Априлки 2014

• 41 188
  • 728
  •   1
Отговори
# 555
 tajmahal наистина съжалявам за случилото се и на мен ми се случи преди няколко месеца и ми беше много гадно,  но сега пък ще си имам бебче, пак забременях, този път знам че всичко ще е наред. Знам, че  след 3 месеца и ти ще забременееш отново  Hug Много прегръдки от всички нас  Heart Eyes Hug Hug Hug

А за направлението различава се  Wink

# 556
tajmahal много съжалявам за случилото се, прегръщам те силно  Hug

Вчера беше ден с малко гадене и се надявам че скоро напълно ще изчезне.

# 557
в направлението за регистрация на ЖК в "Тип" се отбелязва код 9 - първоначална регистрация Майчино здравеопазване.
Дами знам, че ви питах, но поне безкофеиново кафенце не може ли да пия? Много ми липсва вкусът и мириса на кафето. Сутрин си имах моите си 20-тина минути докато всички спят (1 бр. мъж и 2 бр.кучета) с чаша кафе. Предполагам, че ме събуждаше навика с чашата. Сега я заместих с мляко, но не става работата.
Другото, което исках да ви питам е интимния душ гел - ползвате ли някакъв специален?

Багодаря ви.. ще изчакам още 1-2 седмици и тогава ще си взема такова направление, искам да изчакам до 12 г.с. преди да кажа новината официално Simple Smile

Относно кафето, аз го смених със чаша топла вода с лъжица мед и лимон.. действа адски тонизиращо, а и има дори по-силен диуретичен ефект от кафето Wink Иначе и на мен ми липсва вкуса и мириса на чаша капучино..
До колкото знам по 1 на ден е ОК, даже в книгата, която чета в момента на д-р Спок, е писано че 1 чаша кафе или газирана напитка с кофеин на ден е ОК във всички етапи от бременността, но аз по-скоро реших да не рискувам за сега  Simple Smile

Ползвам си интимния душ гел, който ползвам от години - лактацид фемина..

# 558
tajmahal, горе главата, всичко ще си дойде по местата.След 3 месеца отново ще видиш двете чертички. А дотогава много положителни мисли и емоции.

# 559
Много ви благодаря за  искрената подкрепа момичета!Вие сте страхотна подкрепа за мен!Сега наистина трябва да гледам позитивно и само напред,да се радвам на сина ни който имам,а след три месеца ще започнем с нови опити и дано тогава всичко е на щастлив финал! Simple Smile
На всички вас момичета  пожелавам лека бременност и здрави бебета на финала!!! Hug Hug Hug

# 560
Таджмахал, само едно ще ти кажа, нищо не се случва без причина! Знай, че когато е писано ще стане успешно! Много прегръдки!   bouquet

minzuhar4i Аз също не се чуствам добре без кафенце и по едно сутрин си позволявам. С първата си бременност бях също така, пиех си по кафенце и всичко беше наред.
По отношение на интимния гел - ползвам си Себамед от доста време и сега продължавам.
Утре съм на лекар, усмивки на всички  Hug

# 561
По едно кафе на ден може, аз пия капучино и си го правя по-слабичко, така че не е проблем. Но топла вода с лимон е къде-къде по-добър избор за започване на деня, ще пробвам още утре Simple Smile

Днес бях до Л.Л., каза ми да отида през 11г.с. за направление за гинеколог, който ще следи бременността. Питах дали не може само на частно, препоръча ми да ходя и по ЗК заради изследванията (кръвните), защото ще са бая пари, ако ги плащам от джоба. Не знам защо да не се започне от сега следенето по каса, но не се натискам особено. Иначе 12г.с. на БХС и ФМ, трябва вече да запиша час.

Днес бях и на преглед - чухме сърчице Simple Smile По-точно го видяхме, почти не се чуваше нищо, май им беше намален звука  Rolling Eyes

# 562
По едно кафе на ден може, аз пия капучино и си го правя по-слабичко, така че не е проблем. Но топла вода с лимон е къде-къде по-добър избор за започване на деня, ще пробвам още утре Simple Smile

Днес бях до Л.Л., каза ми да отида през 11г.с. за направление за гинеколог, който ще следи бременността. Питах дали не може само на частно, препоръча ми да ходя и по ЗК заради изследванията (кръвните), защото ще са бая пари, ако ги плащам от джоба. Не знам защо да не се започне от сега следенето по каса, но не се натискам особено. Иначе 12г.с. на БХС и ФМ, трябва вече да запиша час.

Днес бях и на преглед - чухме сърчице Simple Smile По-точно го видяхме, почти не се чуваше нищо, май им беше намален звука  Rolling Eyes

Честито сърчице  Hug Аз също мисля да ходя и през ЗК и на частно.. мисля да раждам в една от частните клиники в Пловдив и да си харесам някой добър гинеколог там, който да ми следи паралелно с другия бременността..

Иначе за топлата вода с лимон, пробвай с една чаена лъжица мед + лимона.. водата да не е вряща за да запази качествата и на двете други съставки.. вкусно е и освежава наистина  Peace

# 563
Здравейте момичета,
Имам час за УС на 5г.с. и 6 дни и се чудя дали да не го преместя за по-нататък. Доктора каза, че трябва да се види "нещо" , но аз се страхувам да не отида и да е много рано и д не се види това "нещо" та само да се филмирам. Вие какво мислите? Кога ви беше първия УС?
Благодаря ви  Hug

# 564
Здравейте момичета,
Имам час за УС на 5г.с. и 6 дни и се чудя дали да не го преместя за по-нататък. Доктора каза, че трябва да се види "нещо" , но аз се страхувам да не отида и да е много рано и д не се види това "нещо" та само да се филмирам. Вие какво мислите? Кога ви беше първия УС?
Благодаря ви  Hug
Здравейте ,аз бях на преглед в 6г.с и 1 ден и видях сърчице така че давай смело

# 565
Здр Miss
Аз бях точно в 5 и 6 дни и видях мехурче със жълто тяло
Това било за тази седмица след няколко дни видяхме сърчице така че смело няма да е напразен прегледа обикновено го водят в тази седмица за установяване на бременост ще те извикат след седмица или две за съдена дейност освен ако не сте подранили Simple Smile)
Успех:)аз продължавам с гаденето по 24 часа а като хапна още по зле  не мига да погледна кафе нищо не пия освен вода и с лимон не помага Sad

# 566
  • в 1001-та нощ
Здравейте момичета,
Благодаря ви  Hug

не е рано  Peace

# 567
Много ви благодаря  Hug 

# 568
Таджмахал съжалявам за случилото се  Sad Но явно така е трябвало да се случи. А догодина по това време да ни се похвалиш с новороденото си бебче!

Кафе по едно на ден не вреди Peace Но не безкофеиново, защото разните му химии, които се използват за извличане на кофеина никак не са безвредни.
Аз пийвам едно нес, по-слабичко с мляко.

# 569
  • USA
tajmahal , много съжалявам за случилото се! Но ако е трябвало да се случва, добре, че е поне на по-ранен етап. Дано следващия път ни се похвалиш с бебче! (На теб, доколкото си спомням, ти беше лошо, а аз все съм си мислела, че като й е лошо на жената, е по-трудно на направи спонтанен аборт, но явно съм се лъгала).

MissBluIz, зависи какво искаш да видиш. Ако е за сърце, аз бих отишла в 7ма седмица, ако за сак, в 6 седмица. На мен в 6 седм. не ми се видя сърце.

elfi 80, и на мен ми е така с гаденето, без да спира, лошо ми е, от време на време и повръщам и то доста здраво. Не издържам вече. Да не говоря, че от най-малката миризма на храна и  Sick, а трябва да готвя за дъщеря ми. С миналата бременност бях така и то докрая, сега пак, надявам се за по-кратко. А са ми казвали, че или се различават двете бременности или втората е по-лека.

Общи условия

Активация на акаунт