Бял списък на туристическите агенции

• 550 466
  • 1 661
  •   1
Отговори
# 1 530
Някой има ли впечатления от туристическата компания  away.bg?

# 1 531
Има ли някой пътувал с Webturs и екскурзовода Филип Барух?

# 1 532
Някой да е пътувал с Мегало Травел?

# 1 533
ВОАЯЖ БИ ТРАВЕЛ!!!!
Софийска фирма, направена от две прекрасни момичета.  Препоръчвам от личен опит. С тях ходих до Япония. За такава далечна дестинация ти трябва добра организация и чувство на сигурност и удовлетвореност. Всичко получих с тях. Препоръчвам горещо!

ЗДравейте,
 Моля за мнение за посочената фирма

Воаяж Би Травъл
Някой скоро пътувал ли е с тях
Имат интересни и добри предложения, но не бяхме чували за нея.

Благодаря предварително за отговорите

# 1 534
  • София
Има ли някой пътувал с Webturs и екскурзовода Филип Барух?
Мои познати пътуваха миналата година. Казаха, че ако той води група е ОК.

# 1 535
Не мога да открия самолетни 3-4 дневни екскурзии до Истанбул от Варна. В няколко агенции проверих и са все автобусни, с тръгване посреднощ.

# 1 536
Моля за мнение за Globul tour.

# 1 537
Моля за мнение за Globul tour.

Цитирам се от предишната страница

Цитат
Бих ги определила като "лоу кост" тур агенция.
Ще ви заведат до местата със сигурност, но чиста туристическата им страна е доста слаба.
Имаше един възрастен ексурзовод ,води ни до Кавала, голям чешит. Крит и Кипър за него бяха едно и също, но това са подробности.
 Ако пътувате с тях ви съветвам да се възползвате  от транспорта, но сами да прочетете нещо за въпросното място и обиколката сами да си организирате.

# 1 538
Здравейте! Може ли някой, който е бил на организирана екскурзия на Бохемия до Бари, Италия да сподели повече? И като цяло за самата туристическа агенция. Благодаря Ви много.

# 1 539
Ще пътувам с тях, но чак в началото на юни.
Тогава ще мога да споделя.

Последно организирано ходихме във Венеция с Бохемия. Всичко беше прекрасно.
Малко не ми допадна екскурзоводката, но не е нещо фрапиращо, просто сме били и с по-добри Grinning

# 1 540
Ще пътувам с тях, но чак в началото на юни.
Тогава ще мога да споделя.

Последно организирано ходихме във Венеция с Бохемия. Всичко беше прекрасно.
Малко не ми допадна екскурзоводката, но не е нещо фрапиращо, просто сме били и с по-добри Grinning
Благодаря Ви! 🥰

# 1 541
  • Свети Влас
Чувала съм противоположни мнения за фирмата. Не съм била с тях. Ние си ходим с познати, които правят екскурзии и сме много доволни.

# 1 542
Здравейте! Може ли някой, който е бил на организирана екскурзия на Бохемия до Бари, Италия да сподели повече? И като цяло за самата туристическа агенция. Благодаря Ви много.
По тази програма бяхме април 2022 г.Пътувала съм няколко пъти с Бохемия.Не съм имала проблеми с тях.Допълнителните екскурзии си ги направихме сами.Прецених,че след като са с градския транспорт няма смисъл да плащам за тях на агенцията.

# 1 543
Здравейте.
Моля мнение за туристическа агенция Амадеус 777, 4травел и Болиер евентс.

# 1 544
  • София
Здравейте, пътещественици Heartpulse
Някой пътувал ли е  и има ли мнение за  Ара тур?  Излязоха ми много евтини оферти за почивка, което ми се вижда чак невероятно

Общи условия

Активация на акаунт