Re: SportsDirect-57

• 52 720
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
здравейте момичета,извинявам се за глупавия въпрос,но досега съм пускала 3-4 поръчки и никога не съм ползвала код за отстъпка.Виждам,че сега има код и не знам къде точно се попълва кода  newsm78  ако може някоя от вас да ми обясни,че да не объркам нещо,благодаря предварително   bouquet

# 16
Кристина, на стъпка Checkout , вляво от сумата има поле за кода (Apply voucher) там се въвежда кода

Тедичка,   bouquet

# 17
Момичета, моля ви, ако някой е купувал долнища на Slazenger, Donnay, Lonsdale размер 13y за момче, да сподели размер на талия и дължина на крачола от чатала
Зависи от модела, взимала съм от Slazenger и  Lonsdale. Първите са много потурести и уголемени и ги продадох. От втората марка съм доволна, но взимам по-правите модели, тези които не са от шушляк. Но зависи от самия модел, но си мисля че повечето са уголемени. Лях поръчвала от мъжките комплекти  Lonsdale размер L, но отговаряше на XL
много благодаря, но все пак ако някой има налично 13y, моля да ми даде в сантиметри талия и дължина от чатала, че синът ми е по-едричък и се притеснявам дали би му станало

# 18
  • Пловдив

adi_v4 мерси мноого    bouquet

# 19
Кристина 81,извинявай за въпроса,но къде си видяла код за отстъпки и за какво важи?

# 20
  • София
Кристина 81,извинявай за въпроса,но къде си видяла код за отстъпки и за какво важи?

#Crazy #Crazy #Crazy

Е ,стига де ! Погледнете първи пост . ooooh!

# 21

#Crazy #Crazy #Crazy

Е ,стига де ! Погледнете първи пост . ooooh!

Laughing

.........

Tedi,    bouquet за новата темичка.

Вие може да ми се смеете, но аз вече започвам да подготвям дребния за есента...  Дано освен кода да пуснат и някакво намаление, пък и бива да позаредят малко нови модели.  Mr. Green  Гледам интересни нещица в Дисни сектора, но ги дават налични чак към 9 Септември...  Confused

# 22
  • Пловдив
да както tedi4ka каза пише го в първи пост,аз го видях в предната тема

# 23
Кристина,благодаря,но първо като отворих темата попаднах на надпис,че още няма код-затова попитах.После вече видях кода.

# 24
Момичета,някой да е поръчвал от тези маратонки № 13 или пък № 1 и ако да,може ли да ми измери стелката???
  http://www.sportsdirect.com/adidas-galaxy-elite-2-childre … nnis-shoes-035058

Може и на друг модел Адидас № 1 да ми измерите  Laughing Laughing Laughing

# 25
Само успешни покупки, момичета!   bouquet

# 26
  • София
Кристина,благодаря,но първо като отворих темата попаднах на надпис,че още няма код-затова попитах.После вече видях кода.

Този надпис най-вероятно е бил в първи пост на старата тема . Peace

# 27
И аз тук в очакване на поръчка.  Hug

# 28
  • Пловдив
Момичета,детските маратонки на Каппа отговарят ли си и как са като качество? Ако може и някой да ме ориентира колко см е стелката на тези номер С12

# 29
как да определя размера на мъжки бански ?

Общи условия

Активация на акаунт