РЪЧНО ИЗРАБОТЕНИ ИГРАЧКИ - ТЕМА 6

• 126 605
  • 802
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Здравейте, сръчковци!
Наминавам аз от време на време да ви се порадвам на творенията Simple Smile

mama Barba , благодаря ти, че си ме препоръчала на момчето, което търсеше пингвина на Джоуи. Е, няма да го видите ушит, че той се отказа - детенцето си имало подобен Simple Smile

Дами,следя темата,някой ден ще снимам моите играчки,не са много или кой знае какво,но дъщеря ми си играе с тях и им се радва,което е по-важното. Искам да направя това
Скрит текст:
това са кройките

Главата,обаче изобщо не ми е ясна-ок,5 бр от този детайл,ама после как да ги съшия,че да не получа топка за ръгби? и носа ,той се пришива допълнително,май...

Ако не е късно, да ти кажа, че според мен главата е от 4 части, а грешно са написали 5бр. Виж на тази снимка си личи http://cs7001.vk.me/c540101/v540101639/21e49/OqgQuc8UB8g.jpg

Пожелавам на всички ви весело посрещане на празниците и една щастлива, пълна с вдъхновениe и достатъчно време за реализиране на идеите 2014г!

Cattt

# 226
  • около ВАРНА

в тази коледна торбичка е подаръка за дядо Коледа в детската градива на малкия

# 227
Честито Рождество момичета. Много щастие и вдъхновение ви пожелавам.
Относно трансферната хартия. Принтира се изображението върху нея от компютъра. След това си изрязваш по контура картинката и с много гореща ютия се отпечатва върху плата.
Има хартии за мастиленоструен и за лазарен принтер, като вторите са много по-качествени и издръжливи. Аз ползвам от тях, но са доста по-скъпи.
Бтв имам няколко листа за мастиленоструен принтер, защото си купих лазарен и вече са ми излишни. Ако някой ги иска да пише на ЛС  Peace
За отпечатването са важни много неща. Най-вече да се работи бързо, да е силна ютията и да е глатак плата, за да лепне хубаво. С повече експерименти става работата. Новите принтери си имат и настройки за трансферна хартия, така че не е трудно.
Води се Printer Transfer Paper T-Shirt  Peace

# 228
Здравейте и от мен и Весела Коледа!   bouquet

Страхотни неща сте сътворили отново. Видях чудесни снежковци, коледни охлюви, чували за подаръци и разбира се прекрасната кукла на Amabilis.

Аз се включвам , за да ви покажа още един мечок, които добавих към мечешката колекция вкъщи  Simple Smile

# 229
# 230
Бени , Ме4о е страхотен ! Браво !
Бертичка, много ти благодаря !... 
Момичета, Весело посрещане на Новата Година, Желая ви много здраве, творчески заряд и сбъднати  проекти!   Hug

# 231
Тази мечешка мания сериозно ме е завладяла  Mr. Green
Ето още  една мечка от мен и да ви питам нещо - никъде не мога да си намеря рошав плат за мечоците, където проверя все няма  Sad  Някои има ли представа къде може да продават такова нещо?
Аз също ви желая весело посрещане на Новата година и здрава, и успешна 2014.  bowuu

Ето я и мецана Simple Smile

# 232
Красоти! Красоти!... Бени, много сладки мечета! Това сивичкото щях да го гушна, мила мутричка.
Весело посрещане на Нова Година!

# 233
Beni2, много са ти хубави мечетата! Големи сладури.

Аз успях сравнително добре да се справя с коледните подаръци. Ето малко снимки:

И малко дале-е-ечна подготовка за пролетта

# 234
Да побутна темичката, че съвсем изпаднахме на 3 та страница.... Хайде , стига с тези празници, чака ни работа!  Joy   /Кой го казва, дето не е подхванал нищо още.... Blush/

# 235
и на 3 страница ви намирам пак Simple Smile

искам да помоля, ако не ви затруднява, да ни подкрепите в един конкурс. Той е онлайн, за кукли на 1 кука, и първият кръг  за  съжаление е набиране на лайкове, та имаме нужда от повече гласове, за приключим сред първите 30. Ние сме засега три участнички от България -
Dessislava Kostova-Lefterova
Десислава Димитрова
Svi Loza.

https://www.facebook.com/Crochetville?sk=app_292725327421649 това е линкът с всички участници, надявам се, че се отваря. Разбира се, можете да гласувате за всичко, което ви хареса  Peace
благодаря предварително!

# 236
Успех в конкурса! Много са ви красиви куклите  Heart Eyes

# 237
Гласувах за Вас. Успех в конкурса Simple Smile Simple Smile

и на 3 страница ви намирам пак Simple Smile

искам да помоля, ако не ви затруднява, да ни подкрепите в един конкурс. Той е онлайн, за кукли на 1 кука, и първият кръг  за  съжаление е набиране на лайкове, та имаме нужда от повече гласове, за приключим сред първите 30. Ние сме засега три участнички от България -
Dessislava Kostova-Lefterova
Десислава Димитрова
Svi Loza.

https://www.facebook.com/Crochetville?sk=app_292725327421649 това е линкът с всички участници, надявам се, че се отваря. Разбира се, можете да гласувате за всичко, което ви хареса  Peace
благодаря предварително!

# 238
Гласувах за вас, куклите ви са прекрасни! Може и в плетаческата тема да публикувате линка, там също ви познават.

# 239
много сте мили  Hug

Бабо, извинявай, че не те потърсих лично - до 31 януари можеш да се включиш, ти също правиш кукли. Пуснах поканата за конкурса в една от фейсбук плетаческите групи, но не знам дали ги следиш Wink

Общи условия

Активация на акаунт