Бял списък на туристическите агенции

• 561 758
  • 1 673
  •   3
Отговори
# 1 665
Здравейте, някой ползвал ли е туристическа агенция Холидей пирати? Какви са отзивите Ви? Сериозни  и отговорни ли са? Моля за мнения!

"Преоблякъл се Илия, поогледал се – пак в тия" е положението.

Преди бяха с търговското наименование "Пътувай с мен", иначе като ЮЛ "Аса партнърс".
Потърсете си инфо в нета.

# 1 666
Какво имате предвид, предстои ми да плащам окончателна сума по резервация, затова, моля за подробности, дали се осъществяват екскурзиите и дали изпълняват ангажиментите си?

# 1 667
Т.е. авансът е вече платен?
Какво има да му мислите толкова на този етап вече. Плюйте в пазвата, плащайте и тръгвайте!
После ще чакаме отчет с коментари 🙂

# 1 668
Името е ново, хората зад него не.
Какво знаете за тях, коректни ли са? Не намирам нищо в нета, както са ми писали подолу да потърся.

# 1 669
Здравейте! Пътувал ли е някой от вас с туристическа агенция Грийн валис? Имат много интересни предложения.

# 1 670
Здравейте! Аз търся препоръки за ТА за екскурзия до Южна Корея И Япония. Благодаря!

# 1 671
  • Пловдив
Есента бяхме в Япония със Сед Адвенчърс, изключително доволни останахме! Ако нещо конкретно ви интересува, с удоволствие ще отговоря!

# 1 672
Преди 2 месеца бях с Дива-3 в Корея. Само добри отзиви мога да дам. Въпреки, че катарците отмениха полетите в последния момент, от агенцията се справиха със ситуацията перфектно и ескурзията не беше отменена.

# 1 673
За Азия отлични агенции са Никона Травел, Сед Адвенчърс, Апсара травел - без да ги степенувам. Другите са компромис.

Общи условия

Активация на акаунт