Бял списък на туристическите агенции

• 549 758
  • 1 658
  •   2
Отговори
# 1 200
Здравейте! Търсих из форума, четох доста мнения, но никъде не открих информация за Арена травъл център. Може ли някой да сподели мнение за агенцията, ще пътуваме до Малдивите. Благодаря!

# 1 201
Да, Арена Травел Център са една (не многото) читави фирми туроператори и обгрижват туристите си.

# 1 202
Мнение за
Малдиви с
Фиеста травел. Благодаря предварително.

# 1 203
  • Beyond the Frontiers
Мнение за
Малдиви с
Фиеста са реално Дертур, т.е. основен представител на немската фирма за България. Не би трябвало да имате проблем, там нещата минават през немците.

# 1 204
Мнение за
Малдиви с

Да, Фиеста са представител на немските туроператори, така че не би трябвало да имате проблеми. Погледнете и чартърите, които се организират от български туроператори, ако не ви се прави междинно кацане в Германия.

# 1 205
Здравейтеее!
Моля за препоръка - ще купувам подаръчен ваучер за моите родители колебая се между Дари Травел и Бохемия.👀
Припъчайте! 🙏

# 1 206
И двете компании са от години на пазара и са стабилни. Имайте предвид, че условията в договорите на Бохемия са доста ресриктивни. Потърсете и информация дали те са туроператора по програмата, която сте избрали.

# 1 207
Мнение за
Малдиви с
Била съм с тях на Сейшели и още една екзотика . Препоръчвам.

# 1 208
  • София...........
Здравейте
Интересувам се от читава агенция за Дубай?
Много ми допадна една оферта на Бохемия , но чета много лоши отзиви за тях.... Пакетите, които предлагат техни ли са или от друга фирма взимат ?

Благодаря Flowers Hibiscus

# 1 209
Здравейте
Много ми допадна една оферта на Бохемия , но чета много лоши отзиви за тях.... Пакетите, които предлагат техни ли са или от друга фирма взимат ?

За Дубай е най-добре да ползвате Марбро турс или Никона травел - ако е индивидуално пътуване.

# 1 210
  • София
Здравейте

Миналата година пътувахме до Дубай с Карта холидей през априлската ваканция. Имат собствена програма и в нея се включваха неща, които при други агенции се плащаха допълнително. Много сме доволни от организацията и от екскурзовода ни в Дубай.

# 1 211
Здравейте,
харесала съм си оферта от Бохемия -  Италианска и Френска ривиера https://www.bohemia.bg/p/%D0%95%D0%BA%D1%81%D0%BA%D1%83%D1%80%D0 … D0%B0/6000002616/
Всичко е включено в цената. Допълнителни екскурзии няма. Единствено плащаме за транспорт до някои дестинации и входни такси за различни обекти.  Искам екскурзията да е около септември месец, а повечето агенции предлагат оферти до юли, затова и се спрях на тази. За съжаление чета много лоши отзиви за тази агенция. Моля ако някой е пътувал с тях миналата година по тази програма или подобна да пише дали е доволен.
Благодаря Ви предварително!

# 1 212
  • София
И аз си харесах екскурзия на Бохемия до Милано и езерата Комо и Лугано. Имам същите опасения като потребителката преди мен - чета много лоши отзиви за Бохемия във Фейсбук. Моля за съвет! Simple Smile

# 1 213
Лоши отзиви за какво по-точно? Знаете, че винаги има недоволни хора и с прекомерни претенции.
Бохемия е сериозна агенция, една от малкото оцелели и без големи скандали около нея.
А трудности и неуредици в работата си имаха всички в бранша през последните няколко години, всички знаем по каква причина. Вината на туроператорите за отпадане на екскурзии или промени в програмата беше минимална. Сега обстановката се нормализира, би трябвало и сривове в планираните пътувания да няма.

# 1 214
Здравейте,

За екскурзия до Йордания - коя агенция бихте препоръчали?
Хвърлих око на Делла, Инстатур, Бохемия, Хермес и Екватор. Ако някой е пътувал до Йордания организирано, ще съм благодарна да сподели впечатления за агенция. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт