Девствена след 21

• 83 874
  • 1 220
  •   1
Отговори
# 1 080
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не разбирам,защо да се говори на тази тема ви се струва неприемливо и срамно?
За мен е нещо нормално и те се допитват до мен как да решим проблема,тъй като те се притесняват от това да говорят с мъже,а същевременно говорим как искат и те връзка и всичко да е наред.
Затова се допитвам и тук - все пак нали за това е форума.
Явно трябва да ти се обясни като на 5-годишна: ТЕ искат да говорят за това с ТЕБ, говорят с ТЕБ; ако искат съвет от ФОРУМКИТЕ, пишат ВЪВ ФОРУМА; ТИ да разнасяш ЛИЧНИТЕ терзания на ТРЕТИ ЛИЦА във форум с 400 000 потребители е недопустимо. И гнусно. И всичко друго, но не и приятелство.
Разбирам, че не притежаваш от най-сияйните умове, видно е, но тези простички неща ги знаят и не толкова надарените с ум. Стига да имат морал.

# 1 081
Да, авторке, ако се отнася за теб, не се тревожи, не си изпуснала нищо, което да не можеш бързо да наваксаш с подходящия човек.Ако не се отнася за теб, някои жени имат нужда от опит и практика, други имат вроден талант  Twisted Evil Така че не ги мисли толкова твойте приятелки, ще се оправят някак.

# 1 082
Не,две са Simple Smile
Иначе нито аз нито те намираме разговорите за дествеността и секса за срамни,че да не се допитваме до други хора.Аз винаги съм говорила свободнс майка ми и приятелките ми за това и смея да кажа,това много ми помогна.Сега явно е мой ред - както казах,това ми харесва.Дава ми усещането ,че аджеба добре съм подредила пъзела.

За мнението,ами интересно е да се разбере какво мислят другите,не само ние.Тук има хора с повече опит - някои с ужасен брак,оъжили се за първия си,други с много щастлив такъв,защото са се учили от опита си...трети омъжили се след 30,като се наживеят...

И последно - питайте мъжете си какво биха сторили в ситуация с девствена,дали си личи от прв поглед?От моята анкета стана ясно,че за повечето е много плашещо и перспективата да чакат с месеци тя може би да му пусне,е ужасна и по-скоро биха си тръгнали.

# 1 083
хахах леле мале, девойко, много далече съм от девствена, ама ако мъж не е склонен да почака, дет се вика, за какъв чеп ми е, с извинение. Все пак жената ги решава тези неща, мъжът трябва да се съобразява и да "ухажва""спечелва" и тн. Един мъж ако не е склонен да те "чака" и спечелва, не ти се кефи, да знаеш. Много се били ужасявали мъжете да чакат бре бре .

Според мен тук става дума за някакви момченца, които им е интересно да правят секс, заради самия секс, защото им е ново, и не гледат много с кого го правят. Но това не е ли в гимназията ? Нима продължава и след 20? Може и те да са били девствени до късно ...

когато мъжът "порасне", сексът с конкретна жена му е по- интересен от секса по принцип и хич не се притеснява да почака, даже ако го караш да чака като хората,  му е по-интересно.

Последна редакция: сб, 12 окт 2013, 21:01 от OX'AMAH

# 1 084
Тук митовете малко или много са верни,местните наистина правят доста секс.Отделно самите момичета са много по-разкрепостени,тоест не се притесняват от секса за една нощ.А моите приятелки искат местни за гаджета - обаче за тях е доста лесно да си намерят друга.А както знаем,секса създава връзката и една връзка без секс не може.

# 1 085
Виж, едно е да спиш с някой от страст, по желание , за удоволствие и тн друго е да спиш с някой за да те избере за гадже. Какво му пречи да спи с теб и после да си хване друга?  То навсякъде е лесно да намериш друга и трета и тн.

# 1 086
Така е,но то никъде не е сигурно че няма да те изостави и после.
Виж, едно е да спиш с някой от страст, по желание , за удоволствие и тн
Но когато си девствен и не знаеш какво е това?И си карате само на ръчички и целувчици?

# 1 087
тарталетте, има време, като си хареса някого, ще си спи с него.
Аз също доста си чаках от инат.
Тъпо е младо момиче да се чувства принудено да прави секс с някой пишлегар, за да му се хареса и за да не я зареже за друга дето ще му пусне. Сексуалният контрол е в жената, тя решава кога как и защо да спи с някого-- това е природата, това е във всяка култура. Цаката е, че мъжът/младежът трябва да ти се кефи именно на теб.

Ако толкова е проблем да пробват с батковци, на които не им е само да си го вкарат, ами ги интересува и на кого, егати.

# 1 088
Те се оплакват,че никой нямало...а всъщност не знаят как да общуват.
Едната наскоро беше отхвърлена,защото онзи беше надушил че тя е девствена.

# 1 089
Тук митовете малко или много са верни,местните наистина правят доста секс.Отделно самите момичета са много по-разкрепостени,тоест не се притесняват от секса за една нощ.А моите приятелки искат местни за гаджета - обаче за тях е доста лесно да си намерят друга.А както знаем,секса създава връзката и една връзка без секс не може.

Е, много похвално ли е това, че местните не се притеснявали от секса за една нощ ?! Егати. Ти какво очакваш, девствено момиче да пусне на първият срещнат и на сутринта да си съберат парцалките и никога повече да не се видят ?

Едната наскоро беше отхвърлена,защото онзи беше надушил че тя е девствена.

Това ми звучи меко казано отвратително. Явно проблема изобщо не е в момичетата, а в подобни "мъже".

# 1 090
Не.Просто много от хората след тази възраст така създават връзки.
Те са хубави момичета и има момчета,които се интересуват от тях.Но не искат да излязат на среща така дори,не можело.Било много рано и трябвало да бъде еди какъв си,пък да и пращал цветя и прочие преди да се съгласи,но перфектни мъже няма..
Аз освен да се излиза по срещи не знам как трябва да се създават връзки.

# 1 091
тарталета, проблемът не е в приятелките ти, а в момчетата. Да пробват с по-големи или по-нормални. Една жена, която се цени не би спала с някого за да му се хареса. Няма нищо лошо в секса за една нощ, но това не е , което момичетата искат - те искат нормални романтични отношения, и няма смисъл да ги търсят от момчета, които явно не са досрасли за романтични отношения, а им е интересно да правят секс, пък дали ще е с ганка или с пенка се тая.

# 1 092
Предложих това - не,трябвало да бъде само малко,максимум 2-3 години иначе бил дърт.А и трябвало само той да е инициативата и никакъв интернет - такива двойки не траели и само мъжете лъжели там.
Това е много голяма предпоставка да си седят така още дълго време.

# 1 093
  • вятър в маслините, вятър над хребета
А както знаем,секса създава връзката
Joy Joy Joy

# 1 094
Добре,ти как си представяш една любовна връзка между двама души без секс?Не е ли това патология?За какво има сексолози,чак хората се разделят и развеждат заради проблеми в секса?

Общи условия

Активация на акаунт