Re: SportsDirect-57

• 52 723
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте !
Имам няколко неуспешни покупки от сайта.....в смисъл малки са...какво съм мерила не знам Sad Мога ли да кача снимки и описание тук - ако някой има същите но са му големи ?Simple Smile или да ги пускам в продавалника?

# 571
Здравейте !
Имам няколко неуспешни покупки от сайта.....в смисъл малки са...какво съм мерила не знам Sad Мога ли да кача снимки и описание тук - ако някой има същите но са му големи ?Simple Smile или да ги пускам в продавалника?

Има тема Размяна на подаръци,тя е за неуспешните покупки  Peace

# 572
здравейте влизам в темата да ми препоръчате хубаво дебело яке за 7-8 год. момиче ..........така като ги гледам не мога да прецен кое е дебело и кое тънко
ако някой е поръчвал моля да сподели  Hug

# 573
 Здравейте! Има ли някой това якенце http://www.sportsdirect.com/disney-dalmation-coat-infant-girls-297018 . Харесах го за каката, но не мога да преценя по картинката дали е подплатено.

# 574
  • София
Знаете ли приблизително колко по-висок е курса през Пейпал, имам предвид ако не цъкнеш опцията, която е дадена на първа стр.?

Не разбирам какво ти пречи да промениш курса , но скоро познат бе платил по  ПП курс - 1паунд - 2.39 лв. Peace
Не ми пречи, ако го бях видяла по-рано обаче  Sad Благодаря ти   bouquet

# 575
здравейте!
имам едно малко глупаво въпросче.....
харесала съм ето тези маратонки http://www.sportsdirect.com/reebok-reenew-lux-ladies-trainers-239101 ,но се чудя кой размер да поръчам дали 6 1/2 или 7. от адидас вземам 7 ( 25.5 см е ходилото) и моето ходило е с такава  дължина...
моля ви за съвет  Praynig Hug

# 576
  • Sofia
Тази марка Airwalk добра ли е? Някой да има С12 или С13 да измери стелката?

Имаме С11, ако върши работа за ориентир ще измеря. Иначе изглеждат добре, не са носени още, за тази есен са

# 577
 Момичета, има ли някакъв код за намаление? И доставката миналата седмица беше 5 паунда, дали ще я намалят отново?
 Благодаря ви. Успешни покупки на всички.

# 578
Здравейте!
Моля за помощ относно  дължина, талия на такъв  тип панталон за 11-12 г. и за 13 г.
http://www.sportsdirect.com/golddigga-neon-jeggings-girls-610081

# 579
  • София
Момичета, има ли някакъв код за намаление? И доставката миналата седмица беше 5 паунда, дали ще я намалят отново?
 Благодаря ви. Успешни покупки на всички.

На всяка страница се пише ,че код няма и няма да има за м.09. ooooh!

И сега доставката започва от 5.82 паунда . Peace

# 580
  • Варна
Тази марка Airwalk добра ли е? Някой да има С12 или С13 да измери стелката?

Имаме С11, ако върши работа за ориентир ще измеря. Иначе изглеждат добре, не са носени още, за тази есен са
Разбира се, че ще ми свърши работа  Simple Smile

Трябват ми маратонки за прохождащо дете. Адидаските с мека подметка ли са? Мерихме онзи ден един Найк, ама се влачеше като пребито куче с тях. Та, ако можете да предложите някой модел ..

# 581
  • Sofia
Отвътре измервам 19см, нашите са купувани преди година и не намирам същия модел, но да кажем, че са подобни на тези:
http://www.sportsdirect.com/airwalk-metalhead-childrens-skate-sh … ?colcode=03802248

# 582
  • Далече, далече...
Запис  Grinning

# 583
Трябват ми маратонки за прохождащо дете. Адидаските с мека подметка ли са? Мерихме онзи ден един Найк, ама се влачеше като пребито куче с тях. Та, ако можете да предложите някой модел ..

Много харесвам този модел на Рийбок,сега ходим с такива. Подметката е много гъвкава. Иначе проходихме с този модел на найк и съм доволна. Тези с равната подметка(тип кец) не са удобни за прохождане.

# 584
  • Русе
Някой знае ли колко е курса на паунда днес при банка ДСК ?

Сряда -четвъртък беше около 2, 31. А аз в бързината забравих да сменя валутата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт