Бял списък на туристическите агенции

• 550 554
  • 1 661
  •   2
Отговори
# 885
Профи турс от много години работят Испания, не се притеснявайте ако Ви хареса тяхна програма.Други със соствена програма за Испания е Бохемия

# 886
  • София по рождение
коя е агенцията за канарските острови?

# 887
"Профи турс" са добри за Испания, имат и оферта за Канарите.

# 888
  • Beyond the Frontiers
коя е агенцията за канарските острови?
Тенерифе - Бохемия, Профи

# 889
Здравейте! Няколко пъти вече ми излиза във Facebook оферти от тур-агенция Luxury-discounts. Дали някой си е запазвал стая в хотел през тях?
Пускам линк към сайта им: https://www.luxury-discounts.com/bg/

# 890
Здравейте,
Моля,препоръчайте ТА за екскурзия в Рим,Кампания,Пулия.
Имам много горчив опит с ТО АБАКС и всички ТА ,свързани с тях.
Затова се обръщам тук.Надявам се ,че има и обективни положителни оценки за ТА .
Благодаря предварително!

# 891
А не са ли всички туристически агенции, предлагащи Италия, свързани с Абакс. Ако ли пък все пак има някоя самостоятелна, цените при нея ще бъдат в пъти по-високи по съвсем обективни причини.

# 892
А не са ли всички туристически агенции, предлагащи Италия, свързани с Абакс. Ако ли пък все пак има някоя самостоятелна, цените при нея ще бъдат в пъти по-високи по съвсем обективни причини.

Ако наистина е така-УЖАС....
И все пак ,ако има някоя ,която не е свързана с Абакс,бих искала да знам.

# 893
  • Асеновград

Ако наистина е така-УЖАС....
И все пак ,ако има някоя ,която не е свързана с Абакс,бих искала да знам.

https://www.bohemia.bg/%D0%9D%D0%B0%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B … 0%BB%D0%B8%D1%8F/

# 894
  • София-в сърцата на моите деца
Здравейте,
Моля,препоръчайте ТА за екскурзия в Рим,Кампания,Пулия.
Имам много горчив опит с ТО АБАКС и всички ТА ,свързани с тях.
Затова се обръщам тук.Надявам се ,че има и обективни положителни оценки за ТА .
Благодаря предварително!
Мондел травел
http://mondel-travel.com/
Много точни  и сериозни. Пътуваме от години с тях!

# 895
Без да посочвам нито една от последните цитирани фирми по отношение на почивки в Пулия, пак не е сигурно дали и те не продават пакети на Абакс. Когато те се появиха на туристическия пазар, бяха нещо като "платформа", както и Тез тур - те правеха програмите, по-скоро сключваха основните договори за хотели, посрещащи фирми и т.н. /общо казано, защото все пак не съм била и не съм в "кухнята" на нещата/, а някои ТА, по-малки /или не/, продаваха техните пакети. Сега, май са започнали и самостоятелно да продават, но не съм на 100% убедена в това, защото не съм се интересувала в детайли.

Мисля, че Бохемия и Мондел имат техни собствени пакети, но все пак казвам "мисля". Има начин да се разбере донякъде, но изисква време, а и пак не се наемам да гарантирам за прецизност - ако за една оферта сте сигурни, че е на Абакс, просто се сравняват с другите фирми дали предлагат същите хотели.

Освен това, все пак, всичко е индивидуално. Скоро бях в ТА, с която пътувам редовно по други дестинации и набързо коментирахме точно почивка в Пулия, която те също предлагат, но е на Абакс. Възникна малък спор - една от служителките беше много доволна от почивката си в един хотел по тази програма миналата година, друг - каза - не мога да ТИ гарантирам нищо.

От друга страна, тази дестинация се предлага поне от 2-3 години, не съм чела чак толкова много оплаквания, но, да не забравяме, че ние, като потребители, не обичаме много-много да споделяме, от мързел може би, или пък... знам ли защо, манталитет, може би...

# 896
Не е от мързел несподелянето, вижте в темата за Черния списък, една дама се осмели да сподели негативни впечатления и я изкараха виновна едва ли не.

# 897
Мисля, че в онази тема се разрази по-негативна дискусия заради мнението на Мишо Иванов, а не от споделеното от съфорумката. Ние сме странни хора, ако някой се опита логично да обясни, защо една услуга може да не е много качествена заради цената /не визирам хигиената, тя трябва да бъде на приемливо ниво винаги/, веднага се обиждаме, но това е друга тема и не е за тази.

След месец и половина ще се подложа или на изпитание, или пък на удоволствие чрез една обиколна екскурзия на Сицилия с фирма, която е утвърдена на пазара, но, маршрутът е доста амбициозен, та не знам как ще бъде изпълнен. Но, ако съм доволна, веднага ще споделя името й, защото имат доста добри маршрути, които могат да представляват интерес за някои.

# 898
Ще чакам с интерес, аз не съм ходила в Сицилия

# 899
Момичета, аз мога да се изкажа за почивката в Пулия, специално. Почивахме там септември месец с програма на Бохемия. Тяхна е, сигурна съм. Профи турс предлагат същата почивка, която е на бохемия. На летището в София имаше двама посрещачи, един с табелка на Бохемия, един с табелка на Профи. От там нататък всички бяхме заедно с един водач - от Бохемия.
Става въпрос за Grand Hotel Dei Cavallieri. Тази година са намалили цената с около 90-100 лв.
Хотелът е на ниво, може би най-чистия хотел, в който съм била. Всичко светеше - всеки ден се сменят спално бельо и хавлии. Закуската - прекрасна, вечерята - еднообразна, но вкусна. Няма включен обяд в пакета, няма и от къде да си вземеш нищо за ядене, понеже ресторантът не работи на обяд, на лобито има само шоколад и чипс. Можеш да ядеш от заведението, което е на собствения плаж на хотела, който е на около 900м. и се предлага кухня само до 15:00ч. Това беше наистина най-неприятното от всичко. Хотелът е във вилна зона, на около 1.5км от градчето, което на пешеходно разстояние е около 30-40 мин., но там не работи НИЩО. Всички заведения отварят след 20:00ч. Имаше и други неща, от които не бяхме доволни цялата група, но все пак това е белият списък.
 Peace

Общи условия

Активация на акаунт