Априлки 2014

• 41 202
  • 728
  •   1
Отговори
# 540
tajmahal, много съжалявам.  Hug

# 541
Благодаря мила,таки е било писано да стане!

# 542
Дойде и моят ред да се похваля и споделя с вас страхотната новина, а именно успешното зачеване на второто ни дете, след толкова много години(Sunglasses мъки и опити.
Нашето второ бебче ще се появи на 29 април Simple Smile
Честито от мен на всички щастливи мами   bouquet

# 543
  • София
tajmahal,много тъжно.Прегръщам те и ти пожелавам след 3 месеца(колкото е казала докторката) да се получи и този път да е с успешен финал Hug Hug Hug

# 544
Благода  ти много мила.Желая ти успешна,лека  и щастлива бременност, и здрави и хубави бебчета!!!

# 545
tajmahal, съжалявам за случилото се  Hug
Звучиш много силно, възхищавам ти се!
Следващият път всичко ще бъде наред, сега така е трябвало да стане, по незнайни за нас причини..

# 546
  • Сидни
Таджмахал,
ужасно е това, което ти се е случило! Напрво ме побиха тръпки!  Cry
Дано следващият път да стане!
При мен нищо ново, освен , че ми се гади , спи ми се и съм вечно гладна... Blush

# 547
Таджмахал,всички сме с теб и наистина ти пожелавам,скоро да ни зарадваш с хубава новина!  Cry

# 548
Таджмахал много съжелявам минах по този път и знам как се чувстваш
Много си силна наситена и много права по добре ако нещоне е наред сега при мен го откриха чак в трети лунарен месец
Пожелавам ти много сили и вяра следващия път всичко ще е наред
Аз съм със болки и само да се преговаря и 1-2 капки са нали е явно този път ще съм наситена нестабилна
Но бог си знае работата каквото е писано не можеш да го промениш остава ни вярата и надеждата за успешен финал
Много е трудно със дете както каза лекаря с този малък терминатор ще е трудно да лежиш да кажа невъзможно

# 549
  • София
Здравейте,
искам да ви попитам вие кога посетихте личния лекар за направление за ЖК. Аз все още изчаквам да видя ембрион и да чуя сърце и се възползвам от направлениетп което бях взела по-рано за контролен преглед.

# 550
  • в 1001-та нощ
аз ще се запиша на ЖК на 18.09, но ще взема направлението утре, защото трябва да взема и една бележка за яслата  Peace

# 551
tajmahal съжалявам за случилото се.. Hug

Относно ЖК, направлението дали се различава от обикновното направление за гинеколог? Все още не съм казала на родителите си, а те са съдеди с личния ми лекар и не искам да му казвам, че съм бременна Embarassed

# 552
Момичета,искам да споделя мъката си с вас-вчера изгубих моето бебче!Стана тончо за 5 мин.Преди тове се бях обадила на лекарката и й споделих мче имам леко зацапване и тя ми каза ,че ме чака веднага в кабинета за преглед.В момента в който взех да се приготвям за тръгване чух и усет в корема си едно"пук" и ме преряза силна болка.След това потече обилно кръв и когато отидох в банята да се измия от мен изпадна шепа съсирена кръв и бяло безцветно мехурче в единия край.Когато отидох при лекарката и тя ме погледна само потвърди ,че ембриона е изхвърлен и че най вероятно е било "кухо яйце" или се дължи на някаква хромозомна аномалия несъвместима със живота-това е причина за спонтанния аборт при мен.След това ми направих кюртаж във болница понеже имаше много съсиреци и голям кръвоизлив и докторката искаше да е сигурна,че всичко е изчистено както трябва!Съжалявам ,че трябва да споделя това с вас,но го правя за да ви кажа,да не подценяване абсолютно нищо по време на бременността си!Всеки странен и необичаен за вас симптом трябва да споделите с лекаря!За себе си  ще кажа,че по-добре че се случи това сега,защото иначе имаше риск  или да родя дете с анамолия или тази аномалия да се отрие по-късно при БХС или ФМ.А колкото по-късно е извършен един аборт ,толкова по-големи могат да бъдат и последствията от него!Ние ще опитаме пак след 3 мес. по съвет на лекарката.А на всички вас от сърце пожелавам лека и безпроблемнна бременност на която да се радвате и да си родите живи издрави сладки бебчета!!!Стискам палци на всички бъдещи мамчета!!!

Много съжалявам...за това казах, че се ходи веднага - не се лежи, а веднага на лекар...при мен се получи същото при първата ми бременност!

# 553
  • София
Ами мисля, че е някакво направление номер 7 това което се издава за ЖК.  Мисля, че когато споделиш с лекаря, че не искаш родителите ти да знаят е негов дълг да иважи решението ти. Не се ли нарича това лекарска тайна?

# 554
в направлението за регистрация на ЖК в "Тип" се отбелязва код 9 - първоначална регистрация Майчино здравеопазване.
Дами знам, че ви питах, но поне безкофеиново кафенце не може ли да пия? Много ми липсва вкусът и мириса на кафето. Сутрин си имах моите си 20-тина минути докато всички спят (1 бр. мъж и 2 бр.кучета) с чаша кафе. Предполагам, че ме събуждаше навика с чашата. Сега я заместих с мляко, но не става работата.
Другото, което исках да ви питам е интимния душ гел - ползвате ли някакъв специален?

Общи условия

Активация на акаунт