Нашите кухни - тема 50

• 83 017
  • 792
  •   1
Отговори
# 375
  • В един копнеж!
Обаче сега загрявам, че ако искаш за вграждане, съжалявам, че не мога да помогна. Не съм им фенка, обичам традиционното.

# 376
Някой има ли батерия с чупещо рамо за под прозорец?

# 377
  • София
Някой има ли батерия с чупещо рамо за под прозорец?

Не разбирам каква е връзката с прозореца и какво точно имаш пред вид, аз имам тази,
може да се каже че е с чупещо рамо, върти се навсякъде и в и около средната точка също,
избрах я понеже ми е голямо коритото и само тази стига до средата на диагонала.

http://www.geraka.com/stoiashti-smesiteli/3052-smesitel-za-kuhne … 983-b-593-in.html

# 378
За този вид батерия питам.

# 379
  • София

Хах, много хитро! За пръв път виждам! Наистина при прозорец ще е удобно!

# 380
  • Отвъд алеята зад шкафа
Хрумна ми да сложим мелачка на канала на мивката и сега загледах цените - как може тази малка машинка да струва 400 лв  Shocked

# 381
Чудесна хрумка за мелачката. И аз си останах само с хрумката

# 382
И ние имахме хрумка за мелачка, но цената ни отказа...

# 383
  • Варна
И аз съм си наумила за мелачка, даже съм си оставила контакт под мивката за включване, но ще видим след колко време ще се наканя да си взема. Може би ако излязат повече варианти на пазара, с по-конкурентни цени... 400 лв е добре, има модел на Emerson, която струва 1600 лв  Laughing

# 384
  • София
Хрумна ми да сложим мелачка на канала на мивката и сега загледах цените - как може тази малка машинка да струва 400 лв  Shocked

Ето ти вариант на половин цена, само че е без бутон в комплекта.
Проверена е и работи безотказно.
Няма такова удобство в кухнята като мелачката.

http://www.-spam234-/catalog/index.php?cPath=91

# 385
  • Sofiq
Кухненската мелачка е най-удобният и използван уред в къщи. Няма толкова удобен уред наистина. Особено за остатъците от чиниите преди да ги пъхнеш в съдомиялната.  Peace Имаме на Тека и сме наистина доволни. В комплекта има и два пневматични бутона, единият лъскав, а другия мат. Струваше около 380 лв. Повярвайте ми това са едни наистина добре похарчени пари.

# 386
  • София
Pyramis е и нашата мелачка:

http://www.pyramis.bg/default.aspx?lang=bg-BG&loc=11&&am … 1&prodid=3210

Страшно полезен уред, поне според мен - не си я давам за нищо  Wink
Не сме взимали бутон - изведохме си най-обикновен ключ - прекъсвач на кухненския гръб, на известно разстояние от самата мивка.
Ако имате възможност, не се колебайте, голямо улеснение е Grinning

# 387
Момичета,чудя се за уреди за вграждане - фурна и котлони- FAGOR или EUROLUX ? Вече  се побърквам кое по напред да гледам.Вашето мнение. smile3511

# 388
котлоните искам да са тройка  (5) -да се заключват ,че имам коте -качва се където му падне  Joy

# 389
  • Вила Великула
Presipo, моите котлони са на Ariston -Hot Point и се заключват, дори от най-малкото докосване.
А относно мелачката за отпадъци искам да попитам притежателите на такава-как я почиствате, знам че всеки такъв уред се профилактира и е необходимо почистване. Ние имахме помпа, която стои под кухненската мивка за да изпомпва водата, защото според строителя който прави ремонта в къщи - нямаме необходимата денивелация. Тази помпа стои пред миялната и в мивката не влизат никакви отпадъци, но въпреки всичко се почиства поне веднъж в годината  и няма да ви обяснявам колко отвратителна е тази процедура. Накрая решихме да я махнем и за сега - вече 6 месеца нямаме проблем. Затова и питам почиствате ли тези мелници, защото си мисля, че дори и това, че избутват в канализацията смлените отпадъци, по стените им остават боклуци......

Общи условия

Активация на акаунт