Априлки 2014

• 41 218
  • 728
  •   1
Отговори
# 495
Таджмахал, напълняла си уставно първия път  Laughing Аз бях напълняла зверски и сега съм решила да внимавам, че е много трудно с толкова натрупани килограми. Освен това не ми се иска да се обезобразя пак.

Дайте идеи за закуска? Нищо конкретно не ми се яде, а започвам да огладнявам.

# 496
Аз сутрин обичам зърнена закуска с прясно  мляко, любимо ми е, към нея слагам и семена от Чиа, семки, ленено и сусамено семе и каквото имам всъщност  Crazy

И аз не съм казвала на никой само мъжа ми знае и искам да запазя колкото се може повече новината, да мине 3 месец.  Simple Smile

За секса не знам, индивидуално е, ние си правим. Най- добре е лекар да се пита. Аз още не съм ходила.

# 497
Чудесна идея! Само трябва да отида за мляко. Между другото, откакто разбрах, че съм бременна го варя. Много е досадно, защото го обичам студено и след това чакам да изстине.

За секса - ами ние се предадохме. Но добре се чувствам, нямам болки. Пих след това едно но шпа за собствено успокоение. Въобще от 2-3 дни се чувствам толкова добре и нормално, че се питам бременна ли съм изобщо.

Кой освен мен пие хормонални препарати? Каква ви е дозировката?

# 498
  • София
 Mademoiselle Chocolate,Аз пия няколко:
Достинекс 1/2 на седмица
Естрофем 2х1
Утрогестан 2х3 вагинално              Отделно пия витамини Прегнакеър и Рибено масло на Абофарма
Кортикостероид:
Медрол х 1
Бия всеки ден Фраксипарин заради тромбофилията ми Joy

Добре дошли на новите бременелки Hug Hug Hug
Чудя се от цялата група колко ли близнашки мами ще имаме? newsm78

# 499
Здравейте, момичета!
Моят болничен свърши и сега се настройвам психически за работа довечера.. Sick , но нещо не ми се отдава  newsm78 .
Ех, тия килограми... Аз с първата бременност качих 22кг, които за моя радост успях да сваля сравнително бързо след раждането, но ми се иска с тази бременност да кача по-малко. Все си представях как ще се храня здравословно и в умерени количества, а то само нездравословни храни ми се ядат и хляб, много хляб!!! smile3538 Количествата са сравнително умерени, но и сравнително често  Grinning
В крайна сметка се моля за здраво бебче, а килограмите ще ги мисля после.

Аз лично нямам търпение да знам полът на бебето, но ми е интерсно дали има някой, който ще иска да си има изненада?

Поздрави на всички и усмихнат ден!

# 500
Аз искам да е изненада. Много е готино. За голямото ни казаха 2 дни преди да се роди (по грешка), а за малкото разбрахме, когато се роди. Голяма емоция беше, но си постоя малко и без име докато измислим как да се казва. Simple Smile)

# 501
  • София
 Joy Аз вече съм ги нагласила имената-две за момиче и едно за момче hahahaза всеки случай

# 502
Аз пък преди да разбера, 1е съм бременна ме озари някаква мисъл, 1е моето дете ще се казва по определен на1ин и сега се 1удя дали, ако е от подходяшия пол е грешка да не го кръстя с името, което ми хрумна, защото хи1 не ми харесва това име.

# 503
Сексът на този етап не се препоръчва, забранен ми е до 12-13г.с., макар че нито имам болки, нито зацапване, просто лекаря каза забранено! До тогава е рисков период

Майка ми каза, че нито с мен, нито с брат ми й е било лошо, така че по-скоро мисля, че е до майчиния организъм. Аз знам, че бременните повръщат, защото тялото започва да разпознава чужд организъм в него и се "бори" с него. Но може и да не е вярно, така съм чувала.

Прясно мляко не съм варила, трябва ли да го варя? И аз го пия студено направо от кутията. Вчера хапвах салата с калмари и след това се зачудих дали не бяха към забранените.... Апетитът ми започна да се възстановява, но все още не е много силен. Отслабнала съм с около 1кг за 1-2 семици, до ранния следобед не мога да погледна храна, а после основно плодове и салати ме привличат.

# 504
През първата ми бременност повръщах толкова, че свалих 5 кг...едва не умрях..буквално! Надявам се сега да не е така, още не съм направила сефтето Wink За ФМ - ще ходя на всички, чудесно е!

# 505
Прясното мляко се пастьоризира на 70 градуса, при която температура умират повечето бактерии. Но не всички. За детето млякото го варя. За второто сега също  Grinning

Аз дори прекалявам малко с пазенето. Например знам, че токсоплазмозата и листериозата са много опасни в начална бременност и могат да се хванат от сурово месо и неизмити зеленчуци. Както и тениите от неизмити зеленчуци. В резултат на което навън вече не ям салати. Меса също, докато не захладнее, че много натравяния има в момента. Неприятно е и мислех, че след като ми е за втори път ще бъда малко по-спокойна е небрежна, но не би.

За секса да докладвам - все още съм жива. Чувствам се супер, нямам никакви болки. При първата ми бременност още на първия преглед лекарката ми беше казала, че сексът е позволен през цялата бременност. След като се получи проблема не сме и помислили, но после - след четвъртия месец отново ни беше позволено.

Името на Трохичко е отдавна измислено, както и полът  Grinning Макар, че мъжът ми все още е на мнение, че ще е Трохичка, но ... аз имам вътрешна телепатична връзка с трохата и знам, че ще е момче. При това ще е много кротко и симпатично.

# 506
Момичета помагайте,много съм притеснена-днес получих едно леко зацапване.Миналият месец на същата дата получих също когато трябваще да ми дойде цикъла.Дали е нормално,цветна бременност ли е,  или има проблем!

# 507
  • в 1001-та нощ
по-рано някой сподели и лекарят казал, че щом е кафяво - нямало проблем, но ти утре - коментирай с лекаря си все пак  Peace

аз не подценявам нищо, което не ми изглежда естествено  Peace

# 508
Благодаря на всички за топлото посрещане
Таджмахал аз имах същия проблем със първата и втора бременост
Не се оказа нищо фатално почивай по възможност повече ,но все пак се консйлтирай с лекар за твое успокоение
Сега пак ми се случи 2-3 капки но се преуморих тези дни
Пих нощ па и магнетично и си легнах с моят палавник е трудно да почиваш аз все още съм в отпуск по майчинство ползвах и трите години и си го гледах сега ще го пускаме от октомври
На мен корема ми се отпусна много предния път качих 12 кг но сега почвам от повече кг за съжеление и като гледам макар че нищичко не мига да ям май ще се дебелее ама нищо само се моля за всичко ни да са наред бебоците
Една рецепта за прекрасно питие
Лимони -3
Мента листа
Захар
Настърган джинджифил
Става страхотна лимонада и много полезна
Вода
Хубав ден утре аз все пиша по нощите но нямам други време и наши ми е лошо не мога да спя:)))

# 509
Много благодаря за съветите,дано наистина да не е нещо опасно!Дано успея да си открия лекарката ,че днес е неделя!Повече усмивки и прекрасни моменти с бременеенето на всички!!!

Общи условия

Активация на акаунт