Violetta~Виолета- една мечта, една песен. {Тема 3}

• 123 559
  • 734
  •   1
Отговори
# 105
Рая имаме конкуренти на страната на Диего които дори не гледат сериала. Ужас!  Close Съсипват анкетата без дори да го знаят кой е!  Flutter

# 106
о.ОО Че вече води и Вили... ооо тея не са нормални  #Sniper има ли някакъв начин да се направи по повече гласа да гласуваме? ;ддд

# 107
Канде, Алба и Факундо с някакво момиче, мисля, че се казва Лола, но не съм сигурна коя е... Факундо я е качил в туитър преди около 20 минути ;дд  Simple Smile

# 108
о.ОО Че вече води и Вили... ооо тея не са нормални  #Sniper има ли някакъв начин да се направи по повече гласа да гласуваме? ;ддд
Може да се направи, но ще стане голямо мазало.  Mr. Green
Важното е, че ние си знаем кои двама от сериала са най-харесвани, така че другите да си гласуват колкото искат.  Laughing

Диего и Мартина преди снимките в Мадрид.

Статия във френско списание:

От заснемането на втория сезон:

# 109
Хорхе ги е постнал в инстаграм:
http://instagram.com/p/clP1bfqxLx/ ... божее с тоя грим още по зле
http://instagram.com/p/clQLUMKxMA/ тука поне Хорхе го има на снимката ;дд  Two Hearts и тая пак до него се залепила  newsm66

# 110
Много се дразня като видя техни снимки.  ooooh! Но трябва да го приемем..  Rolling Eyes Хубавото е, че поне в сериала Виолета и Леон ще бъдат заедно. Heart Eyes Освен ако сценаристите не решат финалът да е друг. ooooh!

# 111
Повечето фенки на Хорхе я мразят,някои говорят,че тя не го обича,а е при него заради това,че може да се снима където и той,а други пък говорят,че тя е много хубава и така нататък. Честно казано на снимката Хорхе не изглежда особено щастлив до нея. Аз се моля да се раздели с Лепката и да си намери някоя по-хубава от тая,нямам предвид Тини защото това е невъзможно,но...

# 112
Ани, няма невъзможни неща ;дд Сега си представям накрая сценаристите решават да включат Стефка и Леон се жени за нея ... ужас.. кошмарр ;ддд ама няма да стане ;дд
Аууу УТРЕЕЕЕ  Tada  bigdance2

# 113
Така е, няма невъзможни неща. Всичко се случва на този свят.  Laughing Хорхе, за да бъде с нея толкова време, явно са щастливи заедно. Но може вече чувствата му към нея да не са толкова силни, кой знае. Laughing Иначе и аз се надявам той да се раздели с нея и да си намери някоя по-красива, дори и да не е Тини.

Оо да, утре най-накрая сериала се завръща.  Party Heart Eyes

# 114

Още нещо към сериала за втората част : Леон ще целуне Вилю пред Диего и Лара. ( newsm44 )
Леон и Анджи разбират за плана на Диего и Людмила срещи Виолета.

Да питам нещо.. Искате ли да постна първите 4 епизода от измислена история от фенове за Виолета..така както те искат да я гледат..повече мигове Леонетта

Последна редакция: нд, 04 авг 2013, 15:27 от <Марияна>

# 115

- Подготвяне за клипа On beat

# 116

Тайна 2 - Мартина работи по малко от другите - Причината? Нейната млада възраст.Като всички други...(не го разчитам много добре)..и накрая казва,че тя не може да работи повече от 6 часа на ден.Работи за Виолета от 14 часа до 20 часа на ден.

Много не разчитам другите тайни на Тини,но ще се поровя за по-хубаво качество или за отделно написани,за да ги преведа и да ги постна тук.

# 117
Aуу, нямам търпение за момента, когато Леон ще целуне Вилю и то пред двамата дразнители.  smile3508 Laughing Heart Eyes
А за историята от фенове- постни я ако искаш.  Peace

Скрит текст:
Тайна 2 - Мартина работи по малко от другите - Причината? Нейната млада възраст.Като всички други...(не го разчитам много добре)..и накрая казва,че тя не оже да работи повече от 6 часа на ден.Работя за Виолета от 14 часа до 20 часа на ден.

Много не разчитам другите тайни на Тини,но ще се поровя за по-хубаво качество или за отделно написани,за да ги преведа и да ги постна тук.
Благодаря ти, Ани.  Hug

# 118

Историята определено ще ви хареса,защото Вилю и Леон са заедно и ще си имат дете. ;ддНяма ги Диего,Лара,Томас и Людмила.

# 119
Аз също мисля,че Стефи е снего заради славата му.Хорхе като гледам на снимките с нея не е много щастлив.Пък и не е много красива,смисъл не става за известна личност.Този грим е черешката на тортата!Ъхх...
Ахх,дано да се целунат 100 пъти пред тях.;Д Така трябва.Нямам търпение за снимките Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт