РЪЧНО ИЗРАБОТЕНИ ИГРАЧКИ - ТЕМА 6

• 127 483
  • 802
  •   1
Отговори
# 360
mama irina, благодаря за отговора! Simple Smile
Amabilis, благодарности за урока за ставите! Същото нещо може да се направи и с обикновено копче със столче, нали? Само е важно столчето да е телено, тъничко, за да е по-лесно шиенето или греша?
Bertichka, дали да не се съберем няколко души, които да си разделим този силикон 10 кг.  newsm78 Каква е цената на чувала?

# 361
И аз си го мислих това, но трябва да е с някой от Пловдив  Rolling Eyes Иначе сложно. Ми не помня колко беше точно. ДОста отдавна го взимахме, но от порядъка на 4-5лв/кг

# 362
  • София/Варна
Amabilis, благодарности за урока за ставите! Същото нещо може да се направи и с обикновено копче със столче, нали? Само е важно столчето да е телено, тъничко, за да е по-лесно шиенето или греша?

Да, става и с копче със столче. За моите кукли бях използвала дори копче с пластмасово столче, но с достатъчно широка дупка. Веднъж като си вкараш безопасната игла, за да маркираш ушенцето оттам нататък няма проблем.

# 363
  • Пловдив
И аз си го мислих това, но трябва да е с някой от Пловдив  Rolling Eyes Иначе сложно. Ми не помня колко беше точно. ДОста отдавна го взимахме, но от порядъка на 4-5лв/кг
Bertichka, сега ще излизам и ще мина от там да проверя цената на килограм и дали имат още от силиконовата вата. Иначе за съм също "ЗА" такава кооперация да направим ако знаеш от къде да поръчаме. Ще ти пиша довечера на лични.  Hug

# 364
малка жасминова костенурка
само 5 см дълга
и смешният пудел но му е простено, защото е правен по конкретна снимка Simple Smile

# 365
Костенурката е жестока  Heart Eyes
За шиенето на ръце и крака на куклите използвайте изкуствен конец или тънка корда  Peace Аз много често започнах да ползвам тънка корда вместо конец за неща, които трябва да устоят на времето.

m_rija, ще попитам пак и аз къде беше, че не съм го взимала лично  Embarassed Другите почивни дни ще потърся и ще попитам на каква цена е чувала. Мисля че 5 кг ще ми стигнат за доста дълго време, така че може да разделим с някой.
п.п. става въпрос за силиконов пух, а не вата.

# 366
Да, супер костенурка. Simple Smile И пуделът ми харесва.

Бертичка, аз съм в Пазарджик, което е на един хвърлей от Пловдив. Wink А вчера като преглеждах отметките в любими попаднах на този линк за чувал силиконов пух: http://www.teroni99.com/showproduct.php?prid=78&lng=1
Някой от тази темичка го е дал. Wink

# 367
 mama Barba, Много скъп този чувал! Аз тук купувам пух по 4,50 на едро (но там съм с връзки), а стандартни е 5-5,50лв/кг. На дребно върви по 7лв/кг, аа на едно място има чувалчета около 2 кг за 10 лв. А пуха си заминава.... бях си купила миналата година по това време 14 кг и имам още съвсем малко.

# 368
Да, супер костенурка. Simple Smile И пуделът ми харесва.

Бертичка, аз съм в Пазарджик, което е на един хвърлей от Пловдив. Wink А вчера като преглеждах отметките в любими попаднах на този линк за чувал силиконов пух: http://www.teroni99.com/showproduct.php?prid=78&lng=1
Някой от тази темичка го е дал. Wink

Аз съм си го купила моя от тях- имам количество за цял живот сигурно Laughing ,с доставката ми излезе около 80 лв мин година

moonDream, сега те прочетох- от къде са тези цени/ то не че има значение вече,де Simple Smile/

# 369
red soul, от Варна съм. Ето един от складовете. Той е точно до градината на дъщеря ми, но оттам купувам дунапрен. http://www.sim50.bg/wadding
А на дребно има в подлеза на ЖП гара (и другите магазини на тази фирма), на ул. Цар Симеон в галантерията и още някъде бях гледала, но сега не се сещам. А понякога ГретаАрт и Домошар също предлагат.

# 370
Идвам да гледам и да се любувам Simple Smile

# 371
От мен - едно магаренце по поръчка. http://s36-temporary-files.radikal.ru/90ff7998d7f0419d9aea50beb9 … 975/-88693455.jpg
Имам още доста започнати неща, да видя кога ще успея.
Тити, почитателка съм ти!  bouquet

# 372
Момичета взех силикон на 5 лв/кг. Цял чувал от 10 кг. Смятам да си го закътам като добра инвестиция. Ако някой се интересува ще разпитам къде точно е склада в Пловдив, че аз пак не успях да отида лично и ми го донесоха  Peace

# 373
тити  , жасминовата костенурка е страхотна Simple Smile
Ana.Ivanova , нещо не мога да го видя това магаренце.

От мен една мечка, с два различни тоалета. Всъщност дрешките ще ги подарявам на едно момиченце, на което вече съм му ушила мече, а мечока ще става мъжки  Mr. Green

Пижамата :

и любимите точки Simple Smile

# 374
  • Sofia
меченцата са щастливи и усмихнати  Hug   newsm46

Общи условия

Активация на акаунт