12-КЛАСНИЦИ 2013/2014 г. - тема на мамите

• 51 510
  • 756
  •   1
Отговори
# 645
Важно е дали се гони срок  Naughty.
Има куриерски фирми, които имат цени за кандидат-студенти
И каква е разликата в сроковете?
Нямам база за сравнение Ние сме ползвали TNT Доставя пратката на конкретен човек, а не П.К.
Имах предвид да се внимава, защото напр. при кандидатстване в Германия документите се изпращат обикновено в последния момент /процедурата е дълга, а срока 15,07/
Когато има достатъчно време, е друг въпрос

# 646
хайде мами намерете тестовете от днес, моля ви

# 647
  • Пловдив
хайде мами намерете тестовете от днес, моля ви

трябва да ги качат на сайта на МОН, но днес много се бавят.
все още няма нищо.

# 648
Сайтът с отговорите от матурите е блокиран. Вече е почти 17ч., а няма никаква информация!!!!  smile3511

# 649
  • Пловдив
Преди малко отворих сайта на МОН без проблем - тестовете са качени, имам английски, история и география

# 650
  • Там, където ме обичат
Преди малко отворих сайта на МОН без проблем - тестовете са качени, имам английски, история и география
Давай ги, аз лично искам английски  Praynig

# 651
# 652
  • Там, където ме обичат
Мерси!
Какви са отзивите за АЕ?
Моят младеж каза, че е бил лесен.  Thinking

# 653
  • Пловдив
Не съм седнала още да я прегледам, че и аз преди малко я свалих. Предполагам, че през уикенда ще я разгледам, защото съм изтощена вече днес.

# 654
  • Sofia
Мерси!
Какви са отзивите за АЕ?
Моят младеж каза, че е бил лесен.  Thinking
Това, че за него е лесен е най-важното.
Какво значение има как се е видял на другите? Това не е състезание.

# 655
  • София
Здравейте, някой прегледал ли е верните отговори по АЕ, дъщеря ми е доста обезпокоена,защото според нея някои от дадените уж за верни отговори не отговарят на истината. Английският език не ми е сила и не мога да проверя дали е права.

# 656
  • Пловдив
Кои въпроси я притесняват? Не съм я прегледала, защото съм класна на 7 клас тази година и тези два дена ми дойдоха много нанагорно покрай НВО-то при тях.

# 657
  • София
Доколкото разбрах са текстовете  tape script-a на listening-а, отговорите, които са дадени  напълно си противоречали със самите текстове. Това ми каза само

# 658
Какво е мнението на децата ви за матурата по математика?

# 659
  • София
Здравейте, някой прегледал ли е верните отговори по АЕ, дъщеря ми е доста обезпокоена,защото според нея някои от дадените уж за верни отговори не отговарят на истината. Английският език не ми е сила и не мога да проверя дали е права.
И моята дъщеря каза , че много деца мислят , че има проблем !
Явно трябва някой да провери и да сигнализираме !

Общи условия

Активация на акаунт