Бял списък на туристическите агенции

• 550 789
  • 1 661
  •   1
Отговори
# 1 170
  • Beyond the Frontiers
Дами, препоръчайте тур. агенция и добра оферта за Тайланд?
Там започнаха пак да затварят държавите...Съветвам ви да не бързате...

# 1 171
Здравейте, някой скоро да е пътувал до Италия или друга държава с Бохемия?

# 1 172
  • Beyond the Frontiers
Австрия. А в момента имам близки в Гърция. Защо?

# 1 173
Мои познати пътуваха по Великден с Бохемия до Италия, Пулия - недоволни. Няколко страници назад съм писала защо.

# 1 174
Австрия. А в момента имам близки в Гърция. Защо?
Обмислям пътуване с тях ,но като чета коментари за тях, от една от най-добрите в момента повечето не са добри .

# 1 175
  • на третия етаж
Привет, дами! Обмислям организирана самолетна екскурзия до Тоскана. Моля за препоръки за добра агенция /имам оферта от Премио травъл/. Началото на септември дали е добро време за тази част на Италия? Благодаря предварително!

# 1 176
Не знам какво точно ви интересува от Тоскана, но ви давам линк към програма на "Мондел Травел" - за мен лично е интересна, но всеки търси различни места. Самата фирма е добра, пътувах през май с тях до Испания, организацията беше добра, независимо че имаше проблем със смяна на полет /от страна на авиокомпанията/, те направиха всичко възможно да се изпълни програмата. Служителите са отзивчиви /макар и само с едно пътуване с тях, поради пандемията и смяна на дестинации и време няколко пъти, контактувахме доста често и съм с добри впечатления от отношението им към клиентите/.
https://www.mondel-travel.com/ekskurzia/12124/128/132/%D0%B8%D1% … D0%B5%D1%80%D0%B5!-%D1%84%D0%BB%D0%BE%D1%80%D0%B5%D0%BD%D1%86%D0%B8%D1%8F-%E2%80%93-%D1%86%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D1%81%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%B0-%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B5%D0%BF.html

# 1 177
Здравейте!
Някой дали е ползвал скоро услугите на Бохемия травел? Питането ми е защото се опитах да направя резервация но на посочения национален телефон никой ме вдига. Направих опит да се свържа и с един от офисите ни резултата е същия. Опитах да се свържа и през Messenger, като им писах два пъти и получих след часове само "Как да Ви съдействам?". Веднага посочих телефон за връзка ни в продължение на часове никой не погледна съобщението и разбира се няма отговор . Хубавото е, че не преведох предварително парите за избраната от мен екскурзията. Чета на няколко места, че има много хора с пропаднали резервации и от фирмата не им връщат парите. Също така забелязах, че нямат и публикуван финансов отчет за 2021г.. От всичко изредено по горе най вероятно нещата във фирмата не вървят. Знам, че ще има отговори при всичко изредено, защо държа да направя там резервация? Питането ми защото много мии близки вече са платили една бъдеща екскурзия и ако има проблем да се опитат да си вземат парите.

# 1 178
  • Beyond the Frontiers
Здравейте!
Някой дали е ползвал скоро услугите на Бохемия травел? Питането ми е защото се опитах да направя резервация но на посочения национален телефон никой ме вдига. Направих опит да се свържа и с един от офисите ни резултата е същия. Опитах да се свържа и през Messenger, като им писах два пъти и получих след часове само "Как да Ви съдействам?". Веднага посочих телефон за връзка ни в продължение на часове никой не погледна съобщението и разбира се няма отговор . Хубавото е, че не преведох предварително парите за избраната от мен екскурзията. Чета на няколко места, че има много хора с пропаднали резервации и от фирмата не им връщат парите. Също така забелязах, че нямат и публикуван финансов отчет за 2021г.. От всичко изредено по горе най вероятно нещата във фирмата не вървят. Знам, че ще има отговори при всичко изредено, защо държа да направя там резервация? Питането ми защото много мии близки вече са платили една бъдеща екскурзия и ако има проблем да се опитат да си вземат парите.
Малко са служителите, а сезонът е супер натоварен. Пробвайте през тяхна партньорска агенция. Ако решите драснете ми, какво ви интересува на лично, поне ще проверя наличности...
Отчета за 2021 е много рано да е видим. Със сигурност е подаден.
Пътуванията си вървят.

# 1 179
Здравейте, моля са препоръки за тур агенции за почивка в Турция.

# 1 180
Абакс, Луксутур

# 1 181
  • Варна

Травел Сийзън Travel Season ❤️

# 1 182
  • София
Емералд с две ръце.

# 1 183
Здравейте,от толкова четене на всякакви мнения тотално се обърках , препоръчайте ми тур.агенция за почивка до Турция,Бодрум с чартър от Варна.

# 1 184
  • Beyond the Frontiers
Здравейте,от толкова четене на всякакви мнения тотално се обърках , препоръчайте ми тур.агенция за почивка до Турция,Бодрум с чартър от Варна.
Има само две фирми с чартър от Варна - Емералд и Абакс. Другите продават техните програми. Някой от датите вече са с изчерпани места, така че по-скоро си проверете, кой има места.

Общи условия

Активация на акаунт