Нашите кухни - тема 50

• 83 050
  • 792
  •   1
Отговори
# 435
  • Sofia
Благодаря ви още веднъж Hug
Radinna, горните шкафчета са на 51см. стандартно в Икеа. Вратичките са екрю, но са почти бели.

Lady April, аз първо май гърбът реших какъв ще е - плочки Grinning, но не сме ги сложили още. Шкафчето под мивката ми е едно чекмедже (вратичката просто е разделена на 2) с кофи за разделно събиране на боклук.

em4eto, благодаря за линка! Изглежда удобно това.

Как точно се казват вратичките? Че и аз съм се спряла на кухня от икеа, плота какъв е? Мивката кои модел е? Абсорбатора пак икейски ли е? Вие ли си я сглобихте или от фирмата за монтаж? Преправяхте ли някои шкаф? Извинявай за многото въпроси, но много ми хареса как се е получило  Simple Smile

# 436
Най-накрая и моята кухня е готова. Липсват някои уреди още, но ще ги слагаме при преместването.
http://prikachi.com/images/886/6571886O.jpg

Винаги съм се чудила защо хората дават толкова пари за тези мелачки. Аз не обичам да изсипвам храна и каквито и да било отпадъци в мивката. Всичко изхвърлям в кошчето. Простете за въпроса ми, ама не ви ли е по-лесно и по-хигиенично така?

shadowman, бях питала по-назад за парчетата от неръждавейка за мястото зад котлоните. Дали знаеш от къде мога да си взема такова?

Честито! Ползвайте със здраве! Харесвам бялото, защото е пълно със светлина и усещане за чистота.

# 437

Раздвижена е и мисля, че  разположението е удобно. Ползвайте със здраве!

# 438
  • София
Диди, честита кухня! Много, много ми харесва! Сигурно, защото силно наподобява на моята  Mr. Green Със здраве да си я ползваш и да готвиш вкусотии в нея.

Мама на две бебета, твоята също ми харесва. Странно разпределение, не бях виждала подобно помещение. Като цветове ми допада много.

# 439
Здравейте,искам за кухнята да си поръчам плотове от технически камък,които да поставим върху основа на шкафове от ПДЧ,но не мога да си обясня как би могло да се монтират тези плотове?Някой да има идея?Ако бяха обикновенни плотове с дюбели за стените на шкафа и готово,но тези как се захващат?Някой да има идея?

# 440
  • Раковски
Тия плотове като другите, най-много да се залепи тук там за шкафовете.

# 441
 Simple Smile А как да се пробият в плота отвори за дюбелите?

# 442
  • Раковски
Аз не разбирам за какво са тия дюбели, плота ляга върху шкафовете, или питате за стената?

# 443
Ами така както си го представям трябва да се задържи на нещо като легне за преградите на шкафоветекоито са с дебелина 1.8,техн.камък под прозорците го лепихме с flexible лепило и е някъде поотлепено вече,затова се чудя тези тежки плотове как да се задържат само с лепене?

# 444
  • София
Диди, много хубава кухня. Може ли да пишеш по колко е височината на долните чекмеджета? Виждам, че имаш разделени на три. Ние също обмисляме подобен вариант и ако е удобно да кажеш каква е цената.
Не знам колко е дълбочината им. Те са си стандартни. Като отида до апартамента ще измеря, ако искаш.
Как точно се казват вратичките? Че и аз съм се спряла на кухня от икеа, плота какъв е? Мивката кои модел е? Абсорбатора пак икейски ли е? Вие ли си я сглобихте или от фирмата за монтаж? Преправяхте ли някои шкаф? Извинявай за многото въпроси, но много ми хареса как се е получило  Simple Smile
Челата са Адел, плота бук, мивката Boholmen. Абсорбаторът не е от Икеа. Монтажа беше безплатен от Икеа от промоцията им миналия месец. Не сме преправяли шкафове, освен за тръбата на абсорбатора.

K.A.G., soho doll благодаря ви Hug

Мама на две бебета, честито и на вас! Много хубаво се е получило.

# 445
Didi, мерси.

Твоята е прекрасна. Аз също се бях насочила към бяло, НО се сетих, че имам мъж и дете.  Mr. Green

# 446
Здравейте,искам за кухнята да си поръчам плотове от технически камък,които да поставим върху основа на шкафове от ПДЧ,но не мога да си обясня как би могло да се монтират тези плотове?Някой да има идея?Ако бяха обикновенни плотове с дюбели за стените на шкафа и готово,но тези как се захващат?Някой да има идея?
При мен направиха шкафовете изцяло, имаха си и таван, плота го залепиха върху тавана на шкафовете и така стана по-здраво

# 447
  • София
Didi, мерси.

Твоята е прекрасна. Аз също се бях насочила към бяло, НО се сетих, че имам мъж и дете.  Mr. Green

Аз съм с мъж и двама разбойника Mr. Green Но като гледам тези шкафове ще ги чистя по-лесно от сегашните ми, които са винаги на петна.

# 448
Nelsito мерси,сигурно това е варианта!Случайно да знаеш и с какво лепило са ги залепили?Другото,което се чудя е ивицата,която се слага отпред за да изглеждат по-дебели отпред пред шкафа ли ще падне ?

# 449
  • Раковски
milla.v, питаш за неща които би трябвало да ви обяснят при направата на плота, инак това с най-обикновен силикон ще се залепи а и трудно би се изместило най-малкото заради тежестта си.

Общи условия

Активация на акаунт