Нашите кухни - тема 50

• 82 504
  • 792
  •   1
Отговори
# 690
  • В градината...
Miss Hriss, супер кухня - бяла класика  Heart Eyes Heart Eyes

# 691
  • София
Кашарел, Miss Hriss страхотни кухни, с много здраве да си ги ползвате и вкусни гозби да творите в тях.

Напълно съм съгласна!
Да са ви честити!Ползвайте със здраве!

# 692
  bouquet Момичета, благодаря ви от сърце! Нашата съвсем не е готова, има за довършване, между двата реда шкафове ще има плочки, и т.н, но наистина не се сдържах да я споделя! Цвета е слонова кост, не е съвсем бял.

# 693
Miss Hriss, имам няколко въпроса (тъй като и моята кухня ще е подобна  Simple Smile ) Горният ред шкафове до самият таван ли са или има разстояние? Кухнята от естествено дърво ли е или някакъв друг материал ( ПДЧ, МДФ)? Плота какъв е?
Вече съвсем нямам търпение да я видя моята как ще изглежда, а майсторът се бави, и бави  Crazy Днес ще ходя да поръчам плота, поне да запазим материала за него, че за изработката му ще се чака поне 2 седмици  Sad
Няма как сигурно най-рано след месец ще имам кухня, но здраве да е  Wink

# 694
Miss Hriss, имам няколко въпроса (тъй като и моята кухня ще е подобна  Simple Smile ) Горният ред шкафове до самият таван ли са или има разстояние? Кухнята от естествено дърво ли е или някакъв друг материал ( ПДЧ, МДФ)? Плота какъв е?
Вече съвсем нямам търпение да я видя моята как ще изглежда, а майсторът се бави, и бави  Crazy Днес ще ходя да поръчам плота, поне да запазим материала за него, че за изработката му ще се чака поне 2 седмици  Sad
Няма как сигурно най-рано след месец ще имам кухня, но здраве да е  Wink

Krasuna, има съвсем малко разстояние до тавана, горния ред шкафове завършва с някакъв елемент, но забравих как се казва  Blush Като лента, която минава по цялата горна част на шкафовете. Материала е МДФ и масив, плота е Kаindl, наложи се да го избера по интернет за средно-аритметично... 5 минути, 37979 е цвета Табак.  Аз също нямах търпение да видя дали ще е такава, каквато исках! Цвета е слонова кост, и ми допада. Дръжките ги купих от Икеа. Тази събота ще налепим плочки между двата реда шкафове, и ще донесат нов плот, в който да вградят котлоните, тъй като както казах в бързината отрязаха плота по мивката и не остана място за котлнони  #Crazy За всички, които я харесаха, благодаря от сърце, фирмата е Кронос, Велинградска, препоръчвам наистина! Когато стане готова ще кача още снимки. Сега е в съвсем  работен етап.

# 695
  • В градината...
На Каиндл плотовете са страхотни и достъпни  Peace Нашият е дъб касъл
Скрит текст:

# 696
Благодаря много за изчерпателният отговор.  Hug
За жалост, аз имам горчив опит със фирма Кронос  Sad Преди около 10 години ни правиха една спалня, която много бързо сменихме със друга. Дано за тези години са се развили в положителна посока. И навярно е така, като гледам каква прекрасна кухня са ти направили Simple Smile
На моята кухня, вратичките и видимите неща ще бъдат от фурнирован МДФ (каквото и да значи това), за плота последно се спрях на гранитогрес. Ще има и остров, където плота ще бъде дърво, за да си го ползваме в началото за маса, докато се сдобием с такава Simple Smile Нещо такова трябва да бъде Simple Smile :
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 15 окт 2013, 12:25 от Krasuna

# 697
  • Отвъд алеята зад шкафа
Благодаря много за изчерпателният отговор.  Hug
За жалост, аз имам горчив опит със фирма Кронос  Sad Преди около 10 години ни правиха една спалня, която много бързо сменихме със друга. Дано за тези години са се развили в положителна посока. И навярно е така, като гледам каква прекрасна кухня са ти направили Simple Smile
На моята кухня, вратичките и видимите неща ще бъдат от фурнирован МДФ (каквото и да значи това), за плота последно се спрях на гранитогрес. Ще има и остров, където плота ще бъде дърво, за да си го ползваме в началото за маса, докато се сдобием с такава Simple Smile Нещо такова трябва да бъде Simple Smile :
Скрит текст:

Нещо подобно ще е и моята кухня, може би ще е малко по-голяма, а островът по-тесен. След островът ще е трапезарната маса. Там където е първият висок шкаф с хладилника, при мен може би ще са 3 високи шкафа. Засега така е в представите ми, ще видя дизайнерката как ще я представи на проект.

# 698
Леллее!! Изглежда разкошно!!  Heart Eyes

# 699
Miss Hriss, горе-долу каква сума ти излезе тази прекрасна кухня, моята ще е подобен размер?

# 700
3400лв. масив и мдф. Това е цената с докарването, монтажа и изграждането на този допълнителен барплот, който е наистина голям. Не знам дали цената е ок, но е най-ниската, която ни предложиха, а аз търсих наистина много.

# 701
Направо си е супер цена. Най-ниската оферта, която ми дадоха беше 4500лв., ако кухнята беше от ПДЧ и вратички Модекс, това без плотовете. А най-високата беше 12 000лв.  Само да уточня, че кухнята е 4м на 1.90м. и острова е 1.50м на 1.20м.

# 702
Направо си е супер цена. Най-ниската оферта, която ми дадоха беше 4500лв., ако кухнята беше от ПДЧ и вратички Модекс, това без плотовете. А най-високата беше 12 000лв.  Само да уточня, че кухнята е 4м на 1.90м. и острова е 1.50м на 1.20м.
     #Crazy Тия хора не са добре! Да пият по една студена вода. Спомням си как в Айко за някакво ПДЧ ми казаха 7 000 лв...изсмях се и си тръгнах. Все пак нашата кухня е наистина много малка. Става дума за Размер на дългата стена е 2, 45 см, а на късата 1,65. Бара е с ширина 60 см. За дължината не съм сигурна. Смятам, че е разумно.

# 703
  • Някъде на път....
............................... #Crazy Тия хора не са добре! Да пият по една студена вода. Спомням си как в Айко за някакво ПДЧ ми казаха 7 000 лв...изсмях се и си тръгнах. Все пак нашата кухня е наистина много малка. Става дума за Размер на дългата стена е 2, 45 см, а на късата 1,65. Бара е с ширина 60 см. За дължината не съм сигурна. Смятам, че е разумно.

От Някакво си ПДЧ до друго Някакво ПДЧ може да има огромна разлика - само отбелязвам.  Simple Smile

# 704
............................... #Crazy Тия хора не са добре! Да пият по една студена вода. Спомням си как в Айко за някакво ПДЧ ми казаха 7 000 лв...изсмях се и си тръгнах. Все пак нашата кухня е наистина много малка. Става дума за Размер на дългата стена е 2, 45 см, а на късата 1,65. Бара е с ширина 60 см. За дължината не съм сигурна. Смятам, че е разумно.

От Някакво си ПДЧ до друго Някакво ПДЧ може да има огромна разлика - само отбелязвам.  Simple Smile
Каква е разликата? Simple Smile Питам, като човек, който не разбира от тези неща, а ми предстои цяла къща да обзавеждам. Мога ли като човек, който си няма хал-хабер да разбере, кое ПДЧ е добро и кое не е  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт