Италия в разгара на лятото, 140

• 33 335
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Забравих да кажа ( Деси, снощи писах нещо ма не се генерира името ти) , че разбрах от майка ми за един филм за Неапол http://www.youtube.com/watch?v=3aS1HS-rdV0&feature=share
те ще ходят тази седмица в рамките на нещо за европейското кино да го гледат.
Деси ти знаеш ли нещо за този филм?

# 646
Това нещо е на поне 8 години, учудва ме че не го знаете.
По-старо е даже. За първи път получих линк към текста като дар от бившето ми гадже по повод запознанството ми със Симоне (така да се каже, имам сантимент Laughing), а това ще рече преди повече от 11 години.
"Бодри простотии" е много забавно словосъчетание. Ще се опитам да го запомня и да го използвам ефектно в подходящ подтекст!
А сега Феиам да даде отговор на литературната загадка. Laughing

# 647
Видях, че си писала, но клипчето не можеше да се види на таблет, та затова тази сутрин на компютъра го пуснах. Не, не съм чувала за този филм. Не знам колко реален ще е, обикновено по филмите показват най-лошото (то си го има в изобилие де), което не е много честно. Както винаги повтарям, не може да имаш еднозначно мнение за Неапол, това е град на крайностите, ако не го видиш, няма как да го разбереш. Вече над десет години съм тук, и пак се намира с какво да ме изненада.

# 648
По-скоро може би се търси точно тази специфична атмосфера на шареното. Но не съм го гледала де, ще се опитам да го намеря - явно има поне 24 начина да се разкаже Неапол. Изглежда колоритен филм. От трилъра  това мога да кажа, напомня ми един филм на Fatih Akin, Crossing the bridge, за Истанбул.

# 649
  • Milano
Привет.

Мерси, Тралала за пожеланията. Нямам нужда някой да ме ядосва, за да ходя ''на пазар''.  Laughing
Всъщност вече го свърших наобед.

Аз (срам) 18та година почвам тука не съм ходила да видя ''Тайната вечеря'' и сега влезнах да проверя дали по чудо има билети, докато майка ми е тук и за късмет има за утре наобед. Купих ги, после ще се мотаем из Брера.

Иначе съм доволна, че ми готвят и гледат детето и то се забавлява доста. За един ден научи 2-3 бг песнички, казва и някои думи...явно аз не съм добра учителка Laughing.

Не обичам да ми чисти и простира друг и в началото ме дразнеше, но сега...пропускам.

Аз за този пътепис се чудих майтап ли е или измислица, защото единственото вярно в него беше, че всички се движат с колела в Романя.
Кой е този Карбовски? Някаква нова звезда ли?

# 650
Изкуството ( да ме поправи Барбата) не е задължително, както сме учили в соца, да е отражение на действителността. Аз гледах днес едно филмче за Съни Бийч на ББС и честно от тази документална форма изисквам да е отражение на действителността или поне максимално да я отразява. От тип литературна форма не го очаквам.

Амазон.Ит ако не ме намерят на адреса какво се случва с пратката? Защото вече е 4 часа, мен ме нямаше в пауза прандзо, ако някой е идвал си е отишъл, но не е оставил ни вест ни кост. Куриера е DHL, платено е , телефона ми го имат, статуса ми е Il pacco è in consegna от 9ч сутринта. Не виждам телефон да се обадя да питам к'во става , регистрирах се и за смс със статуса. Освен да изляза да махам на улицата ... Срокът им е до 20ч., де.

# 651
Амазон.Ит ако не ме намерят на адреса какво се случва с пратката? Защото вече е 4 часа, мен ме нямаше в пауза прандзо, ако някой е идвал си е отишъл, но не е оставил ни вест ни кост. Куриера е DHL, платено е , телефона ми го имат, статуса ми е Il pacco и in consegna от 9ч сутринта. Не виждам телефон да се обадя да питам к'во става , регистрирах се и за смс със статуса. Освен да изляза да махам на улицата ... Срокът им е до 20ч., де.

Точно от вчера имам случка - прясна, прясна. Simple Smile Не бях вкъщи, когато е минал куриерът, беше ми лепнал стикер на пощенската кутия с час на идване и неговия гсм номер. Обадих му се 3 часа по-късно, но вече напускаше зоната и каза, че няма да се върне, но иначе би се върнал. Трябва пак да мине днес, но още не е.
Междувременно тази сутрин от Амазон получих този мейл:
Скрит текст:
Gentile Cliente,

SDA ci ha informato che ha tentato di consegnare il tuo ordine numero ххххххххххххххххх, ma non и stato possibile effettuare la consegna perchй nessuno era in casa.

Nella tua cassetta delle lettere troverai una cartolina o uno sticker con il numero di telefono per contattare SDA per la riconsegna. Se preferisci, puoi ritirare il pacco presso la filiale del corriere o l'ufficio postale. Assicurati di presentare un documento d'identitа e il numero di tracciabilitа: 000000000000000.

Se non hai ricevuto la cartolina, consulta la pagina: http://www.amazon.it/nostri_corrieri
A presto su Amazon.it
P.S. А, ето го!!! Laughing Пристигна, докато си напиша постинга. Laughing

# 652
ОК, засега значи не губя надежда:)

ПС; Дойде! Heart Eyes

Последна редакция: вт, 01 окт 2013, 18:10 от {lenilaf}

# 653
  • в едно миланско село

Кой е този Карбовски? Някаква нова звезда ли?

ти си по-зле и от мен  Joy
но сигурно, защото от по-малко време четеш форума. аз оттук разбирам за подобни "феномени"

(Тайната вечеря и аз не съм я виждала, а ако съм - неам спомен. нямам и намерения към нея  Crossing Arms)

за доставките на Амазон, добре че късно се включвам, за да не притесня някой, но преди 2 години, първият ми допир с тях беше ужасен. за 1 сд, купено от френския Амазон, и при положение, че си бяхме в отпуска в къщи, 1 седмица ни разиграваха. познавах им всички оператори накрая ( и те-мен  Mr. Green). донесоха ми го с частна кола някакви перувианци, или подобни, един от операторите от срам просто го взел от склада и ми го донесе в 9 вечерта.

след това нямам грам оплакване, не че съм им редовна клиентка, де.

# 654
Доволна към щастлива съм аз от моята покупка Simple Smile. Редовната цена на обувките ми беше 135 мисля евро, намерих ги в javari  за 111 паунда т.е почти толкова, после  намалени са на 75 в амазон.ит
От там поръчка, и за 4 евро ми ги докараха от Лайпциг за по-малко от 24 часа. Тоест, тот 80 евро, направо се чувствам на далавера. Стават ми, мисля да спя с тях Mr. Green

# 655
Доволна към щастлива съм аз от моята покупка Simple Smile. Редовната цена на обувките ми беше 135 мисля евро, намерих ги в javari  за 111 паунда т.е почти толкова, после  намалени са на 75 в амазон.ит
От там поръчка, и за 4 евро ми ги докараха от Лайпциг за по-малко от 24 часа. Тоест, тот 80 евро, направо се чувствам на далавера. Стават ми, мисля да спя с тях Mr. Green

Joy Joy
Ай честито!!
Искаш ли да ни ги покажеш?

# 656
  • в едно миланско село
Стават ми, мисля да спя с тях Mr. Green

Joy Joy Joy
снимка!

# 657
ама как , иска ли питане:) много мой тип обувка е това:)
1
2

# 658
Здравейте момичета, някой знае ли къде в Рим има магазин за български хранителни стоки. Както може би знаете много ни липсват сиренце, лютеница...

# 659
(Тайната вечеря и аз не съм я виждала, а ако съм - неам спомен. нямам и намерения към нея  Crossing Arms)

Аз горещо съветвам всички да я пропускат. Blush

Общи условия

Активация на акаунт