Априлки 2014

• 41 227
  • 728
  •   1
Отговори
# 450
  • в 1001-та нощ
Честито Simple Smile глезкат те Wink така трябва  Blush

Аз няма особени неразположения - все още, но гледам да съм по-кратка, спрях тренировките, до скоро бяха доста тежки и всеки ден .....липсват ми  Cry

С предната бременност ми прималяваше и ми се гадеше с виене на свят  - до потребност да легна, но сега няма още - рано е и може да е различно. Не съм имала позиви за повръщане, киселини или запек, нито хемороиди или разш. вени - сега ще видим  Blush

ОТ време на време ма втриса, но минава, спокойна съм, това е най-важното - на този етап  Blush

Също имам усещане за подут корем  Blush - с предишната бременност - започна да ми личи малко в 7 месец  Blush Почти нямам дрехи за бременни  Confused

# 451
За йога и аз много искам, но нямам никакво инфо за Пловдив дали и къде се провежда подобно нещо. Моля някой, ако знае, да сподели.
За плуването не съм толкова навита, най-вече заради хигиената на басейните.
Иначе и ние се присъединяваме към клуба на туптящите сърца.
Heart Eyes

Гертруда Simple Smile Видях, че и ти си се записала за темата за АГ Селена.. май двете с теб сме на една вълна Grinning Аз намерих Йога център, където имат програам за бременни, намира се на малката главна http://om-plovdiv.com/, отделно в Селена имат, но няма информация за график и цени в сайта им.

# 452
Привет на всички! Доста време не съм писала, но се старая да ви следя до колкото мога редовно.
При мен гаденето се усили и бях стигнала до състояние, в което нищо не мога да правя, а само да лежа. Не повръщах често, но бях като парцал. Наложи се да се домъкна до болницата и да си взема болничен, тъй като на всичкото отгоре този месец работя нощни смени и с това гадене и безсилие би било невъзможно да работя. Добре, че отидох, та покрай болничния успях да видя сърчице и да го чуя дори  Two Hearts , а също така ми предписаха Navidoxine и сега се чувствам в пъти по-добре! С предната бременност също имах такъв период, но не помня да ми е било чак толкова зле.
И аз вече откопчавам копчета на дънки и панталони, когато съм седнала.

# 453
NMW ние сме с един и същ термин изглежда. И аз съм така - не мога да си обясня защо имам изведнъж шкембе?! Нито ям повече, нито изпитвам вълчи глад. Движа се... До тоалетната ходя. А съм с надут корем. Вечер като че ли повече.

Blush има една приказка - че двама полуидиоти не правят един гений - като се съберат .... та и с незаинтересованите лекари е така - и 5 да са - не компенсират един "на място"   Blush

Лошото е, когато не са полуидиоти, а просто не им пука. На това му се казва престъпно нехайство.

Последна редакция: пт, 23 авг 2013, 14:35 от Mademoiselle Chocolate

# 454
  • София, Манастирски ливади
Здравейте, момичета!Честита радост на всички и леко бременеене!

След 5 години отново съм в априлските редици  Mr. Green Терминът ми е 10 Април. Днес бях на първи преглед.  Бебето е 10,4 мм, чу се и сърдечна дейност. Всичко е наред в общи линии. На 24.09 се разбрахме да направим изследвания и БХС.
На бъдещия батко още нищо не сме казвали, но ще почвам да го подготвям вече за новата му длъжност  Mr. Green

Аленка  bouquet

# 455
Добър ден и от нас.
Терминът ми е на 7 Април и ако сме късметлии, тогава се очаква да се роди третото ни дете. Simple Smile.

Последна редакция: пт, 23 авг 2013, 15:04 от Aludra *

# 456
  • в 1001-та нощ
Eееее, Drunde  Hug и ти ли Simple Smile))) усмихнах се толкова неосъзнато, много се радвам, ще бутаме количките заедно  Heart Eyes

Вие сте 10 дни преди нас  Blush

Подуването е нормално  Peace най-често е хормонално обусловено, може и да е задържане на газове, поради забавяне на метаболизма  Blush

# 457
  • Сидни
... ох да....газовете Stop Shocked

# 458
Здравейте Simple Smile
Време е и аз да се присъединя към вашата групичка...отново съм бременна, трета по ред, като май месец тази година родих сина си!!!!...със сигурност ще съм единствената толкова бърза, но пък всичко ми е ужасно прясно, сякаш до вчера бях с корем...луда работа, но явно съдбата си знае работата...пожелавам на всички ви лека и без проблемна бременност и само хубави новини Wink

# 459
Ха, честито. А аз съм се тръшнала как ще се справя с разлика от по две години между трите Simple Smile)
Леко бременеене и най-вече здраве. Това е важното.

# 460
  • София
Здравейте Simple Smile
Време е и аз да се присъединя към вашата групичка...отново съм бременна, трета по ред, като май месец тази година родих сина си!!!!...със сигурност ще съм единствената толкова бърза, но пък всичко ми е ужасно прясно, сякаш до вчера бях с корем...луда работа, но явно съдбата си знае работата...пожелавам на всички ви лека и без проблемна бременност и само хубави новини Wink

Еха,сладурка Hug Hug HugЕдинствената такава шампионка,която познавам е моята майка,разликата със сестра ми е 1 г и 20 дена Joy  На нея са и казали,че кърмата пази от забременяване,а аз съм пример,че това не е така.Успешна бременност,това е голям късмет Hug Hug Hug

# 461
Леле, майки героини. И аз само мрънкам, че разликата им ще бъде малка (2г и 3м), а ми се искаше да е над 3г, ама като си правиш планове обикновено някой отгоре се намесва Simple Smile

За гимнастика за бременни е рано! Изчакайте да навлезете във втори триместър, след 12г.с. и тогава може. В нета има много клипчета, в youtube.

Много се притеснявам от течението, което имам. И раничка на шийката, която исках да лекувам. Може ли да се лекуват по време на бременността, към 4-5месец някъде, или трябва да се чака след раждането? Първото ми дете се роди с някаква инфекция и беше на АБ още в болницата, все си мисля, че е заради проклетата раничка, която си отглеждам от години Sad

ФБ групичка си направихме с мамите от предното раждане, но след като родихме. И тогава групичката тук изведнъж замря. Дано не се случи същото...

# 462
blagbg браво, по-смела си и от мен. Моята е поне на 7 месеца Grinning

Диди_1985 благодаря!

Момичета, амниото не е задължително Peace И ако знаехте каква игла мушкат в корема ви, в близост до беб, хич и нямаше да се натискате за това изследване.

Алена тъй като и двете ми бременности като цяло бяха безпроблемни, не мисля да бързам с прегледите. Вярвам на гинеколога си и няма да се допитвам до друг (дано не се и налага), при него ще си ходя всеки месец, едно БХС и една ФМ Peace

# 463
ОХ А НА МЕНЕ ЦЯЛ ДЕН МИ Е МНОГООО ЛОШО....ГАДИ МИ СЕ ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР... КАК РАБОТЯ ЦЯЛ ДЕН И АЗ НЕ ЗНАМ, А И НА НИКОЙ НЕ СЪМ КАЗАЛА /САМО НА МЪЖА МИ/. Sick

ПОМОГНЕТЕ С НЕЩО?

# 464
 Simple Smile..за геройството само времето ще покаже, най-много да си спечеля билет за диспансера Joy Joy
Единствено, което ме притеснява повече е, че последното ми раждане е със секцио, това крие някой рискове, но се консултирах с няколко независими лекари и тяхното мнение е, че по малък е риска да го изнася от колкото да се прави аборт на този етап...та, нека господ е с нас всички и успешно бутане до финала!

Общи условия

Активация на акаунт