Девствена след 21

• 83 853
  • 1 220
  •   1
Отговори
# 1 155
Много хора от собствен опит могат да ти кажат неща много по-различни от това, което ти твърдиш.
И в секса няма какво толкова да се учи, никой не е казал, че трябва след 2 месеца да са бременни, но дори да са, не го виждам като проблем.
А Анастейжа Стиил от 50 нюанса в сиво получава оргазъм на първия си път.
Докато човек се научи какво му харесва в секса,особено жената...отнема доста време и практика.
Или дигаме нощницата до корема,не мърдаме и на тъмно чакаме мъжа.
Не съм раждала все още,но това променя малко или много доста неща,нали?

Луда работа!

# 1 156
А Анастейжа Стиил от 50 нюанса в сиво получава оргазъм на първия си път.
Докато човек се научи какво му харесва в секса,особено жената...отнема доста време и практика.
Или дигаме нощницата до корема,не мърдаме и на тъмно чакаме мъжа.
Не съм раждала все още,но това променя малко или много доста неща,нали?

Абе на теб само този "литературен" буламач ти е в устата. И впрочем не е невъзможно да получиш оргазъм още от първият път. Не е много вероятно, но не е чак толкова фантастично.
На мен пък, не ми е отнело много време да разбера какво ми харесва и какво чувствам, говориш така сякаш трябва да се научим да свирим Шопен, пък после и на изпит да ходим в консерваторията Laughing .

И спокойно, няма да станеш като озоновата дупка след като родиш. Има си дори упражнения за стягане в случай, че толкова ти се разхлаби мускулатурата.

# 1 157
На мен ми отне повече от половин година...честно казано намирам за ужасно да разбереш какво е секса и айде бременна и никакъв секс в бъдещата минимум една година...

# 1 158
айде бременна и никакъв секс в бъдещата минимум една година...
Това пък кой ти го каза?  ooooh!

# 1 159
Покрай сестра ми си спомням как нямаше никакво спане,тя пищеше постоянно а и дори да не плачеше,пак трябваше да се става да се храни.
В България правят епизотомия за всичко ,отделно лохиите могат да продължат до 2-3 месеца...докато всичко това зарасне и всичко се събере и ако се събере...невероятен секс.А пък недай си боже да е някой ''читав ''хирург и да не е зашил правилно,пак ходене по мъките...
И после бебето,което плаче постояно и всеки е постоянно уморен...

# 1 160
  • София
 Кви три месеца лохии, кви епизиотомии за всичко, кво събиране...и накрая пък и примери от " 50 нюанса сиво" #Crazy

Недейте така бе хора, не може така безразборно да се говорят глупости!

Зачетох се случайно, извинете за включването ми, ама то не се издържа...............

# 1 161

Мхм..За тва почвай увреме,щото...Докато почнете..Докато разбереш кво ти харесва и кво не..И вече ще си спаружен бабушкер с който никой няма да иска да си играе на чичо доктор...

всичко се събере и ако се събере...невероятен секс.А пък недай си боже да е някой ''читав ''хирург и да не е зашил правилно,пак ходене по мъките...
.
Ами да..Щот не раждате по новата мода..Анално.Викат,че боляло повече,ама па така се запазвала целостта на влагалището Laughing

# 1 162
Най-обичам нераждали "разбирачки" да говорят как 1 година няма секс и какъв щял да е секса след това и за лохии 3 месеца... Crazy

# 1 163
Сега авторката се оттегли на заслужена почивка. Simple Smile Утре пак ще ни убеждава в нещо, което е прочела в 50 нюанса сиво.  Laughing

# 1 164

Мхм..За тва почвай увреме,щото...Докато почнете..Докато разбереш кво ти харесва и кво не..И вече ще си спаружен бабушкер с който никой няма да иска да си играе на чичо доктор...

всичко се събере и ако се събере...невероятен секс.А пък недай си боже да е някой ''читав ''хирург и да не е зашил правилно,пак ходене по мъките...
.
Ами да..Щот не раждате по новата мода..Анално.Викат,че боляло повече,ама па така се запазвала целостта на влагалището Laughing
hahaha Joy
Ти пък ся-анално! LaughingНе си го давам туЙ място LaughingЩе взема после да почна да се изпускам Mr. Green Пък и някои може да харесват по-нестандартния секс... WhistlingЩот нали като родиш нормално ставаш камбана отдолу...

# 1 165
Сега авторката се оттегли на заслужена почивка. Simple Smile Утре пак ще ни убеждава в нещо, което е прочела в 50 нюанса сиво.  Laughing

Ахм, а уж приятелките й я мислели за секс гуру Mr. Green !

# 1 166

За гуруто на розовите романи ли?  Laughing

# 1 167

Тя затова се страхува да роди... Rolling Eyes Щото сексът спира за една година тогава... Mr. GreenКак,обаче,има породени деца,не знам... Rolling Eyes

# 1 168
За гуруто на розовите романи ли?  Laughing

То пък едни романи Laughing .

Тя затова се страхува да роди... Rolling Eyes Щото сексът спира за една година тогава... Mr. GreenКак,обаче,има породени деца,не знам... Rolling Eyes

Тя се страхува май, че вече нищо няма да усети след като роди.
Затова първо трябва човек да се начеше, че после ни любов, ни експерименти, ни безгрижие Crossing Arms .

# 1 169
Добре,как се експериментира,като детето реве в другата стая или пристига да те дърпа за ръката?
На мен любими са ми дни,в които прекарваме целия ден в леглото отдадени един на друг.Или да си решим ,че заминаваме някъде за уикенда или на палатка в планината.
Или пък да си държиш устата затворена и да не се движите много,че от шума да не се събуди детето?
Романтика и експерименти невероятни..
Ужасно тъжно е даже да не си опитал нищо и айде - деца и спонтанността и всичко приключва,почват се грижите.

50НС са точно обратното на един нормален живот,ако ще и сексуален.Никой не е способен да има оргазъм първият си път и да свършва само като го пипнат (освен ако не на болест на нервната система)

Общи условия

Активация на акаунт