Нашите кухни - тема 50

• 83 840
  • 792
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Marvele, много ти е хубава кухнята. А по реставрирания стол ми окапаха очите. Сподели как направи седалката, ако обичаш.

Cayman, може ли снима от по-близък план, да видим как е станало. Нещо сложиха ли там?

Shadowman, съединяваш плотове без лайсни, дали и гърба и плота не може да се съединява така, какво пречи?

LINO, BEKO, Crown, Indesit, Finlux ?
Аз бих заложила на Беко, поради многото положителни отзиви за уредите им по принцип.  Peace

Последна редакция: нд, 22 сеп 2013, 16:55 от Lady April

# 511
  • София
Благодаря момичета - има още много неща да и се доизкусуряват, но с времето ще се донареди, че изнемогваме и физически вече и финансово.
Lady, за седалката - просто си купих дамаска и го занесох на тапицер - лично аз не бих се справила.

И аз съм за Беко.

Всъщност лайтмотива на кухнята ми са сините плочки, не толкова белите шкафове...

Последна редакция: нд, 22 сеп 2013, 19:40 от marvele

# 512
bebok_86 -миналата седмица ми избиха терасата и ми я  затвориха ,но се с YTONG ,а с някакви нови блокчета(поне за мен ) ,за които не е нужно външна и вътречна изолация -те самите са изолиращи-състоят се от малки ситни топчета от стериопор и цимент  -много надеждни били -ще видим.
А относно кухните -моята все още се прави -цвят " мляко с мента"-мдф гланц с  цвят акация ако може да си я представите -нямам търпение да я сложат.
Фен съм на фън шуй - и домът ми ще бъде  съобразен (до колкото позволява де) с цветовете и поставянето на уредите,легла и т.н. според него.
Кухните в бяло са страхотни момичета.... smile3501

# 513
Тайна -кухнята е страхотна -много ми харесва (въпрос на вкус -все пак) - ако е в  бяло - така си я представям! Не съжалявай   ..... ! smile3521

# 514
Момичета, моля, ако е удобно бихте ли ми казали колко ви излязоха кухните, визирам тези от последните страници и особено белите, като посочите приблизителни размери и материал. Просто искам да сравня с една цена, която днес ми дадоха и която ми се вижда неестествено скъпа. Аз ли нещо не съм в час или някой иска много да спечели на мой гръб.
Може и на ЛС. Ще бъда много благодарна!

# 515
Моята е по-назад, но ако те интересува 1800лв, без уредите. Първата оферта беше 2800лв. Тази от 1800, беше шестата.

# 516
  • Отвъд алеята зад шкафа
На мен ми се струва, че цената може доста да варира, дори и за един и същи размер кухня - от вида на материала, от механизмите и от пълнежа вътре на шкафовете и чекмеджетата. Аз все още не съм стигнала на етап за избор на фирма и оферти, но като знам, че искам блум механизми навсякъде + всякакъв тип органайзери, също и такъв шкаф -

то цената ще скочи доста. В Икеа като съм гледала органайзерите, само те качват много осезаемо цената.

Нещо такова си представям:
http://www.houzz.com/photos/1541775/Residence-in-California-trad … hen-san-francisco

Островът ще е с дървен плот, долу подът ще е с подобни дъски, а основният плот до мивката ще е бял, но още не знам от какъв материал. Пред острова ще е трапезарната маса, голяма с 6 или 8 стола.

# 517
  • Раковски

Shadowman, съединяваш плотове без лайсни, дали и гърба и плота не може да се съединява така, какво пречи?

Може, но ще иска голяма прецизност при работа и да се лепят плотовете със нещо сериозно което не пропуска вода, също така е добре плота няма хартия отзад (не от долу) понеже гърба ще се залепи за хартията а не за плота и със сигурност ще влезне вода. Дано ме разбрахте.

Цените както казват зависят от различни неща, зависимост от обкова, материала,  начина на изработка и сложността на изработката, понякога ако сте на по-висок етаж също може да вдигне цената заради самото носене, ако има асансьор добре, но ако няма е лошо за носачите.

gadamer дървени готови плотове от масив има в Салекс, като дъба и ореха са по-добрите.

# 518
  • София
Тайна -кухнята е страхотна -много ми харесва (въпрос на вкус -все пак) - ако е в  бяло - така си я представям! Не съжалявай   ..... ! smile3521
Снимките са само илюстрации, моята няма нищо общо. Confused

# 519
  • София
Shadowman, имам един въпрос и аз - задължително ли е да се намаже със силикон плота отвътре където е рязан под мивката. Мъжа ми я слага сам, тъй като беше много тясно мястото и майсторите не искаха да я слагат те. Самата мивка е добре прилепнала над плота.

# 520
  • Раковски
Винаги го мажем понеже водата може да мине отвсякъде а силикона ще предпази изрязаното от раздуване, най-опасно е мястото зад смесителя, аз даже и при котлоните мажа.

# 521
  • София

Cayman, може ли снима от по-близък план, да видим как е станало. Нещо сложиха ли там?

shadowman,ни предложи няколко варианта,но моя мъж сложи силикон.До сега не сме имали проблеми в нито една от кухните.
http://ggvlk.snimka.bg/other/moyata-d-lgoochakvana-kuhnya.776455.31605372
А,така решихме да скрием фугите между шкафовете и плочките: http://ggvlk.snimka.bg/other/moyata-d-lgoochakvana-kuhnya.776455.31605371

Та,като споменах shadowman...
Искам специално да благодаря на него и екипа му,за добре свършената работа и затова,че изтърпяха всичките ми въпроси,изисквания и промени ,с които ги натоварих!

# 522
gadamer,
висок шкаф си направи като на показаната снимка- с дървени рафтове, металните адски тежат.
На мен с дървени полици много повече ми харесват.

А за едно бурканче да издърпваш цял такъв шкаф, дали си струва....

Ето и за бутилки
 http://www.houzz.com/photos/745003/Sonoma-custom-home-traditiona … abinets-nashville

http://www.houzz.com/photos/1275337/Pantry-Cabinet-traditional-k … n-cabinets-boston

# 523

Аз бих заложила на BEKO.Като търсихме нашите уреди ни казаха,че Lino и Finlux се произвеждат в Китай и не ни ги препоръчват.

# 524
  • София

Аз бих заложила на BEKO.Като търсихме нашите уреди ни казаха,че Lino и Finlux се произвеждат в Китай и не ни ги препоръчват.

И на мен ,като че ли "Беко" ми допадат най-много!

Общи условия

Активация на акаунт