Отговори
# 165
  • Бургас
Мамчето@@@, благодаря! Значи трябва чак до март да чакам ...  Crossing Arms
А някой преки наблюдения има ли дали правят проблем? Защото и аз като подавах за първи път документи в социалните и исках да посоча моя сметка, но ме отрязаха, че не можело и работели само с Инвестбанк. Щели нова карта да ми издадат. Това преди 7г ...

# 166
Мамчето@@@, благодаря! Значи трябва чак до март да чакам ...  Crossing Arms
А някой преки наблюдения има ли дали правят проблем? Защото и аз като подавах за първи път документи в социалните и исках да посоча моя сметка, но ме отрязаха, че не можело и работели само с Инвестбанк. Щели нова карта да ми издадат. Това преди 7г ...
принципно не трябва да правят проблеми и аз като теб питах за смяна към друга банка и казаха че няма проблеми но това става с подаването на декларацията Peace

# 167
Уфффф ... А някой знае ли каква е процедурата да се смени картата, по която се превеждат парите. Отдавна се дразня на натрапената ми Инвестбанк карта, та сега смятам, ако може, да не се възползвам повече от нея.
Мамчето@@@, благодаря! Значи трябва чак до март да чакам ...  Crossing Arms
И аз искам да си премина към другата банка с превода и на детските,писнаха ми вече от Инвестбанк,да не говорим,че към другата банка има и банкомат в нашия квартал и ми е удобно преводите ми да са към нея.

# 168
И аз исках в друга банка , но като подавах документи ми казаха, че работят единствено и само с Инвестбанк. Май в Бургас нямаме друг избор.

# 169
  • у нас
Бургас - има, преди малко са преведени

# 170
Явно не за всички.

# 171
Явно не за всички.

Peace Съгласна! Изглежда банките правят каквото си искат. На мен ми ги преведоха още миналата седмица, а преди 2 месеца бях последна на опашката.

# 172
  • у нас
Явно не за всички.

Ако ги гледаш на банкомата, разбира се, че няма да може да ги видиш, а още по-малко да ги изтеглиш веднага.

# 173
момичета аз съм на инвест банк получил ли е някой нещо или пак няма да има днес

# 174
  • TX
момичета аз съм на инвест банк получил ли е някой нещо или пак няма да има днес
има в инвестбанк

# 175
Благодаря  ти за отговора миличка   bouquet, а тъй като в момнта немога да изляза защото съм с бебка искам да ви питам миналия месе не получих майчинство и детски нито този нито пък еднократна сега колко ли пари трябва да ми преведат???

# 176
знаете ли дали интеграционните са пуснати

# 177
Обикновено към 29-30 число ги пускат в краен случай на 2-3 следващия месец. А някой знае ли нещо за енергийните помощи кога ще ги преведат, май и тях тогава  Sad

# 178
  • София
здравейте дами!

дъщеричката ми ще е в първи клас в общинско училище тази година и бих искала да се възползвам от сумата, която е стимулация за първолаци.
четох обаче, че е обвързана с доход на член от семейството 350 лв (може би не е съвсем точна сумата). Моля да ме посъветвате дали това е така или всяко първолаче може да се възползва от стимула независимо от дохода.

и още:
доколкото съм чула, имам право на отпуск 1 ден за първия учебен ден[/b]. На основание на кой член и от кой закон е това, моля? Бих искала да си пусна този ден без да вземам от редовния платен годишен отпуск.

благодаря много!    bouquet

# 179
  • София
Съжалявам, че не мога да отговоря на предишният пост.

И аз имам въпрос - пуснах документите миналия месец и засега нямам детски.
Така се случи, че ги подадох в последния възможен момент на 31.07. 

- Ще получа ли сега детски,  или да чакам през септември за 2 месеца?
В понеделник ще мога да ида до социалнилните, а по тел. не дават информация.

Общи условия

Активация на акаунт