Бял списък на туристическите агенции

• 542 033
  • 1 642
  •   1
Отговори
# 1 545
Здравейте.
Моля за съвет за екскурзия до Йордания- Абакс или Бохемия да избера.

# 1 546
Здравейте.
Аз не бих имала дилема в случая. Определено АБАКС.

# 1 547
  • Асеновград
Абакс без съмнение.

# 1 548
Някой пътувал ли е с Ванада турс?

# 1 549
Някой ползвал ли е услугите на агенция MEGALO TRAVEL за Турция?

# 1 550
Здравейте.
Аз също съм за Абакс, но погледнете програмите и на двете, сравнете ги и преценете коя ТА какво предлага. "Абакс" работят с посредници, така че от значение е и коя фирма изпълнява/продава програмата им.

# 1 551
  • Асеновград
Здравейте.
Аз също съм за Абакс, но погледнете програмите и на двете, сравнете ги и преценете коя ТА какво предлага. "Абакс" работят с посредници, така че от значение е и коя фирма изпълнява/продава програмата им.
Абакс продават чрез агенти, но изпълняват сами програмите си. Не бъркайте двете неща.
Агента е важен относно това как ще консултира туриста за една програма. Но изпълнението и на място си е на на ТО Абакс.

# 1 552
Да, така е. Абакс избират хотелите, договарят допълнителни екскурзии, осигуряват трансферите, екскурзоводското обслужване също е тяхно. Не знам защо съм написала предишния пост, явно по някаква инерция.

# 1 553
Случайно някой с информация за Варна турист сървиз? Дали са коректни, излизат ми промоционални оферти.

# 1 554
  • При елфите ...
Някой пътувал ли е с Ванада турс?
Пътувах на една екскурзия с тях не по мой избор... ТА, която бяхме израли за пътуването по някаква причина ги използва като партньори... Екскурзията се ръководеше от представител на тази фирма, около 75 - 80 годишната госпожа Ваня. Променен беше маршрутът, организацията беше лоша, пътуваме безумни разстояния, стояхме с часове по границите, препускане през обектите, една и съща информация се потаряше както и разни лични и служебни случки ни бяха разказвани, а начинът, по който общуваше въпросната госпожа с хората записали се чрез другата ТА, няма да коментирам...

Последна редакция: нд, 06 апр 2025, 16:44 от Aredhel

# 1 555
  • На топло в неговото сърце.
Здравейте, пътещественици Heartpulse
Някой пътувал ли е  и има ли мнение за  Ара тур?  Излязоха ми много евтини оферти за почивка, което ми се вижда чак невероятно
Аз, пътувам с тях вече 7 години. Продават пакети на по-големите тур агенции, но имат и свои авторски програми. Коректни са! 👌

# 1 556
Здравейте, моля за мнения относно ВИП Турс Плевен ЕООД, ще бъда благодарна някой да ми сподели личният си опит, ако има такъв. Говоря за предстояща почивка в чужбина.

# 1 557
Някой има ли впечатления от туристическата компания  away.bg?
Аз съм с много лоши впечатления от тази фирма. Ние се качихме от София и ни настаниха на предпоследните седалки, всички други вече бяха запълнени от хората от Бургас и Варна. Не трябваше да сме настанени там, при условие, че бяхме платили за екскурзията в самото начало и трябваше да е по ред на плащане. После ни сваляха по разни крайпътни магистрали да се оправяме, да не би случайно да чуем нещо от беседата на екскурзовода, който се качваше от определени спирки. Екскурзоводката имаше дефект в говора, държеше се грубо, на моменти си изпускаше нервите, и още, и още... Ако дадете негативен коментар, моментално го трият и ви звънят да питат как си позволявате да им давате негативни коментари... Никога не бих повторила с тях повече.
Някой с отзив за Ана травъл?

# 1 558
  • При елфите ...
Някой с отзив за Ана травъл?
Пътувала съм с тах, но преди 5 години до Дубай... нямах забележки към организацията им тогава.

# 1 559
Екватор и Абакс!

Общи условия

Активация на акаунт