Априлки 2014

• 41 226
  • 728
  •   1
Отговори
# 465
  • в 1001-та нощ
ОХ А НА МЕНЕ ЦЯЛ ДЕН МИ Е МНОГООО ЛОШО....ГАДИ МИ СЕ ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР... КАК РАБОТЯ ЦЯЛ ДЕН И АЗ НЕ ЗНАМ, А И НА НИКОЙ НЕ СЪМ КАЗАЛА /САМО НА МЪЖА МИ/. Sick

ПОМОГНЕТЕ С НЕЩО?

консултирай се с лекар, не приемай каквото и да е - ако не е изписано от лекар  Peace

колко време ще пазиш тайна?

# 466
Хора, аз пак да питам за секса. Толкова ли е противопоказан? А алтернативи без пенетрация? Много ми се прави.., а нали уж трябва да се пазя.
Два дни преди цикъл зацапах еднократно. От тогава съм на лекарства и лек режим. Но болките в корема ми отшумяха преди няколко дни. Като се замисля май са били само около датата на цикъла. И в момента ме гложди много усилено въпроса за секса.

# 467
  • в 1001-та нощ
може да се внесе инфекция, може да се провокират контракции, например  Peace Иначе либидото се засилва при не малко бъдещи мами  Blush Доста двойки не се ограничават, други решават да се пазят  Blush

# 468
Правило няма, зависи как се чувстваш. Разбира се, душът преди и след е задължителен Simple Smile.

# 469
ууу, моя мъж все си иска, а аз хич не чувам. горкия е на сухо от около месец. много ме болят гърдите. все ми мирише на разни миризми, все ми е лошо, повръщам , не толкова често както при предната бременност, но има време. преди повръщах 3 и 4 месец, ядях основно сирене, краставици, варени картофи.  на мен деган ми бяха изписали преди, но аз не го пиех. повръщането няма как да се спре. хормони . и система ми вливаха... мина си периода и спрях.

# 470
На мен предните бременности ми бяха ОК, но това, което забелязах и при двете е, че неминуемо повръщах от храни, които не са добри за мен. Много ми беше зле от мляко и домати, ако хапнех нещо съмнително, веднага се отразяваше като киселини и връщане..

# 471
А какво ще кажете за комбинацията - но шпа + секс? Така нулираме опасността от контракции.

# 472
    Благодаря ти, minzuhar4i !! За д-р Боян Георгиев и аз съм чувала хубави неща и от други места и се записах за 27- ми  при него. Дано всичко мине както трябва и наистина да се окаже "моя" лекар. Wink
Кажете момичета в коя седмица трябва да започнат женските консултации?? Нещо имам проблем с болничните и не искат да ми дават, докато не започнат консултациите , а на работа има един климатик точно върху мен духа....Личната ми казва че не може за повече от една седмица да ми даде болничен и така в един омагьосан кръг  Sad

# 473

Гертруда Simple Smile Видях, че и ти си се записала за темата за АГ Селена.. май двете с теб сме на една вълна Grinning Аз намерих Йога център, където имат програам за бременни, намира се на малката главна http://om-plovdiv.com/, отделно в Селена имат, но няма информация за график и цени в сайта им.

Тази йога не виждам дали е за бременни. Ще се обадя тези дни и в Селена и ще питам за техните курсове, но ще тръгна след 12 г.с. разбира се. Ще дам инфо, ако разбера повече.

И аз съм много зле през деня - гади ми се силно, прилошава ми, почти не мога да се съсредоточа на работа, за миризмите да не говорим, спрях да се парфюмирам, забраних и на половинката да го прави вкъщи.  ooooh!

# 474
Само на мен ли не ми се гади? Започвам да се чудя дали не трябва да се притеснявам. Не ме болят гърдите, не съм нервна, не ми се яде ... Нямам търпение да видя в понеделник, че всичко е наред.

# 475
Момичета, вие пиете ли кафе?
Аз обикновенно пия само по едно еспресо на ден. От днес реших да не пия вече.
В момента имам ужасно главоболие, а преди като не съм пила кафе не е било чак толкова зле.  ooooh!
Незнам от кафето ли е или не? Някой друг с главоболие?

# 476

консултирай се с лекар, не приемай каквото и да е - ако не е изписано от лекар  Peace

колко време ще пазиш тайна?

АМИ ДА ЩЕ ОТИДА НА ЛЕКАР ТАЗИ СЕДМИЦА..., НО НЕ ЗНАЯ ДО КОГА ДА КРИЯ ОТ УПРАВИТЕЛКАТА..... И НА НЕЯ ЩЕ КАЖА , НО СИ ВИКАМ ОЩЕ Е РАНО

# 477

Незнам от кафето ли е или не? Някой друг с главоболие?
Аз и съм като пребито куче. Ниско кръвно ще да е причината.

# 478
Ако не пия кафе, цял ден ще ме мъЧи главоболие. Именно поради ниско кръвно.
Пия по едно сутрин, веЧе добавям и мляко. И предните бременности пиех.

Mademoiselle Chocolate без паника, на мен също не ми се гади, всъщност ако изклюЧим придърпванията, изобщо не се Чувствам бременна.

# 479
Г-це шоколад, с 2 седмици си след мен, мен от началото на тази ми е толкова зле, така че е съвем реално да те застигне тази тегоба, не си я пожелавай.
За кафето- и аз съм върколак без 1 кафе сутрин, но от няколко дни и от него ми се повдига, та и него се наложи да откажа.
И аз съм с главоболие и макар да се отнаям скептично към тези неща, има силни магнитни бури тези дни, всички в офиса се оплакват от глава.

Общи условия

Активация на акаунт