Енгин Акюрек - преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” - Тема 220

• 62 489
  • 727
  •   1
Отговори
# 105
Лека и спокойна и на теб Марта.        Нека Керим ти прави компания.  

# 106
# 107

Енгин чака въпроси за интервюто.Аз мисля,че новия филм ще започне отзад напред и даже мисля,че първо ще се запознае с детето и така назад към истинската любовна история в миналото ,която ще се възроди и  се надявам на хепи енд,но като знам,че става дума за Керем Дерен си имам едно на ум.

# 108
  • Пловдив

Какъвто и да е сюжетът на новия филм, Енгин така ще ни поднесе нещата, че няма да усетим как ще минат 2 часа. Все си мисля, че интересното ще е да го видим в ново амплоа. Да видим какво още може да ни покаже. Нещо което не сме виждали.

# 109
Аз си представям филма по друг начин. Не си го представям като класическа любовна история, в която ще станат семейство накрая и ще си родят деца. Предпочитам да има по-загатнат край към щастливото им бъдеще. Както беше в КВФ. Много бях доволна, че Едже и Мелек не залитнаха към класическото- сватба, забременяване, раждане, детето се появява на бял свят, пет дни празници за появата му, цветя, бонбони и много захарен памук. Щеше да стане много тривиално и захаросано, а те наблегнаха на каузата, което беше правилният подход.

Новият филм на Енгин си го представям или като някакъв летен флирт, който ще прерасне в силна любов. Или Текин И Ейлюл са преживели Любов в миналото, срещат се отново след дълги години и любовта им пламва отново. Но има някакъв проблем, който усложнява нещата. Може Ейлюл да е женена или сгодена. Нещо такова. Може да има епилог каК продължава животът им, но дори и да няма, за мен не би било проблем.

Просто един свеж, летен филм с някакъв "дребен" проблем. Дори в началото любовта им може да бъде забранена, но пък споделена.  Simple Smile Simple Smile

# 110
Момичета аз ви пожелавам лека и спокойна нощ и сънувайте хубави сънища.
Днес хубаво си помечтахме за новия филм на Енгин,но да оставим и малко за утре.       Целувка за лека нощ от Мустафа Булут и мен.   

# 111

Ровя се из реала

# 112
Здравейте Simple Smile

понеже не следя темата, да попитам: Енгин и Фара в пълнометражен филм ли ще се снимат или в сериал?
Много харесвам Енгин и с удоволствие ще следя новия му филм  Peace

# 113
Здравейте Simple Smile

понеже не следя темата, да попитам: Енгин и Фара в пълнометражен филм ли ще се снимат или в сериал?

Здравей Helen.

Енгин и Фарах ще снимат пълнометражен филм, чийто снимки почват на 9 август.  Simple Smile Simple Smile И аз се радвам, че ще можем да го гледаме в нов проект.

# 114
Здравейте Simple Smile

Здравей Хелън.

Енгин и Фарах ще снимат пълнометражен филм, чийто снимки почват на 9 август.  Simple Smile Simple Smile И аз се радвам, че ще можем да го гледаме в нов проект.

Благодаря ти   bouquet
Питах, защото девойката ще се снима май с Къванч в сериал от есента - "Курт и Шура"  Peace

# 115
Здравейте Simple Smile

Здравей, helen, става дума за филм. Енгин Акюрек няма предложения за сериал. За съжаление, очаква ни само един филм, но и това е щастие за нас след дългото му отсъствие от екран.
Снимките започват през август на остров Бозджаада.

# 116
Здравейте Simple Smile

Здравей, helen, става дума за филм. Енгин Акюрек няма предложения за сериал. За съжаление, очаква ни само един филм, но и това е щастие за нас след дългото му отсъствие от екран.
Снимките започват през август на остров Бозджаада.

И това е достатъчно, на първо време  Peace
Благодаря ти за отговора  Hug

# 117
  • Пловдив

Милка, пък аз се ровя из фейсовете - радвам се на фенските творби.

# 118
  • Пловдив

Лято 2012 - Каш.

# 119
Здравейте Simple Smile

Здравей Хелън.

Енгин и Фарах ще снимат пълнометражен филм, чийто снимки почват на 9 август.  Simple Smile Simple Smile И аз се радвам, че ще можем да го гледаме в нов проект.

Благодаря ти   bouquet
Питах, защото девойката ще се снима май с Къванч в сериал от есента - "Курт и Шура"  Peace

Да, Фарах ще снима сериал с Къванч през зимата.

Надявам се да останеш в темата, за да обсъждаме новият филм на Енгин и да споделяме впечатления.  Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт