Априлки 2014

• 41 203
  • 728
  •   1
Отговори
# 525
Момичета прекрасни, днес на няколко пъти буквално ми се завива свят от умора. Изпълзявам на четири крака до леглото и се отнасям. Утре е дъ биг дей - имам среща с трохата. След това директно зачезвам за около седмица, да не се чудите къде съм. Бременейте и умната, докато ме няма!  Grinning

# 526
Сисинка добре дошла
Захарче бързо да се оправяте с бебчо
Аз днес също бях в болница зацапвне и болки
Преглед всичко е наред почивка лежане всичко в забранено тежко горещ душ
Секс и много почивка нош па 3.1и дуфастон 2.1 не бях при моята лекарка,а при дежурния лекар но там всички са ОК
Но поне видях ембрионче със сърдечна дейност 6 гси 5 дни
Но каза нестабилна бременост и пазене
В петък съм при моята лекарка
На всички успех който има преглед утре Simple Smileаз живот и здраве ще мина на 3 детайлни сигурно във фемина там с малкия минах 5 фм сега мисля само 3 те основни
Има ли мами от софия ?
Хубава вечер

# 527
Преди да изчезнеш Мадмазел пиши как в минал прегледа
И хубаво да си починеш
Аз се чувствам като теб постоянно Simple Smile

# 528
  • Nova Zagora
Момичета нормално ли е корема да ми е издут,твърд и на моменти да ме наболява??? Имам усещането че все едно съм в 5-я месец...ще се пръсна Sad

# 529
Мен ме боли непрекъснато издут е като твоя
Единствено не е твърд
Ако това може да те успокои с първата бях все така 9- месеца
Почивай повече

# 530
Преди малко си сравних двете снимки (в деня на теста се заснех и сега пак) - имам корем! Защо?!?! Имам рокля, която трябва да ми стане след две седмици. На килограми съм си същата, но имам корем. Вярно, че при втора бременност расте по-бързо, но това на нищо не прилича! Утре ще питам доктора какъв е този заговор!

Сиси, за болките - редувай движение с почивка. Имам чувството, че на мен ми минаха болките, когато започнах да лягам по няколко пъти на ден. Сега като имам някаква работа или като излизаме на разходка, задължително след това лягам за известно време. Уж болките в начална бременност са нормални, но колко пък да са нормални...

Ще намеря начин да ви пиша как е минал прегледа, макар че след него директно отпрашваме.  Grinning

# 531
Привет и от мен  Grinning
На мен също ми е подуто коремчето и килцата при мен са същите  LaughingАко от сега расте незнам до 9-я месец колко голям ще стане  newsm78
С първата бременност корема ме боля докато родих ( също и гаденето и повръщането )Сега само гадене рано сутрин  Grinning
adyto  и аз съм с ниско кръвно - солен айрян,ама мнооого солен, шоколада при мен не помагаше. При първата бременност имах и припадъци и то до 9 месец...дано сега не е така.

И повече почивка момичета  Laughing

# 532
  • Nova Zagora
elfi 80 сигурно е ужасно да те боли постоянно. Как се справяш с блката,пиеш ли нещо?
Mademoiselle Chocolate  хубаво е да си почиваш, но при мен е малко трудно да се получи с моята работа. Не че е тежка но по цял ден съм зад бюрото Sad  С предната бременност не съм имала такива проблеми ,но явно наистина всяка си е различна.
Това 1-ви преглед ли ти е??? Аз си мисля че е рано още да ходя,но пък много ми се иска  newsm78

# 533
Здравейте и от мен!Днес бях на преглед и видяхме сакчето,но след две седмици съм пак за да видим и ембриона,аз съм за края на април и за това е раничко.Следя и чета всичко момичета,дано всички да имаме най вече здрави бебчета. Hug Hug Hug

# 534
Добре дошли на новите момичета.
Аз и преди споделих - и моят корем е голям. Когато се пренатоварва чувствам тежест. Дали е нормално не мога да кажа, но не съм учудена. Предният път през цялото време бях с огромен корем. В седмият месец на опашка пред лекарският кабинет ме питаха дали съм за предродилна консултация.
Освен корема, все още нямам други признаци. Ще видим до кога.
Успешна седмица, момичета.

# 535
  • Sofia
Добро утро,
Престрашавам се и аз да се включа в темата. След два отрицателни и един положителен тест, в събота лекарката (д-р Врагалева от МЦ Фемина, при която ходя по принцип и съм супер доволна) потвърди – 7 г.с., термин 11.04.2014 г. Следващ преглед – 14.09

За протокола – на 31 год. съм, от София, първа бременност, като цяло много нашашкана бъдеща мама Sad. Засега от симптомите при мен най-изразена е липсата на апетит (за разлика от небременните времена), чувствителни гърди, леко гадене и сънливост.

Пожелавам на всички ни лека бременност, здрави бебчета и искрено се надявам да сме си полезни и да се подкрепяме в този много важен (и за мен съвсем нов) период  Simple Smile

Малко дългичко стана като за първи пост, ама нейсе  Rolling Eyes

# 536
Добро утро!
Просто съм гроги! По-изтощително нещо от бременна жена с домакинска работа е бременна жена с малко дете и домакинска работа....и мъж в командировка. Това бебе ще е истински боец, щом издържа на всичкото това натоварване. Колкото и да се старая да си почивам все още на никой не съм казала (докато не чуя сърчице, надявам се днес) няма да казвам и съответно още никой не ме пази Grinning

И аз съм с гъбички, тъкмо щях да ги лекувам, когато хоп - бременна. Лекаря каза преди втория триместър нищо не може да направи за тях, но ми изписа един крем с 1% клотримазол в него, каза да се мажа, но изобщо да не навлизам навътре, само около 2-3см. Казва се Канестен, не съм лекар и не го "предписвам" на никой, но ако имате проблем питайте лекаря си за него  Peace Аз само веднъж се мазах и като че ли сърбежа спря, затова за сега го оставих. С раничката ще видим какво ще правим, кога и как...

Много се изплаших от това за неизмитите салати, онзи ден като хапвах навън усетих някакво хрускане (тоест пясък в марулата, ужас) и спрях да я ям, но .... вече ще знам, благодаря  Hug

И аз сънувам кошмари, но от най-гадните - че бебето се ражда с някакво увреждане, насилвам се да мисля за друго, за нещо позитивно, много е отвратително това изживяване...

С първото бях убедена, че имам майчински инстинкт и ще е момиче, даже само момичешки имена мислих. Оказа се момче за изненада на всички ни Simple Smile Сега не смея да "попитам себе си", имам предпочитания, но в крайна сметка каквото ми е предивидла съдбата Simple Smile

Днес съм на първи истински преглед, дано всичко е ОК.
Хубава седмица на всички  Hug

# 537
  • в 1001-та нощ
Според докторските писания - в 1 триместър - имунитетът силно спада (70%) - за да не се  отхвърли плода, като чуждо тяло и така ставаме входна врата към всякакви "гадости"  Sad и е хубаво да сме много внимателни  Blush

# 538
Момичета,искам да споделя мъката си с вас-вчера изгубих моето бебче!Стана тончо за 5 мин.Преди тове се бях обадила на лекарката и й споделих мче имам леко зацапване и тя ми каза ,че ме чака веднага в кабинета за преглед.В момента в който взех да се приготвям за тръгване чух и усет в корема си едно"пук" и ме преряза силна болка.След това потече обилно кръв и когато отидох в банята да се измия от мен изпадна шепа съсирена кръв и бяло безцветно мехурче в единия край.Когато отидох при лекарката и тя ме погледна само потвърди ,че ембриона е изхвърлен и че най вероятно е било "кухо яйце" или се дължи на някаква хромозомна аномалия несъвместима със живота-това е причина за спонтанния аборт при мен.След това ми направих кюртаж във болница понеже имаше много съсиреци и голям кръвоизлив и докторката искаше да е сигурна,че всичко е изчистено както трябва!Съжалявам ,че трябва да споделя това с вас,но го правя за да ви кажа,да не подценяване абсолютно нищо по време на бременността си!Всеки странен и необичаен за вас симптом трябва да споделите с лекаря!За себе си  ще кажа,че по-добре че се случи това сега,защото иначе имаше риск  или да родя дете с анамолия или тази аномалия да се отрие по-късно при БХС или ФМ.А колкото по-късно е извършен един аборт ,толкова по-големи могат да бъдат и последствията от него!Ние ще опитаме пак след 3 мес. по съвет на лекарката.А на всички вас от сърце пожелавам лека и безпроблемнна бременност на която да се радвате и да си родите живи издрави сладки бебчета!!!Стискам палци на всички бъдещи мамчета!!!

# 539
  • в 1001-та нощ
Прегръдки, и кураж  Blush

Общи условия

Активация на акаунт