Violetta~Виолета- една мечта, една песен. {Тема 3}

• 123 599
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
Ако има някой тук, ще съм много благодарна да ми отговори- свърши ли туиткамът?

# 601
Ако има някой тук, ще съм много благодарна да ми отговори- свърши ли туиткамът?

Да,приключи.

# 602
А знаеш ли кога ще има пак?

# 603
А знаеш ли кога ще има пак?

Нямам си идея.

# 604
Снимка на Тини и Мечи

# 605
http://www.youtube.com/watch?v=TF7hmKEIxsc
Това е туиткама току що са го качили сега е 9 и 27
момичета аз имам youtube профила на Тини
Ако някой го иска ето го http://www.youtube.com/channel/UCozycLXrltgMT3vVNbgtCdA

# 606
Кати, мерси за линковете!  Hug

# 607
# 608
има ли някой онлайн

# 609
аз съм ТУУК :**Охххх боже как можах да го изпусна,аз съм най-лошия фен на ВИолета  Sad(
Ама вие сте исписали 4 страници и като гледам изпълнено с нетърпение.ще чакам за новия им туиткам,дано да е скоро.А да ,и ще си направя регисрация в Туитър Simple Smile) :* Аз вчера само към последните 5 минути имах субтитри и ще чакам два и двайсет с нетърпение..

# 610
Здравейте, момичета.  Hug
Вчера доста емоции е имало в темата, изписали сте цели 4 страници. ;д Жалко, че изпуснах туиткама, но поне са го качили в ютуб.
Кати, мерси за линка.  Hug
Ягодке,  Hug и при мен вчера епизода нямаше субтитри, така че и аз чакам да стане 14:20, за да го гледам.

# 611
Туиткам-а е един от най-кратките.. 26 мин,можеха да продължат повече..с тия проблеми..;хх И между другото не беше чак толкова интересно,смисъл не каза абсолютно нищо интересно..само дето се подиграваха на Испания как говорят..и гледаха нещо май беше мач,пък ние да ги гледаме,че си обсъждат мача или там каквото гледаха. На предишния туиткам Тини беше къде къде по-добре..на снощната твърде много се лигавеше.

# 612
twitcama май е продължила до 12 и 20 а аз си легнах в 12 и 10 Sad
Ама щом е било тъпи поне да не съжалявам Grinning

# 613
Нямам търпение за следващия...нацупвах се обаче когато гледах как Тини прегръща Диего Sad(
А пък когато даваха епизода в който пеят  за втория етап от конкурса и като почна Томас и неговата песен аз взех възглавницата си и я хвърлих по телевизора,а на следващия ден на повторението хвърлих капачка от газирана вода :Д

# 614
На мен ми стана хубаво че Том и Фрам ще се съберът но ми е гадно че Вили и Фран се скараха Cry

Общи условия

Активация на акаунт