,а тука Юнал и Емко са като Бързи и яростни,ох колко са смешни  Joy Joy

Ирка  Hug
На Емко колко му се искаше да е зъл изцяло, ама пусто сърцето му казва едно, главата (горната) друго, та през цялото време му беше едно такова разнобойно: Обичам я, мразя я, обичам я, мразя я, господи, колко я обичам, дори когато я мразя  Mr. Green Heart Eyes
Габче, ами долната глава какво казва?  newsm78  Joy Сподели.   Mr. Green

Райче Hug Ми още не са ми пратили отговора, ама май клони към мислите на сърцето в практиката  Mr. Green Въй  ooooh!, какви срамотии приказвам  Joy Joy
Hug Оуу, вече ми стана ясно.  smile3521 Joy

Как е резултата Рени, като гледам емотиконките нашите водят, а?  Party

# 677
ко прайм бе ?

# 678
  • У Диспансера ...♥♥♥

Ми убавец станал,как няма да го гледаш  Mr. Green
Русалка  Mr. Green

# 679
нашия приятел Мелих Селчук ще играе в Мръсни седмици /Pis Yedili/,ще се проявява като богаташ...интересно

# 680
  • У Диспансера ...♥♥♥
Каптана,продаде яхтето,тоя пък Илкер ,направо одобрително го тупна според мен,ама ся нали хич не ревнува,та реши да връща на Ферито,как се хили като малоумник на Азра

# 681

Скрит текст:
Русалка  Mr. Green
Eйй ама вярно тук точно като русалка е застанал. Joy

Марто, разбрахме за Мелих, по-рано Надето постна информацията от фейса. Нова визия има, гладко обръснат е, но пак не ми харесва.  Rolling Eyes

# 682
  • Още у мъглата ...
Джейн, мерси за почерпката, гепсах си ино коктейлчи  Heart Eyes

Ирка, тоз Бу верно почна да ловка очо, ша зема да се загледам и аз  Wink  Mr. Green

# 683
Каптана,продаде яхтето,тоя пък Илкер ,направо одобрително го тупна според мен,ама ся нали хич не ревнува,та реши да връща на Ферито,как се хили като малоумник на Азра
Та това е ясно от километри, че тупна по рамото Илкер в знак на одобрение. ''Аз изобщо не ревнувам вече, не ми пука за Фериха, така че ти я отстъпвам без проблем.'' Мда, точно това му каза с този жест и поглед.  Mr. Green По действията му си личи, че изобщо не ревнува и, че изобщо не му пука за Ферито. Чак и върти разговори с другите девойки. "Здрасти. Айде чао." - големи разговори. Joy

# 684
  • Още у мъглата ...

Връща си той, дрънка глупости на Азра, само и само да се заседи там, та да проследи Фериха да не тръгне с Илкер нещо нанякъде  Mr. Green

# 685
Марто, разбрахме за Мелих, по-рано Надето постна информацията от фейса. Нова визия има, гладко обръснат е, но пак не ми харесва.  Rolling Eyes

в момента и аз съм гладко и прясно избръснат..предполагам,че ще ти харесам.

Абе някой от Варна има ли тука ???

# 686
# 687
# 688
в момента и аз съм гладко и прясно избръснат..предполагам,че ще ти харесам.

В моето сърце има място само за Емко. Heart Eyes Joy

# 689

Скрит текст:
Русалка  Mr. Green
Eйй ама вярно тук точно като русалка е застанал. Joy

морето го е изплюло тука  Joy вие пък русалка  hahaha

смейте му се вие ама той хубавее а Ча грознее  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт