Нашите кухни - тема 50

• 83 795
  • 792
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Тайна , благодаря! Simple Smile
Да, диванчето е част от друг, който се разтяга. Заедно ги ползвахме само за съвсем малко преди няколко години.  Сега другата част е легло за гости Simple Smile (доста е удобно за спане). Blush
Знам, нали аз на него спя  Grinning !

# 586
  • София
Здравейте! Simple Smile

Предстои ми поръчка на кухня и се интересувам някой от Вас има ли стоманен кухненски плот. Коя фирма Ви го е изработила и за каква сума? Харесват ми и тези от грананит, но от фирмата, която ни прави проекта в момента за дървени шкафове, ни дават цена за плот и гръб колкото за самата кухня.  ooooh!

Благодаря Ви!

Не си мисли, че "стоманен" плот ще ти излезе по-евтин - той е неръждавейка или инокс по модерному. Само заварката на мивката и полирането ще ти струва една шапка с пари - ако го прави специялист , а не бай Пешо у гаражо.
Никъде няма размери за какъв плот става въпрос, колко е дебел, от какъв гранит е, каква мивка ще се монтира, ъгли, снадки, бордове   и т.н. , а и фирмата за мебели не го произвежда , а го поръчва някъде и после го монтира като е нормално да си сложи и печалба. Може да излезне и много по-скъп от самата кухня и няма да се учудя изобщо - зависи от камъка и екстрите.

Поопитай някъде за технически камък или кориан да ти ги изработят и ще видиш, че цената на камъка е направо смешна сравнение с тях.
Успех

# 587
  • Раковски
Здравейте! Simple Smile

Предстои ми поръчка на кухня и се интересувам някой от Вас има ли стоманен кухненски плот. Коя фирма Ви го е изработила и за каква сума? Харесват ми и тези от грананит, но от фирмата, която ни прави проекта в момента за дървени шкафове, ни дават цена за плот и гръб колкото за самата кухня.  ooooh!

Благодаря Ви!

Знам горе-долу ориентировъчна цена на гръб за кухня от драскан инокс, някъде около 400 лв за детайли 130/110, 205/55 и 60/50, цената е с огъването на ламарината и без монтаж.

# 588
  • София
Shrekie, честито и тук! Страхотна е, изчистена и стилна!

Сещам се да питам - на какво осветление се спряхте за под горните шкафове?

# 589
  • В градината...
Ние си правихме плота в банята от гранит - обиколихме всички траурни агенции, докато си харесаме подходящ за плочките камък. С изряването и пробиването на дупка за мивката, слагане на подлепваща лента, ни излезе 140 лв /за 120/50 см някъде/.

Shrekie, наистина много свежа кухня  Peace

# 590
Didi*, сложихме ей такива осв. тела за плот - 60см над мивката и 40см над ъгъла. Отдел на абсорбатора си има осветление за над котлоните.
Аз се притеснявах, че е малко, но е съвсем достатъчно.

LED с 2 степени на осветяване. включва се с докосване  Mr. Green.

# 591
  • София
Благодаря!
И аз ги гледах LED-овете, но ми стори, че не е така силна светлината. Аз искам да ми е много светло Mr. Green

# 592
Благодаря,Кашарел.Моето помещение е 50 кв,май ще ми трябва малко по-мощен от този Sad

Не, аз се презастраховам.. На мен ми трябваха 700кубика , ще ти е добре. Peace

shrekie, поздравления! Много хубава кухня!  bouquet

Днес вече печатат принт стъклото, много ме зарадва майстора. Плота пристига също днес от Бургас, че нямаше наличност. Нямам търпение. Обещаха ми до следващият петък да имам кухнята завършена.

Относно осветлението, под всички горни шкафове има лед лента, много ми хареса как стои.
  Ще показвам надявам се съвсем скоро. Simple Smile

# 593
Didi*, ако ти е необходимо мога да ти направя снимка само с това осветление.
В магазина и на мен ми изглеждаха недостатъчни, но там има много друго осветление.
 Peace

Кашарел  мерси! хайде съвсем скоро и ти  Hug

# 594
  • София
Ако не те затруднявам, да Simple Smile

# 595
някой беше питал за стъклени гръбчета, днес попаднах на тях в сайта на Салекс- може да знаете де, ама аз да си кажа Simple Smile
http://www.salex.bg/category/%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%82%D0%BD%D0%B … /stakleni-garbove

атрактивни са, но аз лично бих предпочела гръб като плота

# 596
  • София
някой беше питал за стъклени гръбчета, днес попаднах на тях в сайта на Салекс- може да знаете де, ама аз да си кажа Simple Smile
http://www.salex.bg/category/%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%82%D0%BD%D0%B … /stakleni-garbove

атрактивни са, но аз лично бих предпочела гръб като плота
Много ми харесват бамбука и кафявите камъни.

# 597
да, май и на мен те ми харесват
но няма ли да стане много шарено един цвят плота, шарен гръб, друг цвят кухнята ...а може и два... не знам , явно  трябва много внимателно да се съчетаят

# 598
Didi* заповядай - без светкавица и без друго осветление Simple Smile

Скрит текст:

# 599
  • София
  Красиво е!

Общи условия

Активация на акаунт