Априлки 2014

• 41 206
  • 728
  •   1
Отговори
# 510
Таджмахал, пиеш ли някакви хапчета?
Докато се свържеш с лекаря си, просто лежи. Можеш да пиеш и но шпа.

Аз още съм безсимптомна и това ме притеснява. Единствено ходенето до тоалетната по сто пъти на ден може да се нарече симптом, но аз пия и страшно много вода. Добре, че утре съм на лекар, но нямам търпение и съм страшно нервна! Всякакви сценарии ми се въртят из главата. Дори един път си представих, че лекарят ме гледа притеснено и казва: Но какво е това?!?! ... И се оказва, че съм бременна с жираф.  Laughing При това жирафи тризнаци.

# 511
Mademoiselle Chocolate ,не мила,не вземам никакви лекарства.Всичко до сега си беше ок,като изключим гаденето и лошотия през дене и това че много ми се спеше.От вчера сън не ме лови,може би от притеснение!Ще потърся лекарката си и ще взема да пия но-шпа ако не я открия.Сигурно ще полудея до утре.в друг форум прочетох,че в първите 3 мес. от бременността е нормално да има леко зацапване около датата ,на която по принцип е идвал цикъла.Дано да е така и тревогите ми да са напразни,но докато не каже лекаря ,няма да се успокоя!

# 512
Още ли имаш зацапване или спря вече?

# 513

Mademoiselle Chocolate, споко за симптомите и аз бях така до преди две седмици. Но от два дни имам всички екстри  Laughing .По цял ден ми е лошо и ми се лежи, само вода с лимон ми помага, така че  няма за какво да се притесняваш, по- скоро се радвай че се чувстваш добре  Grinning

# 514
Още ли имаш зацапване или спря вече?
Много е малко зацапването и почти само  когато се избърсвам има на хартията,дано спре до края на деня!

# 515
Таджмахал, лежи си днес, ще мине. Утре кажи как е минал прегледа.

Психея, аз по принцип имам ниско кръвно. В момента малко по-често ми става лошо, не знам дали да го считам за симптом. Във всеки случай утре съм на лекар и ще видим вътре ли са, жирафи ли са или нещо друго ...  Laughing

# 516
здравейте пак и от мен,мили мами....тези дни усещам някакъж лек сърбеж и доста се притеснявам дали не са гъбички или някакви бактерии....ами ако са,как ще ги лекувам сега не мога да пия каквито и да е хапчета.....ако има някой по-запознат да помага  Simple Smile

# 517
  • Nova Zagora
Здравейте момичета! Записвам се и аз в темата тъй като вчера видях така желаните 2 чертички. Според калкулатора на бг-мама термина ми е 28 април което е и рождената дата на майка ми. Много се вълнувам и не мога да си намеря място от удоволствие.

# 518
  • Nova Zagora
silviq.qneva зависи какво е, но най добре иди при гинеколога ти, аз през първата бременност имах проблем който доктора ми разреши с едни вагинални свещички, мисля че се казваха полижинакс. Всеки проблем си има решение само не трябва да чакаш да се задълбочи.

# 519
При зацапване - веднага на лекар... Шоколадке, как са жирафите Wink

# 520
За гъбичките - мисля, че четох, че лечение може да се започне едва след приключване на третия месец.

Сисинка, добре дошла  Hug

Вероник, току що се събуждам от сън. Сънувах, че раждам близнаци. Родих първият, беше доста едричък, след това втория, обаче не изплака. И мъжът ми, докато обясняваше, че има проблем, аз поглеждам и установявам, че всъщност второто не е бебе, а е кренвирш. От няколко части с найлончето. Успокоих го, че няма проблем, а просто съм родила кренвирш и станах да кърмя първото. По едно време се сетих, че съм забравила да родя плацентата. Обаче ми казаха, че при този вид раждане нямало плацента и аз се успокоих. 

# 521
  • в 1001-та нощ
о, скица, разсмя ме с глас  Blush аз с предната бременност - някъде втората половина на 2 триместър - започнах да сънувам истински филми на ужасите, събуждам се облекчена, че кошмарът е свършил и пак заспивам и всичко започва наново ... и това продъкжи докато не родих, кошмарна ситуация  ooooh! ooooh! ooooh! дано не се повтаря  Blush

сега уикенда за първи път съм сама ..... имах планове да свърша 1000 неща, а спя денонощно - през деня, през нощта - сън, сън, сън ..... какво беше това чудо, като се има предвид, че по принцип спя малко и следобед никога  Blush

приятно ми е да си почивам обаче и съм с усещането, че сега ми се полага и заслужавам  bowuu bowuu

# 522
Здравейте, пиша от болницата. Почти цяла седмица съм тук. Бебчо е добре и се надявам скоро да ме изпишат. Имах кървене и болки. Оказа се отлепване. Ще ви пиша пак по-натам. Моят съвет е дори и при зацапване да се търси веднага лекар, за да се вземат навреме мерки.

# 523
  • в 1001-та нощ
Чудесно е, че сте овладели ситуацията Simple Smile и хайде скоро у дома  Hug

# 524

Mademoiselle Chocolate аз също съм с никакви симптоми. Аз също съм по принцип с ниско кръвно и преди 5 дена ми стана леко замаяно, но с малко шоколад се оправи работата.
Не се притеснявай, всичко ще е наред!
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт