Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXXIX

• 61 568
  • 717
  •   1
Отговори
# 210
  • на майната си
защо прецакаха М.Фрийман? Само защото ги преследваше ли? Или имаше в миналото?

Скрит текст:
филма не е на работният ми комп за да си припомня, но май беше замесен в миналото с бащата, имаше реплика по едно време, че не го е убил той, не си спомням дали го беше разобличил или предизвикал за онзи номер, с който е починал - имаше нещо с бащата.

# 211
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=369495&hit=1
слагайте си памперсите и се смейте..... Laughing Laughing

# 212
  • София
А филмът е?
За тези, които не отваряме замунда.

# 213
  • Belgium
Кавказката пленница (1967)

Обаче аз и коментара не го разбрах...

# 214
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Сигурно- смях до напикаване Laughing.
Което в конкретния случай си е точно така Grinning.

# 215
  • София
Лу, благодаря!

# 216
Нищо ново не мога да кажа, освен мнението си за два от сравнително скоро коментираните тук (но трябва да се запиша в темата Wink ):

"Транс" на Дани Бойл - очаквах повече и не съм впечатлена...

"Най-добрата оферта" - вече е много коментиран, да, хареса ми много и пак бих го гледала Simple Smile

# 217
  • София
Аз пък се хваля,че гледах препоръчан филм с Лео,Body of lies.Хареса ми,смислен,с достатъчно екшън,на места ми беше прекалено хард,но аз по принцип не гледам, и не обичам кървища и изтезания.

# 218
Скоро го засякох по една от телевизиите, припомни ми защо не харесвам Ридли Скот.
Марк Стронг обаче е великолепен в него Heart Eyes.

# 219
  • срещу двата комина :)))
The Mortal Instruments:City of Bones - голям фен съм на книгата, но и филма си заслужава  Peace На който са му интересни този тип истории, мисля, че ще остане доволен ... А и каста е добре подбран  Mr. Green

Europa Report - интересен е, напомня на Аполо 13. Но все пак си мисля, че не е за много широка публика, действието е малко и е леко муден.

# 220
A Single Shot никак не ми хареса. Толкова беше мрачен, сив и подтискащ, че го гледах с мъка два дни, и накрая се чувствах изцедена. Сам Рокуел обаче игра прекрасно, наистина прекрасно Heart Eyes.
Препоръчвам на любителите на особено мрачни трилъри, имаше няколко наистина стряскащи момента.

# 221
  • София
Гледах "Очаквай неочакваното"- нищо особено, доста лека и неангажираща комедия. Хареса ми Дженифър Лопес и естествено Камерън Диас  Peace

joy_r
Скрит текст:
Много хубави аватар и подпис имаш, зареждащи с добро настроение цветове  Heart Eyes

# 222
Скрит текст:
Благодаря Hug
И аз се радвам на твоите, лични снимки са, нали Heart Eyes?

# 223
  • София
Скрит текст:
Да

И за да не е само спам, има ли някой който е гледал "Семейство Милър", чудя се да дали да го гледам в киното. И въобще да препоръчате някой филм, от актуалните тези дни. Нещо никой не ме привлича да отида на кино, а имам два билета  Grinning

# 224
На последък вярно само глупости по тия кина, или фантастики, или 3д-та  ooooh! нищо свястно.

Общи условия

Активация на акаунт