Априлки 2014

• 41 197
  • 728
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте ,мамчета! Ние очакваме нашето бебе на 1-ви Април, това ми е първа бременост, на 29 г съм:-)
Исках да попитам дали има сред вас някои които да не изпитват гадене?
Аз съм отпаднала, имам болки в гърдите но не ми се гади много, нито повръщам и се чудя дали това е нормално?
Мерси!

# 571
  • Nova Zagora
tajmahal съжалявам за загубата ви и не мога да си представя как се чувстваш. Поста ти ме накара да се замисля и отивам на лекар днес. Знам че е рано,но искам да знам че всичко е както трябва, защото наистина се чувствам много зле Sad
Maia1111 не е задължително да ти се гади. На мен обикновенно ми се случва рано сутрин или изобщо не ми се случва, а с предната бременност повръщах от 1-я до последния ден!

# 572
tajmahal  Hug  Hug

При първата бременност отидох веднага и само се потвърди бременност. Сега изчаках до 7г.с. и се чу сърчицето. Изследвания веднага ми пуснаха по ЗК. Сега само съм в чуденка за БХС...ФМ ще направя, но този БХС малко ми се вижда като статистика....Имам време да помисля до 23.09.

# 573
  • в 1001-та нощ
Здравейте ,мамчета! Ние очакваме нашето бебе на 1-ви Април, това ми е първа бременост, на 29 г съм:-)
Аз съм отпаднала, имам болки в гърдите но не ми се гади много, нито повръщам и се чудя дали това е нормално?
Мерси!

Аз  Peace единствено се изморявам много по-лесно  Peace, като активно спортуваща до скоро - никакви физически драми съм нямала, сега се "запъхтявам" от нищо  Cry

# 574
Мерси!

който повръща ще има момиче, който не - момче - бабино поверие. макар че доста майки така също са имали бременности и както и аз съо - с каката мн повръщах

# 575
хайде , хайде, каним мами във фейсбук тайна групичка за априлките.

# 576
tajmahal, съжалявам за загубата ти и ти желая съвсем скоро отново да си в отбора на бъдещите майки!

За корема
-моят е слепен за гърба, но тръгвам и от малко кг. Приятелката на брат ми, с която сме с 2 дни разлика, вчера ми показа бая голям корем за 8г.с., нищо, че и тя е слаба.  Crazy

За кафето - не е вредно по 1 на ден  никой случай, просто аз при аромата на кафе и получавам изблик на  Sick .

За направленията - моята гинеколожка ми каза, че с първото направление от ЛЛ, което беше за установяване на бременност, ще се гледаме 1мес. , т.е. още веднъж на следващия ми преглед на 12ти и след това ще взема следващото от ЛЛ , за ЖК, различни са двете направления, да.

За казването - не мога да си представя да не кажа на родителите си най-малко, та нали за това са ни най-близките хора, дори да стане нещо лошо, да бъдат до нас. Родителите и приятелите ни знаят от преди първия преглед още, за това са до нас все пак.

За храненето - много ям, защото това е единственият начин да не ми се гади толкова силно дори за 20мин. Започна ли леко да огладнявам и става страшно.  Sick Гледам да се храня най-вече с плодове и зеленчуци, но снощи си позволих и малко филе, разбира се просто за опитване, знам, че не е препоръчително, но пък ми е вкусно.

За водата с мед и лимон - жив да е този, който го предложи, направих си тази сутрин и се освежих за 30мин. поне. Иначе пия вода с лимон, натуралната ми е блудкава и пак получавам гадене.

Успешен ден!

# 577
Гертруда Смехуркова   защо филето  не е препоръчително,за първи път чувам.Кое филе рибно или пилешко?

# 578
  • в 1001-та нощ

аз пуснах съобщение още миналата седмица и все още не съм добавена   Crossing Arms Sad

# 579

За храненето - много ям, защото това е единственият начин да не ми се гади толкова силно дори за 20мин. Започна ли леко да огладнявам и става страшно.  Sick Гледам да се храня най-вече с плодове и зеленчуци, но снощи си позволих и малко филе, разбира се просто за опитване, знам, че не е препоръчително, но пък ми е вкусно.

За водата с мед и лимон - жив да е този, който го предложи, направих си тази сутрин и се освежих за 30мин. поне. Иначе пия вода с лимон, натуралната ми е блудкава и пак получавам гадене.  

Успешен ден!
що да не е препоръчително филе ?????? аз всичко ям.
предната бременност пиех много газирана вода с мед и лимон. против киселини и  за освежаване

# 580

аз пуснах съобщение още миналата седмица и все още не съм добавена   Crossing Arms Sad

ау, ами не знам, аз ще те добавя. https://www.facebook.com/diana.k.doneva това ми е профила, стани ми приятел

# 581
Коментирахме тук в началото на темата с момичетата за филетата, става дума за свинско пушено филе в моя случай. Основанията са, че не е минало добра термична обработка. За обработено по всякакъв начин филе - рибно, пилешко, свинско, това не е проблем.  Peace

# 582
  • Nova Zagora
къде е тази тайна групичка???

# 583
Коментирахме тук в началото на темата с момичетата за филетата, става дума за свинско пушено филе в моя случай. Основанията са, че не е минало добра термична обработка. За обработено по всякакъв начин филе - рибно, пилешко, свинско, това не е проблем.  Peace

днес закусвах свинско пушено филе

# 584
  • в 1001-та нощ

ау, ами не знам, аз ще те добавя. https://www.facebook.com/diana.k.doneva това ми е профила, стани ми приятел

Ще ти пиша довечера, че през деня нямам достъп до ФБ  Peace

къде е тази тайна групичка???

беше обявена 2 пъти, пак ще пуснат линка  Peace

Общи условия

Активация на акаунт