Бял списък на туристическите агенции

• 533 193
  • 1 633
  •   3
Отговори
# 1 620
Сега погледнах програмата, хареса ми. Ние бяхме в Москва, Санкт Петербург и след това 4 дни круиз до същите градове без Копенхаген. Градовете са интересни и се вижда най-интересното - стари, нови градове, монументи, централни сгради. /Талин ми хареса най-много май/.Това е като "вдишване" на атмосферата - естествено, че има много неща за разглеждане, но впоследствие ако някой иска може да потърси начин да посети самостоятелно някоя от дестинациите. И на кораба е приятно също.

Не съм пътувала с тази фирма, но тя е отдавна на "пазара" и не съм чела отрицателни отзиви за нея. Важно е и кой и какъв ще бъде екскурзовода, но по принцип на място се ползват местни гидове, а българският превежда, ако се налага.

# 1 621
  • Пловдив
Здравейте, някой може ли да ми каже къде мога да видя кои агенции предлагат програми на Абакс? На сайта им не открих такава информация. Благодаря предварително!

# 1 622
  • София-в сърцата на моите деца
Някой да каже нещо за Тансу травел?

# 1 623
Много стара фирма, може би е от средата на 90-те. Първоначално правеха Гърция /когато не се пътуваше толкова масово с коли/ и бяха много добри. Предполагам, че са си разширили дестинациите. Но, отдавна не съм пътувала с тях, така че не мога да бъда полезна с по-подробно мнение.

# 1 624
Точно до Гърция пътувахме с тях за почивка с автобус,но преди 10 год.Бяхме резервирали през Мондел Травел, но се оказа, че програмата е на Тансу .Хотела беше много хубав,храната вкусна,пътуващата с нас екскурзоводка много симпатична и любезна ,нямаше никакви проблеми по време на пътуването и престоя.

# 1 625
  • Beyond the Frontiers
Здравейте, някой може ли да ми каже къде мога да видя кои агенции предлагат програми на Абакс? На сайта им не открих такава информация. Благодаря предварително!
Пишете в Гугъл: агенции Абакс, оферти Абакс. Освен техния сайт излизат и сайтовете на техни официални агенти.

# 1 626
Колежка пътуваше с Тансу Травел до Гърция 5-6 пъти и беше много доволна.

# 1 627
Основно използваме офертите на Тансу. До Гърция и Турция-Чешме са си тяхни програмите. До Сицилия записахме през тях, но водещи бяха Абакс. До Испания пак записахме през тях, но водеха Мондел Травъл. Доволни сме от тях.

# 1 628
Някой има ли впечатления от фирма Актив трипс ?

# 1 629
  • Варна
Не знам дали въпроса ми е за тук, но се отнася за туристическа агенция. Имам резервация за екскурзия до Мароко 28.10. с Абакс.  от Варна.Промениха преди 2 дни маршрута, датите са същите , не е проблем. И днес се зачитам по сериозно 10 кг. регистриран багаж и малка чанта, която да се събира под седалката. В първата резервация не беше така. Пишем си днес , но Абакс потвърждават , че багажа е 10 кг. 8 дни с 10кг. багаж е малко несериозно. Някакви идеи какво да направя?

# 1 630
Здравейте, и аз имам едно питане, за еднодневна екскурзия до Солун с автобус. Коя агенция бихте препоръчали?

До колкото виждам изборът е между Лукс Травел и Глобъл тур. Коя от двете бихте препоръчали?

# 1 631
  • Пловдив
Еднодневна...? То е утрепия от път...

# 1 632
Ако се наспим добре предната нощ може и да е добре. Не ни се иска да се занимаваме да букваме хотел само за да видим две пропуснати неща - крепостта и църквата. Всичко друго го видяхме, а в момента сме без автомобил. С Арда тур пък не ни беше комфортно да пътуваме - събра няколко мургави гастарбайтерки от Дупница и те взеха да крещят в автобуса.

# 1 633
Еднодневна...? То е утрепия от път...

Много зависи и от възможностите на човек. За мен това е съвсем постижимо и за Солун съм процедирала все така. Пътувала съм с Глобул. Не съм имала проблем.

Общи условия

Активация на акаунт