Re: SportsDirect-57

• 52 723
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Привет на всички,искам да попитам нещо за което не съм наясно Embarassed.Направих  си регистрация разбрах че  е по изгодно да се плаща в долари и че бг карта Маестро  не върви ,но не ми стана ясно валутата ми в картата има ли значение каква е ,можели да е в лева.Извинявам се предварително ако някой е писал по този въпрос но просто нищо не намерих.

да в долари е най-изгодно за сега  Peace
няма значение валутата в картата,и моята е в левове,а плащам в долари
Много благодар
Привет на всички,искам да попитам нещо за което не съм наясно Embarassed.Направих  си регистрация разбрах че  е по изгодно да се плаща в долари и че бг карта Маестро  не върви ,но не ми стана ясно валутата ми в картата има ли значение каква е ,можели да е в лева.Извинявам се предварително ако някой е писал по този въпрос но просто нищо не намерих.

да в долари е най-изгодно за сега  Peace
няма значение валутата в картата,и моята е в левове,а плащам в долари
Много благодаря.

# 541

Първите,тези вече ги има моя син  Peace Много добри като качество,страхотни даже . Поръчах му двойка,което отговаря на 35,5,той е между 34,5 и 35. Есента със сигурност ще ходи на тренировки  с тях. Даже от мерак и сега ги подносва от време на време.  Wink Много са хубави.

# 542
  • Варна
Момичета, може да сте го коментирали, но да попитам и аз.Какъв номер маратонки Найк да взема за краче с дължина около 12.5см. Може би е с мм, два по-малко, но трудно го измерих.

# 543
ol, 2-ката не отговаря ли на 34?  newsm78 Поне size chart-a това казва. Моята щерка е между 33 и 34 и съм й поръчала 3 чифта обувки/маратонки номер 2. Чакам ги още. Надявам се да съм нацелила номера. Има маратонки Лонсдейл, UK-1 и са й добре, клонящи към умаляване  Rolling Eyes

# 544
  • София
Момичета, може да сте го коментирали, но да попитам и аз.Какъв номер маратонки Найк да взема за краче с дължина около 12.5см. Може би е с мм, два по-малко, но трудно го измерих.

На С5 . Peace

ol, 2-ката не отговаря ли на 34?  newsm78 Поне size chart-a това казва. Моята щерка е между 33 и 34 и съм й поръчала 3 чифта обувки/маратонки номер 2. Чакам ги още. Надявам се да съм нацелила номера. Има маратонки Лонсдейл, UK-1 и са й добре, клонящи към умаляване  Rolling Eyes

Да, ук 2 е № 34 със стелка 22 см.  Peace

# 545
ol, 2-ката не отговаря ли на 34?  newsm78 Поне size chart-a това казва. Моята щерка е между 33 и 34 и съм й поръчала 3 чифта обувки/маратонки номер 2. Чакам ги още. Надявам се да съм нацелила номера. Има маратонки Лонсдейл, UK-1 и са й добре, клонящи към умаляване  Rolling Eyes

Точно затова го пиша това.Защото на самата маратонка пише US-2.5, UK-2, EU-35.5 Simple Smile Нали знаеш,че всяка марка си има номерация- на тези Патрик е тази. Но щом дъщеря ти е между 33 и 34 значи ако поръчваш от тази марка,ще е 1. И пак с половин номер ще има аванс.

п.п. И аз по сайз чарта ги поръчах за 34,но не отговарят.

# 546
ol, 2-ката не отговаря ли на 34?  newsm78 Поне size chart-a това казва. Моята щерка е между 33 и 34 и съм й поръчала 3 чифта обувки/маратонки номер 2. Чакам ги още. Надявам се да съм нацелила номера. Има маратонки Лонсдейл, UK-1 и са й добре, клонящи към умаляване  Rolling Eyes

Точно затова ти пиша.Защото на самата маратонка пише US-2.5, UK-2, EU-35.5 Simple Smile Нали знаеш,че всяка марка си има номерация- на тези Патрик е тази.

Ясно  Peace Явно тази марка има такава номерация (не питах аз по-горе, но нали и аз съм в кюпа с двойките, та се включих смело).

# 547
  • София
Момичета, тези дънки дали някой си ги е поръчвал, синът ми вече отива към 1,5 год., да знам дали да взема размер 12-18 мес., а няма по-големи http://www.sportsdirect.com/thomas-the-tank-engine-jeans-babies- … ?colcode=56800418

# 548
  • София
Момичета, тези дънки дали някой си ги е поръчвал, синът ми вече отива към 1,5 год., да знам дали да взема размер 12-18 мес., а няма по-големи http://www.sportsdirect.com/thomas-the-tank-engine-jeans-babies- … ?colcode=56800418
Точно такива не съм поръчвала, но повечето дрехи на "Томас" размер 12-18м все още са доста големички на моят разбойник, а е висок 80 см. Гледам че следващият наличен размер е 2-3 години , което със сигурност ще е огромно. Останала съм с впечатлението, че тези дрешки са уголемени  Peace

Момичета, получих поръчка с ДНЛ, но имам два съсипани артикула. Писах веднага на спорта, но искам да ви питам с ДНЛ ли връщате нещата,  чакате ли отговора и тогава да ги връщате, и имате ли наблюдение дали сега отговорят по -бързо на проблемите?

# 549
  • София
Моля някой ,ако мъжки дънки на Lee Cooper № 32 или 34 да ми измери талията и дължината на R или L .  bouquet

# 550
  • Варна
Моля някой ,ако мъжки дънки на Lee Cooper № 32 или 34 да ми измери талията и дължината на R или L .  bouquet

С дължина не мога да помогна, защото модела е 7/8-ми, но обиколката на колана на № 32 е 88см.

# 551
Моля някой ,ако мъжки дънки на Lee Cooper № 32 или 34 да ми измери талията и дължината на R или L .  bouquet

Имам W36/L34
талия 50,дълж.110

Последна редакция: пт, 06 сеп 2013, 10:07 от hisa75

# 552
  • София
  bouquetМерси, диони

# 553
  • Sofia
Моля, ако някой има опит с отказ да приеме пратка от DHL да ми каже дали му възстановиха всички пари, включително пощенските и след колко време?

Пуснах поръчка с много артикули, получих 3 мейла за лиспващи и им писах да я канселират изцяло, за да си поръчам наново. Оттам ми отговориха, че вече е изпратена, но мога да я откажа при DHL и да си поръчам нещата наново. Някой да е правил нещо подобно?  newsm78

# 554
Здравейте,
не зная дали са коментирани тези ботуши: http://www.sportsdirect.com/firetrap-lieutenant-ladies-boots-232 … ?colcode=23231905 като размери и кожа. Знае ли някой каква точно е тази "High quality Tumbled FG Leather".
Благодаря Ви:)

Общи условия

Активация на акаунт