Априлки 2014

• 41 129
  • 728
  •   1
Отговори
# 90
Честито на всички за бебчетата. Леко бременеене ви пожелава и много приятни емоции през тези 9 месеца. Въпреки всички тревоги, неразположения и болежки, ще видите ,че всичко това и е заслужавало. Пазете се много и се наслаждавайте на най-хубавите си моменти от бременността Simple Smile
Аз разбрах, че съм бременна на 07.08.2012г.- в нашия случай, подарък от първата брачна нощ Simple Smile термина ми беше за 01.04.2013г. Малкото ни съкровище се роди на 21.03.2013г. Simple Smile С удоволствие ще ви чета и ако мога ще помагам  нещо Simple Smile

# 91
Здравейте мами...да ви разкажа как мина прегледа: Започвам с това,че съм МНОГО доволна от избора ми на доктор дано е така и занапред!Оказа се,че съм с късна овулация,което в първия момент ме шашна...почти веднага откри сакчето... Всичко е наред на 19 другия понеделник съм пак на преглед...момичета стискайте палци всичко да е наред и все пак видях мааалката точица..моля се да се развива добре...това ще бъде най-обичаното бебче!!!Някоя от вас била ли е с късна ову или ваши познати с късна ову и бременност?

# 92
Pinkaaa, аз съм с по-късна овулация. Миналата седмица бях на първи преглед и се видя плоден сак, но все още нямаше ембрион. Вчера бях отново на преглед и не само, че вече се виждаше ембрион, но имаше и сърдечни пулсации Simple Smile Късната овулация в никакъв случай не е предпоставка за някакъв проблем. Всичко ще бъде наред, просто изчакай седмица.

# 93
И аз чакам с нетърпение първия преглед, който ще е тази седмица. Иначе да ви кажа от 5-6 дни се появиха неприятните симптоми - сутрешно гадене, сънливост, болки в гърдите. Успокоява ме мисълта, че ще съм така още месец най-много два и после следва "сладката" част.
dominikka7 с първата ми бременност поддържах темп. около 37,5 през първия месец. Според док. било нормално.

# 94
Браво за прегледите, значи всичко, което може да се види в тези седмици се вижда вече. Аз също съм с късна овулация на 19ти ден в случая, знам точно кога е станало, защото си я засичах с тестове. Аз утре съм на преглед, мислех да изчакам още малко, но имам чести спазми в корема и се притеснявам да не е нещо тревожно.  Praynig

# 95
  • София
 ~mademoiselle~ благодаря за успокоението.
Искам да задам един може би глупав въпрос, но все още не съм споделила с никой освен мъжа ми и няма как да се допитам до някоя приятелка. Кога се отива при личния лекар за направление и кога се прави избор на лекар, който да следи бременността? Аз утре ще се обадя на лекарката при която ходих до сега, но я видях в черния списък и малко се притесних. Може би ще трябва да потърся някой друг...

# 96
Искам да задам един може би глупав въпрос, но все още не съм споделила с никой освен мъжа ми и няма как да се допитам до някоя приятелка. Кога се отива при личния лекар за направление и кога се прави избор на лекар, който да следи бременността? Аз утре ще се обадя на лекарката при която ходих до сега, но я видях в черния списък и малко се притесних. Може би ще трябва да потърся някой друг...

Можеш веднага да отидеш за направление...то важи 1 месец!Дори и най-добрия лекар може да попадне в черния списък не се шашкай опитай при един(дано останеш доволна),ако ли не опитваш при друг!
МОМИЧЕТА БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ПОДКРЕПАТА!!!ДАНО БЕБО Е ДОБРЕ И СКОРО ВИДИМ СЪРЧИЦЕ ТУПКАЩО!!!

# 97
Момичета, кода трябва да се отиде на първи преглед и на колко време се ходи на преглед първите 2-3 месеца? Предполагам, че е добре веднага след като съм разбрала за бременността, но нямам възможност да пътувам често лятото и да отсъствам от работа, а моята лекарка е малко далечко Simple Smile. А и не искам началството ми да разбира все още.
Дали може да се съкратят посещенията при лекаря през първите 2 месеца, ако нямам проблеми?
Благодаря предварително за отговора.

# 98
Момичета, кода трябва да се отиде на първи преглед и на колко време се ходи на преглед първите 2-3 месеца? Предполагам, че е добре веднага след като съм разбрала за бременността, но нямам възможност да пътувам често лятото и да отсъствам от работа, а моята лекарка е малко далечко Simple Smile. А и не искам началството ми да разбира все още.
Дали може да се съкратят посещенията при лекаря през първите 2 месеца, ако нямам проблеми?
Благодаря предварително за отговора.
Когато разбереш,че си бременна ако всичко е наред можеш да отидеш на лекар най-добре през 6-7 г.с Simple Smile просто ако отидеш рано нищо няма да се види Simple Smile Успех!

# 99
Благодаря много за отговора! Simple Smile

# 100
Здравейте, момичета! Честито на всички бременни. Желая леко и щастливо бременеене Simple Smile На мен това ми е втора бременност и според калкулаторите бебето би следвало да се появи на 16.04.2013г. Видях, че има още доста мами с термин на тази дата Simple Smile. Първото ми дете, което направихме от раз и без никакви усилия, е на пет години. С второто също успяхме от първия път Simple Smile. Надявам се и втората ми бременност да е толкова лека, както и първата, а резултат да е също толкова прекрасен. Притеснява ме само това, че др. седмица заминаваме на море, а още съм съвсем в началото. Много се замислям как ли ще се отрази това на бебето, а др. което ме притеснява е летният вирус, който върлува по морето, а и не само там...

# 101
Пинка, аз също имах една неуспешна бременност и 3м по-късно, след 2 седмици закъснение и 3 отрицателни теста, се появи 4ти с втора бледа черта... Simple Smile След първия преглед при АГ не можа да се види нищо освен една киста и си помислих, че е фалшива надежда, но седмица по-късно се видя малката точица Simple Smile Не се притеснявай, всичко ще е наред Simple Smile   bouquet

Честито на всички бъдещи мамчета и леко бременеене   bouquet

# 102
Здравейте момичета  Hug Аз нямам апетит през деня и сутринта ми е лошо, но иначе съм добре.
На мен това ми е първа бременност и искам да питам другите мами кога почна да им личи че са бременни ?  Grinning

# 103
Здравейте.

От личния лекар имаш право на 2 направления в годината за гинеколог за следене на бременност. Примерно отиваш сега с направление, но не ти допада доктора и решаваш, че ще отидеш при друг гинеколог. Можеш само още 1 направление да вземеш. За следене на бременността сама решаваш от кога да почне, но по здравна каса се полагат малко неща, да го имаш предвид. Някои болници предлагат женска консултация, която включва направление от ЗК, но други не, като се плаща една такса, нар. абонамент. Аз при предишната бременност бях с направление+абонамент (поех си само ФМ).

Здравейте момичета  Hug Аз нямам апетит през деня и сутринта ми е лошо, но иначе съм добре.
На мен това ми е първа бременност и искам да питам другите мами кога почна да им личи че са бременни ?  Grinning
На мен чак 5-6 месец, пък и беше зима тогава и от палтото съвсем не си личеше.
И аз чакам с нетърпение първия преглед, който ще е тази седмица. Иначе да ви кажа от 5-6 дни се появиха неприятните симптоми - сутрешно гадене, сънливост, болки в гърдите. Успокоява ме мисълта, че ще съм така още месец най-много два и после следва "сладката" част.

На мен ми се гадеше много до средата на 4м, после почнаха киселините.

Гертруда не се притеснявай, ако болката е лека и не е постоянна. Всичко ще е наред.

# 104
  • в 1001-та нощ
Привет Момичета, вероятно ще съм с Вас, ако всичко е наред  Hug

Общи условия

Активация на акаунт