Априлки 2014

• 41 221
  • 728
  •   1
Отговори
# 480
  • Сидни
 Да се "похваля"
И аз от днес в 18ч съм официално зачислена към мацките на които им се гади и вие свят. Ужасно е. Застигна ме на паркинга на Фантастико, когато помирисах миризмите от отдушника им, тези на готвено  ooooh!
Ние влязохме за риба, а на мен лошоооо, на касата продавачката сякаш се бореше за награда за най-бавна продавачка, исках да я удоша. И оттогава лежа, като помисля за храна и ми се драйфа зверски.... #Crazy

# 481
  • Варна
Здравейте   bouquet Честито на всички новодошли, пожелавам ви леко бременеене и здрави бебчета на финала !     bouquet
Не съм писала отдавна, защото нямаше нищо ново за казване, но редовно ви четях  book
До преди 2 дена изобщо, не се чувствах бременна, но сега.... киселини (още от преди), гадене, липса на апетит, замайване... и щом ми стане зле си полягвам и заспивам (по няколко пъти на ден)  newsm62 Имам си час при доки 10.09 и нямам търпение да чуя сърчице     girluu

# 482
Здравейте,ето ме и аз при вас-терминът ми е на 5 април.Надявам се всичко да е наред,макар ,че още в началото си пролича ,че тази бременност няма да е кото първата.Първият път изобщо нямах никакъв проблем до самото раждане,ако не беше големият корем,нямаше да повярвам че съм бременна!А сега-още от началото ми е лошо,кога следобед,кога през целият ден,ужасно много ми се спи -добре че в момента съм в отпуска!Може би причината е в напредналите ми годинки-септември ще стана на 37,но въпреки това решихме че ще имаме още едно дете и сега сме доволни че мечтата ни ще се сбъдне!Много съм притеснена дали всичко ще е наред с бебето и за това ще си направя БХС и ФМ.Моля някой да ми препоръча проверен лекар и лаборатория за изследването!Знаете ли какви са цените за  БХС и ФМ,че навсякъде информацията е различна или  остаряла?Много ме е страх,дали всичко с бебето ще е наред,предвид моите годинки,ама наистина много искаме това бебче!

# 483
  • USA
Mademoiselle Chocolate, според мен ти е рано за гадене. Като че ли се появява към 6-7 седмица. Моли се да нямаш такива екстри, защото е ужасно.

MissBluIz, аз не пия по принцип кафе, а съм с ниско кръвно. Да, ние чухме сърчице, аз бях с голям риск за спонтанен аборт, но нещата се оправиха. Ходих временно при други доктори докато ме приеме този, на когото се бях спряла. Вчера бях при него, много ми хареса,  а и чух, че бил много добър. Той е към Macneal hospital. Понеже съм над 35 г., докторът ми предложи ако искам да си направя генетичен тест. Аз имах с предната бременност, но той каза, че този бил по-нов и като такъв, не много застраховки го покриват. Аз ще си го направя за всеки случай, бил по-точен от предния.

За гаденето-много ми е зле, едва се държа на краката си, само като си помисля за храна и ме втриса. Тази сутрин беше и първото ми повръщане. Гледам все да полегна, но с дете вкъщи, не става.

И аз си разкопчавам вече копчетата на дънките, стискат ми. Започнах да се оглеждам за дрехи за бременни. Предният път бях с огромен корем, този път пак предполагам. Тогава пак много ми се гадеше и постоянно се тъпчех с хляб и солети, за да ми мине, качих 20 кг. Този път ще се постарая да се храня по-добре.

# 484
Здравейте
След кратко колебание решиш да пиша
Първо поздравявам всички бъдещи майки
За тези на който им е за първи път пожелавам да изпитат това велико чувство
На втори като мен много търпение и възможно най -лека бременост
За трети това са майки герои много много ви се възхищавам и на мен ми е мечта
На всички успех
Аз съм с последна мен 10.07.2013 бебето го направихме на 20.07 защото беше само веднъж
На 19 бях на лекар и видях сак със жълто тяло
На 30 съм на следващия
Имам син на 3 год почти
Една неуспешна първа бременост патологична заради която изживях всякакви изследвания със синът ми но слава богу родих прекрасно момченце
Ходила съм на всички възможно изследвания и морфология
Във фемина с доц димитрова и др цолова и във щерев при док савова
Тя сега следи бремеността ми още нямаме сърдечна дейност защото отидох в 5 г.с.
Заради първия кошмар който преживях се чудих дали не е рано да се запиша при вас и само ви четях но реших да съм позитивна и да се включа
Аз съм с непрекъснато гадене 24 часа нищо не ми се яде и е малко побъркващо особенно покрай другите задачки сега пробвам едно хомеопатични от днес
На никого не сме казали дори и ба детето имаме горчив опит но вие сте толкова сладки и позитивни че ме издържах
На всички желая от все сърце безпроблемна бременост и безкрайна радост април месец
Мият термин е 16.04.2014
Е не според лекарите те почват да те изследват след като видят така очакваната сърдечна дейност
Хубав ден на всички от мен

# 485
  • в 1001-та нощ
А какво ще кажете за комбинацията - но шпа + секс? Така нулираме опасността от контракции.

не се нулира, зависи колко е чувствителна матката, в общия случай не усещаш контракциите от докосване, виждат се на уред  Peace

за успокояване на гладката мускулатура и магнезий, но има ли контракции .....

много майки правят секс до последно - говори с лекаря си  Peace

Само на мен ли не ми се гади? Започвам да се чудя дали не трябва да се притеснявам. Не ме болят гърдите, не съм нервна, не ми се яде ... Нямам търпение да видя в понеделник, че всичко е наред.

и аз няма гадене, но гърдите ми са напрегнати, с предната бременност - се случи по-късно, явно е индивидуално  Peace

# 486
Здравей, Елфи Simple Smile Има едно правило - след всяка трудна бременност на жената се полага лека бременност. Така е честно Simple Smile Така че - вярвам, че този път при теб всичко ще е наред.

За гаденето - естествено, че не го предпочитам  Laughing И през тези екстри съм минала веднъж, така че втория път мога спокойно и да пропусна, не се натискам Simple Smile

Таджмахал, добре дошла и ти  Hug Казват, че щом ти е лошо, е момиченце. В книгата ми за бременни пише, че не е много сигурно дали не е просто легенда, но едно от обясненията било, че към естрогените на майката се добавят и тези на бебето, което предизвиквало неразположения...

Усмивчица, не е ли много късно прегледа ти за сърчице? Ще си в навършена 10та седмица - почти време за първата ФМ.

Елена, честито ти гадене и на теб  Grinning Дано да ти мине скоро. С първородната ми гаденето не продължи дълго, може би две седмици... Дано и при теб да мине бързо Simple Smile

Алена, аз принципно имам чувствителна матка (изглежда). При всяко натоварване получавах болки. Първият път ми вляха две банки магнезий, отделно пих магнезий на хапчета... Благодарение, на което не успах да родя нормално и родих със система. Та не знам - на много места чета, че матката действително се съкращава, но това не са онези контракции, които дават импулс за раждане - т.е. не могат да навредят, ако всичко е наред. Естествено ще питам доктора в понеделник. Това ми е въпрос номер 1. Номер 2 е - защо ми е толкова голям корема?  Laughing

# 487
  • в 1001-та нощ
 Blush ако беше малък - щеше да се терзаеш - защо е малък  Blush

# 488
Blush ако беше малък - щеше да се терзаеш - защо е малък  Blush
Joy
Шоколадче колко е голямо детето ти? Може би матката все още не се е прибрала напълно от първата бременност. А и все пак не си първескиня, нормално е нашите кореми да проличат по-рано Peace

Таджмахал, Елфи 80 привет! Елфи постът ти ме накара да се усмихна, някаква лъчезарност струи от него.

И ние не сме казали на никого, ще се опитаме да крием възможно най-дълго. Ще е трудно, защото цялото племе е около нас и се виждаме всеки ден.

# 489
Кости, отдааавна съм раждала. Матката се е прибрала от тогава насам няколко пъти. Даже от няколко години съм си на килограмите от преди да родя.

Апропо, някой да е напълнял на килограми? Аз се тегля прилежно - толкова не съм се теглила от не помня кога. Преди два дни не бях мръднала.

# 490

Таджмахал, добре дошла и ти  Hug Казват, че щом ти е лошо, е момиченце. В книгата ми за бременни пише, че не е много сигурно дали не е просто легенда, но едно от обясненията било, че към естрогените на майката се добавят и тези на бебето, което предизвиквало неразположение
 Mademoiselle Chocolate,дано да си права мила!Не че е толкова важно,но понеже си имаме едно момченце,сега надеждите ни са за момиченце!Но най-важното е бебето да се роди живо и здраво!Леко бременнеене на всички априлки ,и дано накрая да се радваме всички на едни хубави здрави бебета! Simple Smile

# 491
Здравейте,ето ме и аз при вас-терминът ми е на 5 април.

здравей, и аз съм за 5ти април

# 492
Mademoiselle Chocolate,аз все още не съм напълняла на килограми,но може би понеже апетита не ми се е увеличил!Но като че ли коремчето започва да си личи,лекичко!През първата бременност започнах от 50кг. и до 4 месец не качих нито грам,когато родих бях 62кг.Сега започвам от 49кг и дано пак да не кача много!

# 493
на мен с първото ми беше лошо , момиче е , сега пак ми е лошо . но и мжо ми каза, че пак момиче ми е правил хихихи  Praynig

# 494
Здравейте,ето ме и аз при вас-терминът ми е на 5 април.

здравей, и аз съм за 5ти април

Чудесно мила,желая ти лека и прекрасна бременност!

Общи условия

Активация на акаунт